Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (131)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

daaaa, din seria 'mucii se intoarce" sau "intoarcerea mucilor vii"...
bey, io nu stiu altii cum nu dorm ca io, de exemplu, daca se trezeste ilinca noaptea , merg ii fac ceva, nu stiu ce, pe spate ori in cap dupa care ma urc in pat si-s gata, de multe ori nici nu-mi mai amintesc a doua zi daca s-a trezit sau nu... o fi de rau, o fi de bine, nu stiu, oare ma duc la vale???!!!
vrabiuto, mai pot, da` nu`jtiu cit

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Carmen, ca bine le zici, si io-s la fel !!
Apropo, Dana spunea ceva de slabire prin miscare multa ... da'ingrasare cu miscare multa nu ezista ?????

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna dimineata....scuze pentru mesajul telegrafic..dar am avut de lucru....
Roxi multumim de intrebare,.....marmota electrica (de la Duracell)...face bine...asa in miscare continua...Asa ca Dana..Vic nu este singurul.......So...Duracell nu sta mai mult deict citeva secunde...nu ne uitam pe carti, nu vorbim decit mama, tata, caca, ca, vu si si....intelegem ce vrem si cind vrem....raspundem cind si daca vrem....copil cu personalitate,,,vai de capul parintilor lui
Simbata am fost la pool party...plin de copii..toti americani....numai al meu nu statea locului...toti l-au observat..plus ca era cu un cap mai mare decit toti copii de virsta lui..he,he...
Roxi am si poze..saptamina viitoare ..promit! Astept poze cu iepurele suedez! Mai poveste-mi despre el..ce face/zice...
Nicole...spor la treaba...la calcat (eu am masina de uscat asa ca am eliminat calcatul in proportie de 90%)...Tu cum te mai simti...ai reusit sa mergi la dr..sa faci ceva analize? Moata ce mai face?
Nicole....

Mergi la inceput

Hehehe, buna dimineata (ce-mi place asta la ora 7.30 p.m. la noi ) schimbul III !!!!

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Mesajul de mai sus ..am fost trimis de urgenta...venea cineva
Alice bune dimineata si tie! Cura de ingrasare nu cunosc...decit una..traitul in US ..Sa va spun si voua...face bine la ambitz...de ieri sint in cura de slabire...telul? Cu 4-5 hg mai putin...
Felicia..bine stau si cu tigarile...Tu ce mai stii de Dana? Andreea ce mai face?
Si noua ne dau caninii...3 ...eventual 4...
Carolina ..voi ce mai faceti?
Adela ...frumoase poze.....toate personajele superbe! Cit a costat costumul lui Tudor? Ma intereseaza,please..
Marcela...deci ai renuntat la ideea de bona? Exista crese particulare? De ce spui la gradinita???
Andreea B..ce face bunicul tau..in ce stare mai este??
Daria.....unde estiiiiiiii???? Absenta ..azi!!
Lia ,sanatate lui Danut....in 2-3 zile scapati de mucisori...alte sfaturi nu am...ti-au spus deja fetele..Si eu as face baie...
Carmencita.....iar v-au venit ..MUCII???...Sau am inteles eu gresit...
Andrea..tu pe unde umbli?
Emanuela..cum a reusit Codrut? Si Luca se infige in ochelarii lui tati....In fiecare dimineata..primul lucru..ii aduce ochelarii..he,he...
Iona si Maria...bine ati venit..noi va primeam si fara poze
Liliana...daca te mai plingi de insomnii...ti-l aduc pe Duracell! Nu am mai putu intra duminica...poate in we urmator...Da, Luca are certificat de nastere romanesc....
Am vazut si toate pozele....superbi toti!
E...ce m-am intins....dati-ma afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

fetelor merci tare mult de sfaturi, suntem in aceeasi stare, mucosi pana la loc comanda. Cat e treaz si se misca curg mucii din el siroi, cat doarme se infunda bustean si se zbate intruna. Acum am dat o raita la farmacie si i-am luat Vibrocil, Karvol, ser fiziologic, Wick unguent (asta cica NU se da cu el pe copii sub 2 ani), si sa vaz cum le ticluiesc pe toate sa obtinem o noapte linistita.
De scos afara n-am avut tupeu. E plin Danut de muci mereu, se intind de zici ca-s superglue, si mai nou, nu ma mai lasa sa-i umblu la nas, si il inteleg, eu dupa 5 zile de sters la nas ma usturau narile si-mi crescuse si-o bubita in interiorul uneia dintre nari, poate-l ustura deja de la cat il sterg cu prosopelul, e el moale dar....L-am invatat sa sufle pe rand narile si a priceput, numai ca nici asta nu mai prea accepta decat cand chiar ma incrunt major la el.
Nu stiu de ce dar am senzatia ca si eu o iau pe coaja cu mucii, pt ca ma ustura un pic gatul, stranut si mucaresc usor, ceva apa imi picura din nas uneori.
Totusi multumesc lui D-zeu, macar marmota mea a papat bine azi, cu tot teatrul de rigoare normal, tot tacamul de maimutareli, dar, asta e. E destul de vesel si doar cand vrea sa doarma si nu poate se crizeaza. Aaaa, si se crizeaza si cand nu-l bagam in seama, deci daca vorbim si nu-l includem si pe el. Stie si un nou cuvant, "gaca", insemnand "gasca"
Sper sa ne revenim cat mai repede cu starea de sanatate, Doamne Ajuta!

va doresc numai bine tuturor, bun venit mamicilor noi (sunt doua am inteles), si sa le treaca bubitele accidentatilor, si mucii celor care-s la faza "reloaded" ....Danut e la a doua raceala din viata, prima daca raceala o fi fost a fost cu febra nasoala, sper din tot sufletelul sa scape de data asta doar cu mucisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

(scuzati si dezacordul monstruos gen "eu....pe mine ma usturau narile")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Hi,Olivia,este bine slava Domnului!A fost mama ieri acolo si azi mi-a povestit.Ieri avea toata partea stanga amortita,dar putea sa miste si mana si piciorul,sa vorbeasca,avea tensiunea 23 cu 9,dar totusi s-a dat jos din pat,a mers la toaleta si inapoi in pat.Azi nu mai avea nimic amortit.I-a dat medicul ceva tratament,dar nu mai stiu cum se numesc pastilele....eu cred ca o sa fie bine.

Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Ma bucur..se pare ca a avut noroc de un AVC tranzitoriu...sanatate!

Mergi la inceput

Lia, sa stii ca si eu am luat wick si dupa ce am citit prospectul si am vazut ca nu se da la copiii mici, am renuntat si am folosit doar karvolul, pe Andrei l-a ajutat foarte bine ca dormea neintors noaptea, cu toti mucii de peste zi ! Sanatate muuuulta si pupici !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an

Mergi la inceput