Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 4
lordra spune:
Ando, stai nu te intoarce la cele pamanteshti...inca. Daca tot esti tu astrologul de serviciu, poate-mi zici si mie ce ascendent am, ca nu-l stiu. Io-s nascuta pe 21 septembrie 1976, ora 14 (cu aproximatzie, ca n-o fi fost chiar la secunde).
Hai multzam de efort
Noki_Lara spune:
Lordra, nu te supara! Io-s leu. FOOOOarte tipica. Citesti ce scrie la descrierea zodiei leului si asta sunt io. Nu-mi plac fecioarele ca sunt materialiste si fooorte calculate. Cu femeile nu prea am treaba, dar pe barbatii fecioara ii urasc din suflet. Stiu mai multe exemplare. Clar au ceva in comun care ma scoate din sarite. Incompatibilitate clara, ce mai!
Poze cu mami si BB
Varsta Sarah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20051102/n/SARAH/dt/18/k/a78a/age.png
anda77 spune:
noki, ce ti-am scris nu este bazat pe zodie(poz.soarelui)+ascendent, care, da, la sarah este in fecioara. citesti si tu caracteristicile fecioarei sa-ti faci o idee, pt. asta nu trebuie sa stii astrologie. ce ti-am scris este consecinta pozitiei celorlalte planete: luna, mercur, venus, marte, saturn, pluto, uranus, neptun, punctul norocului etc (pozitia pl. este unica pt. fiecare individ la o anumita ora, minut, se poate si secunda, dar deja e loterie asta, locatie pe glob)
bineinteles ca ce invat in domeniul asta si verific:)) eu am fost primul cobai cand m-am apucat sa citesc astrologie...prietena mea si-a programat cezariana anul asta in august in fct de indicatiile mele:)) a dat si spaga s-o ia in operatie imediat dupa raportul medicilor de dim.:)). Nu sunt Urania, bineinteles,(pt. asta ar trebui sa-ti faci o meserie din astrologie, ori mie imi place dreptul mai mult, totusi, plus ca sunt mai practica, nu sunt prea esoterica:)) dar ma pasioneaza. ce ti-am spus e sigur si e rezumat.
http://community.webshots.com/user/anda1977
lordra spune:
Noki, te contrazic vehement la partea cu materialismul. Ori eu si consortu' suntem cele mai atipice Fecioare, ori suntem atat de tāmpitzi incat sa nu ne prindem ca posedam aceasta trasatura. In general facem ceea ce ne pasioneaza, in ciuda faptului ca de cele mai multe ori, nu ne aduce nici un beneficiu material. D-aia stam si intr-o garsoniera inchiriata la varsta asta. Fiindca punem prea putzin pretz pe beneficiile materiale si ne axam pe cele spirituale.
In privintza partzii calculate, DA, itzi dau dreptate. Suntem foarte celebrali si actionam intr-o chestie doar dupa ce am cantarit indelung argumentele pro/contra. Nu cedam niciodata impulsurilor, ceea ce, la urma urmei, poate constitui un avantaj. Macar nu riscam sa ne facem de rās...
Gata, ca mi-am aparat destul zodia. Io nu ma regasesc in absolut toate particularitatzile zodiei, deci nu-s cea mai tipica Fecioara. Insa sunt si partzi care-mi vin manusha.
Acuma, zodiile de foc nu se prea pupa cu cele de pamnānt, nu? De-aia zic ca se vor ivi conflicte intre noi si micutza noastra. Speram sa fim suficient de celebrali ca sa le putem estompa.
fee spune:
Buna fetelor ,
va scriu repede , ca trebuie sa ma duc sa imi vad baiatul
FELICITARI TUTUROR MAMICILOR SI BB ? SA FIE SANATOSI SI MANACACIOSI
Eu am iesit ieri din spital ( ca am fost operata de un chist.... ) nasterea a fost usoara : am pierdut apa la ora 9 si la ora 13 si 13 minute ( ce ora a ales !) a venit DANIEL PATRICK NICOLAS 2.970g si 47 de cm
Baiatul meu s-a grabit a venit pe 04 noiembrie la 35 de saptamani si acum trebuie tinut sub observatie dar este foarte bine
va pup
monica
lordra spune:
Anda, eu cred ca e destul de periculos sa-ti ghidezi existentza in functie de pozitzia astrelor. Risti sa schimbi anumite evenimente, poate, de multe ori, in defavoarea ta. Sau rishti sa faci anumite psihoze legate de o data sau un eveniment. Si-apoi, ce farmec mai are intamplarea, daca tu (Tu e generic, nu ma refer la tine )vrei sa stii/programezi totul dinainte?
Plus ca, uite, rishti sa cataloghezi oamenii in functie de zodie, ceea ce nu e indicat.(no ofense, Noki) Eu cred ca cea mai importanta e zestrea genetica si personalitatea obtinuta prin educatie, si nu faptul ca s-a nascut in ziua x, la ora y. Acuma, io nu cred nici moarta ca totzi indivizii nascutzi la acceashi data si ora ca mine sunt aidoma mie. E practic imposibil, macar prin faptul ca am crescut in medii total diferite, ceea ce cu sigurantza are o mare importantza.
cristinamh spune:
anda... is foarte sigura de ora, ca-mi potrivisem ceasul acasa. aia sustineau ca e 15:10, io stiu ca era si 12... na, acum 2 minute nu conteaza
io calculasem pe www.zodii.ro, si acolo da sagetator... acum daca la el o fi gresit, poate nici la mine nu e bine, ca-mi daduse balanta, a: leu, iar la tati - leu, a: balanta. chiar imi placea combinatia asta. cum se calculeaza???
acum, daca fimea vrea scorpioanca, parca nu i-ar strica lu' andrei ascendent in zodia asta... ar fi culmea sa iasa si fi-mea cu ascendent in leu... as muri de ras!!!
Cristina 37+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
anda77 spune:
cristina, programul unde intru eu este profesionist. nu conteaza 2 minute in cazul lui andrei, la ascendent, deoarece este in mijlocul ascendentului in scorpion, adica si o deviatie de 15 minute tot n-ar schimba la el ascendentul. conteaza in schimb la ce iti voi scrie in astrograma. si nu ma mai intrerupe:)) ca am mai mult de scris la fiu-tau, decat la sarah. o sa vezi...ce te asteapta:))
http://community.webshots.com/user/anda1977
cristinamh spune:
aoleu, ma anda... chiar asa fiinta complicata e andrei??? si mutulica nici nu vrea sa vb la 2 ani
Cristina 37+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra