Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 5
anda77 spune:
Rezumat astrograma Andrei, Buc., 2 aug.2003, 13:12 pm
Incep cu partile proaste, ca si precedenta astrograma,ca sa scapam repede de ele: nervozitate excesiva, tendinte intuitive ce vin peste un caracter cerebral, in general. De fiecare data cand se va autoiluziona (desi nu des, repet baza e cerebrala) va avea parte de incurcaturi spectaculoase. Certuri cu tatal si socrii. Mutari neasteptate de domiciliu. Predispozitie la accidente. Surori sau frati risipitori. Tendinta de violenta cu iubitele.
Partile bune: judecata f. profunda si in general, corecta, nu se bazeaza doar pe prima impresie. Caracter serios. Noroc la bani, foarte probabil din strainatate,dar va avea niste lectii (si karmice) de invatat in domeniul pecuniar. Relatii utile cu oameni in varsta. Originalitate, spiritualitate inalta, FOARTE INTELIGENT NATIV, totusi conflicte cu rudele si esecuri in domeniul scrisului.
Cercul familial ii va parea cam strans pt. nevoia sa de libertate. Casatorie din dragoste, favorabila. Sotia nu va fi bogata.
Viata lunga. Mari calitati morale, interes pt. politica, filosofie, comert, religie. Va calatori f. mult si profitabil de fiecare data peste granita. Poate studia sau lucra in strainatate. Insusiri comerciale, se pricepe sa faca bani, aptitudini stiintifice, deplasari pt. comert, speculatii. Patrundere intuitiva buna, calatorii agreabile. Iubite in strainatate sau in provincie. Multe iubite. Visuri erotice nocturne. Dragoste pt. viata la tara..
Repet pt. ca mai multe pozitii planetare duc la aceeasi concluzie, adica sigur se va confrunta cu asta: CALATORIILE IN STRAINATATE SUNT PROFITABILE si baneste si amoros. Nativul va fi popular, dar foarte schimbator in relatiile de la serviciu. In profesie va fi putin mai labil, atat in alegerea ei, in schimbarea ei si-n relatiile cu colefii. Aici e principalul punct slab. Al doilea l-am trecut sus, la defecte, posibila tendinta de violenta in familie. Mama il va influenta mult. Se va intelege mult mai bine cu mama decat cu tata. La serviciu beneficiaza de ajutorul femeilor. Va avea relatii amoroase cu colege de serviciu. (Mai cristina, fiu-tau e cam don-juan). Posibil sa aiba si amante, dar le va tine bine ascunse, sotia nu va afla. Tot el este cel gelos. Prietenii vor fi sinceri.
Gata, am terminat, pe scurt. Cum ti se pare, da semne la 2 ani?
http://community.webshots.com/user/anda1977
lordra spune:
Cristina, ia vezi cu patutzu' ala a' lu' Iris....nu cumva sa inceapa de pe acum cu tendintzele
ancaloredana spune:
Buna fetelor !
Mie imi merge bine,am atata energie in mine de as intoarce casa pe dos.Nu tu contractii,nu tu dureri ..nimic. Sant tare curioasa daca respecta termenul indicat de doctor ,fetita mea.
Am obsercvat ca majoritatea au nascut mai repejor cu ceva zile si speram si eu la fel ...dar numa maine nu-i poimaine si sper sa se intample ca sincer m-am saturat sa astept
39+4
anda77 spune:
lordra, daca ora este corecta la 14 fix ascendentul este in capricorn. la inceputul capricornului. in 21. sept.76, in tulcea, ascendentul in capricorn incepe pe la 13:49 p.m. si tine pana pe la 15:40 p.m. daca mama ta nu mai tine bine minte (frecvent dupa atatia ani:)), si esti nascuta inainte cu mai mult de 10 min. de ora 14, atunci ascendentul este in sagetator.
http://community.webshots.com/user/anda1977
lordra spune:
Anda, multzam tare mult pt. efort . Sigur m-am nascut pe la 14 si ceva, ca maica-mea asha zice. Se pare ca am ascendent tot intr-un semn de pamant. O sa citesc mai cu atentie particularitatile acestei zodii, sa vedem in ce ma regasesc.
Pup u
Ina869 spune:
Neata' fetelor!
Eh, imi place ce subiect ati abordat,si eu sint inebunita dupa zodii.
Cristina, tu esti Leu?
Asta-noaptea te-am visat, se facea ca-mi dadusesi telefon sa-ti trimit o borsa mai deosebita ptr. un eveniment special, am fost sa cumpar si cind mi-a deschis tipa vitrina aveau numai porcarii, cu multe strasuri si paiete si eu vroiam ceva mai clasic, simplu. Ma uitam la o brosa cu niste perlutze si-mi spuneam in gand "perle inseamna lacrimi si nu stiu daca se va asorta la toaleta pe care o va purta" nu mai stiu sigur daca ti-am cumparat-o sau nu , dar erau parca 5-6 perle! ( deci nu nasti zilele astea, daca ar fi sa ma iau dupa visul meu). Da, apropo, ce-ti veni tie cu nascarea la 37 s, nu te duci la cezariana, nu ai problema cu sarcina, ce te tot grabesti?
In ceea ce priveste zodia Fecioarei...of! Taica-meu, frate-meu, vara-meu, toti in aceasta zodie, si desi sint personalitati total diferite, nu m-am inteles prea bine nu ei si mi-am jurat sa ma feresc de aceasta zodie cat voi trai, m-au calcat pe bataturi toata viatza, si ce credeti...George este Fecioara!! Cea mai perfecta fecioara din cate cunosc si ne potrivim de nici mie nu-mi vine a crede, desi scrie clar despre incompatibilitatea dintre noi fiindca eu, leoaica, sint larga de mana, sint cam aeriana si el prea calculat, rational plus x alte chestii, si totusi... avem o relatie super! Deci, na, sa mai crezi in zodii!
Ina si bebelusha somnoroasa 36+ ( maine 37!!!!)
cristinamh spune:
ma anda, sper ca ai calculat bine... ca vad ca tu scrii ora 13:12, io ti-am zis 15:12...
oricum partea cu femeile e tare.... uite aici doua exemple, ca sa vezi ca nu fi-miu e oaia neagra, fetele au ceva cu el!! www.andreirazvanpoze.home.ro/pages/11_jpg.htm" target="_blank">unu si www.andreirazvanpoze.home.ro/pages/100_5036_JPG.htm" target="_blank">doi
si totusi, parca preferam sa ia nevasta cu zestre... sau macar casa...
da' daca se insoara din dragoste... dragoste cu nabadai, la ce i-or mai trebui si amante!?.
Cristina 37+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra