Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (131)
Raspunsuri - Pagina 16
alice2004 spune:
Si AndreeaB, sanatate multa si refacere rapida bunicului tau !

Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
ANDREEABANICA spune:
Multumesc Olivia,multmesc Alice,
,
.
Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
carmenp spune:
fetiliii, voi de care cereale mai dati la cupii? ca io ii dau dintr-alea de la milupa fara lapte cu fulgi de orez, nu mi se par chiar asa gustoase si-i mai dau de la nestle, da` sunt umede cerealele astea, tre` sa le dau prin blender ca sa nu aiba cocoloase...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
carmenp spune:
... si rain
, mustrare scrisa si avertisment, ca vaz ca n-ai de gind sa inchizi capitolul asta si are aproape o saptamina de cind l-am inceput... raaaiiin
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
iren spune:
Intru fuga, pina nu incepe Rainu alt capitol ![]()
So, am fost azi la cintarit, Juli are 11.150 kg shi 80 de centimetri, asistenta mi-a zis ca-i foarte bine, io nush
...
In rest, caninii se kinuie shi-acu sa iasa, ea vorbeshte toata ziua, se trezeshte dimi, zgiltziie din toate puterile bara patutzului shi urla papaaaammmm!!! ![]()
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
rain spune:
Iren, gata, mi-ai luat-o inainte ...bravos pentru moata, e dolofana si inalta!
daca vrei poti sa copiezi mesajul la inceputul celuilalt capitol, ca nu stiu daca mai intra fetele aici ...s-o lauzi si acolo pe Juli, si sa ne mai zici boroboate d'ale voastre!
Carmen, vezi cat de ascultatoare sint
...de mi-ar seamana moata, ce bine ar fi!
so, continuati aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61988
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii