Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (131)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Mersi mult, kro!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Adela, si eu vroiam sa va urez petrecere frumoasa maine, iar pentru sora ta "casa de piatra", sa fie sanatosi si tot ce isi doresc ei!
pupacim pe Tudor cel dulce si scump, banuiesc ca el e cavaler de onoare si toata lumea se bazeaza pe el la nunta ...

Lia, nici io nu vaz pozili, cred ca n-ai bifat tu optiunea de public album, i-a mai cauta pe acolo!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela30lia/album?.dir=a3fe

daca nici asa....o sa astept sa vina tati sa ne scoata la liman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hai c-a mers de data astaaa !!
Sa iti traiasca grasunelu', Lioo ciocirlio !
Pupici pe obrajorii bucalati !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

lia, vazut pozicile, sunt doua albume, unu il vad altul nu, magindesc ca sunt aceleasi poze doar ca un album e public si altul privat. pe tine nu te vad, decit foarte putin intr-o poza... pupici lui danut!
mitzuro, nu stiam ca-i nunta surorii tale, sa fie intr-un ceas bun si casa de piatra! iar voua distractie placuta si sirba fara... muci

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

mai, io m-am inchis in camera cu compu si l-am lasat pe Danut cu taica-su, azi a fost intors dar RAU pe dos toata ziua, a tinut-o numai in crize si-n miorlaieli, a urlat pana i s-au inrosit ochii ca nu am vrut sa merg cu el de mana prin casa, apoi ca n-am vrut sa il iau in brate, apoi ca n-am vrut sa ma joc cu el cu D-zeu stie ce vroia acolo, toa-ta zi-ua m-a capiat azi cu iritarea si nervozitatea asta. Dar crize, nu asa, tipa ca muscat de sarpe Doamneeeeeeeeee, n-am mai avut nervi sa-l aud m-a luat o durere de cap cu intepaturi prin tample ca si cutitele de ma trec si frisoanele. Asa ma mananca palmele sa-i ard doua peste fund sa aiba macar un motiv vizibil si clar de urlat. Nu l-am mai putut duce afara dupamasa ca s-a trezit la 5.30, era o ceata groasa ca nu m-am incumetat, dar poate rau am facut. Asa-s eu tampita ca trebuia sa-l las singur de mic in camera lui si eu sa ma apuc de fumat si baut cafea picior peste picior in camera ailalta, sa se-nvete sa se joace si cu jucariile nu sa traga de mine nonstop sa ne jucam cot la cot. Daca mai apuc sa fac un copil sa-mi amintiti sa nu mai procedez identic. Sa-mi trageti palme la timp.
Ca vorba lui Carmen, sper ca nu il paste iar vro boala ca vine weekendul si toate rahaturile se petrec in weekend de obicei. Oh, ce zi nasoala, sper sa se incheie macar in liniste si pace, sa-si bea laptele, sa adoarma cuminte, sa doarma bine sa se trezeasca sanatos si sa vina ziua de maine mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

lia, eu tot n-am reusit sa vad pozele, trimite-mi si mie la antandreea@yahoo.com.
mai, soacra-mea aterizeaza maine si noi abia azi i-am luat pat ca nu voiam s-a culc pe canapea juma de an. in rest, casa e luna, de cand era pupi bebeu nu mai arata asa, sa vedem cat o tine. papa fac maine ca nu-s superwoman nici eu.
mai, care mai aveti probleme cu caninii. pupi se trezeste de cateva zile f devreme (azi la 6) si plange tragic, azi nu s-a linistit si l-am luat cu noi, dar n-a mai dormit. a atipit pe la 11 in masina si sa vedem daca va dormi la pranza. s afie de la dinti? de ce numai dimineata devreme? numai atunci il dor. se vede alb sub gingie, dar mai e cale lunga pana ies...
va pupacim si we placut la toata lumea

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

philip, sa stapiniti sanatosi patu`, chiar daca e-al soacrei tale... nu stiu ce sa zic de sculatul de dimineata, daca nu ii e foame (tu stii daca papa mai putin) atunci dintii is, probabil este o ora la care somnul lui nu mai este unul profund si atunci se trezeste, nu stiu, dau si io cu parerea. da` da-i seara la culcare ceva de durere de dinti, uite cu raceala asta noi am luat nurofen si, sa n-o deoki c-am prins fricaaa de mooor, a dormit bine fara a se trezi si v-am povestit cum arata gingiile ei... asa, poin, am uitat... a, da! ca e we, ionut a inceput de cind a venit de la gradinita sa tuseasca magareste, v-am zis io, tre` sa fie una din legile lui m.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Carmen, fir-ar mama ei de lege a lu m, io-s satula de ea si de efectele ei, ... scuze ca-s birjarita la ora asta....sanatate lu tzucurelu dragastos!

Mergi la inceput

si mai ma mananca ceva......MITZURA (Adela)...cum anume l-ai invatat pe Tudor sa repete dupa tine cuvinte, numele....te intreb pt ca stiu ca esti in domeniul psiho, poate ai ceva metode sa ma sfatuiesti cum sa procedez si io cu ratonul meu. Petrecere faina voua si vila de piatra insurateilor !!!

Mergi la inceput