Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (131)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hai ca incet incet va treziti cu toatele, io astept aci cu ochii rosii ...

unde e Oana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

'neata!

Lia,eu i-am facut asa cand a avut muci lungi...in timpul zilei de 4-5ori o curatam cu marimer/nazomer si apoi cu pompita(am avut noroc ca statea si-i si placea pe deasupra),plus sirop de muguri de pin,iar seara baita mai calda decat de obicei cu 10picaturi de eucalipt in apa,curatat bine nasucul dupa baita,wickwaporub pe piept si putin,putin pe la nari si lampita de aomaterapie aprinsa toata noaptea tot cu eucalipt si in rest multa sanatate.A si cand au inceput mucii sa fie densi si galbui si nu putea sa respire deloc i-am dat si Ambroxol,trei zile de trei ori pe zi.

Multa sanatate!

Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Andreea, deci e chiar indicata baita? ca aseara m-a capiat taica-su sa NU-i fac baita ca ii fac mai rau, si am renuntat ....

Mergi la inceput

Pai de ce sa nu-i faci baita,doar daca are febra nu-i faci baita dar asa...ai vazut si tu,cand esti racit si-ti faci o baie mai calda,te dezmortesti,te desfunzi,adica te simti un pic mai bine....uf,barbatii astia...

Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

poze vechi poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mneatza
Lia, AndreeaB a zis ff bine. fa-i si baie, asa am scris si eu, ca nu are ce sa ii strice. Carmen, parerea mea este ca nurofen NU se da preventiv. este antiinflamator in primul rand,de abia dupa aceea antitermic si analgezic, deci in cazul mucilor curgatori nu prea ii vad rostul. (parerea mea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Buna dimineata tuturor!

Lia, si eu i-am facut Ilincai baie racita fiind, cu apa un pic mai calduta ca de obicei. Si a fost bine, nu i-am inrautatit starea in nici un caz. Ii mai curat nasul si in timp ce o spal pe fata, pentru ca pompita ii este un adevarat dusman si nu o suporta. Si folosesc pernutele Karvol, vars continutul pe un prosopel pus in camera ei si a dormit mult mai bine asa. Sanatate multa!
De fapt, baie stiu ca se face si cand are copilul febra, numai ca apa usor, usor se mai raceste.

Altfel, o zi buna mamici si pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

am inteles, roxana, spune-mi ce parere ai de orostim? as vrea sa-i fac un tratament lui ionut pentru cresterea imunitatii ca m-a albit, cineva mi-a zis ca i-a dat copilului si ca nu a avut probleme cu el in toamna asta, eventual poate-mi recomanzi altceva...saru`mina.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Nu am mai intrat pe la voi atat din lipsa de timp, cat si fiindca mi-am propus reducerea timpului petrecut la computer...
De cateva seri Codrut nu mai vrea sa stea jos in cadita la baie.Desi e bucuros si iubeste apa, sta in picioare, se apleaca si ia el cu manuta apa si 'se spala singur'.Dar in fundulet nu se aseaza! Nu stiu de ce!
Cu vorbitul, e codas.Nu spune decat derivate din cuvintele importante:tata si papa, imita animale si intelege absolut tot.
La capitolul boacane...stam foarte bine: mi-a rupt ochelarii !!!!!!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Carmen, am mai spus parerea mea despre imunostimulatoare: nu cred ca au vreun efect durabil si bine definit. se poate se mearga, se poate sa nu. efectul placebo mi se pare fenomenal in acest caz. mai mentionam saptamana trecuta ca majoritatea produselor de acest fel au inceput sa fie retrase de pe piata ptr ca raportul risc-beneficiu este scazut. asta din cauza ca un procent foarte mare in infectiile oro-faringiene si din tarctul respirator superior sunt de natura virala iar aceste preparate actioneaza pe bacterii (cica pana la 80% dintre infectii sunt virale). asa ca.....rau nu ii poate face dar ca nu mai raceste deloc nu prea cred. nu cred ca e vreo problema daca i-l dai.
daca vrei iti trimit prospectul pe ym.

Mergi la inceput

Roxa,merci,acum am vazut...is good to be back

poze vechi poze noi

Mergi la inceput