Oferta cateva nopti de sarbatori la munte ?

Oferta cateva nopti de sarbatori la munte ? | Autor: Anculina

Link direct la acest mesaj

Ne inscriem si noi cu inca vreo 2 cupluri tot cu copii care vrem sa facem sarbatorile de iarna la munte, dar suntem consternati de preturile astronomice.
Am vrea o casuta, vilisoara in care fiecare cuplu sa aiba camera lui si sa avem un living comun pt masa.La preturi omenesti.Daca stie cineva sau are asa ceva, o luam imediat !

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Si noi am vrea ceva de genul asta la o pensiune sau vila linistita, tot 2 cupluri, una cu copil (noi), cealalta fara copii. Stie cineva, please??

Nu de alta dar ne-ar prinde bine putina relaxare!

Multumim!

Catalina & Andrei(3ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Nimik ? Nu e nimeni de pe la munte pe-aici sa faca o afacere ?( Si noi pe langa el/ ea ... )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Anculina si Katty,
Pentru sarbatorile de revelion, pensiunea mea este deja rezervata, azi vroiam sa ma ocup de oferta de Craciun, dar nu am avut timp,asa ca am intrat un pic pe DC.
Daca voi doriti cazare pentru Craciun dati-mi PM , ,sau mai intai vb voi doua, pentru ca eu ofer un etaj intreg care are 4 camere, salon, living, bucatarie spatiosa, deci tot ce e necesar.
Putem stabili, putem negocia, dar ideea e ca eu vb de toata locatia. Dupa cum vedeti pensiunea mea e in C-lung Moldovenesc.As dori sa mai stiu daca voi doriti si masa inclusa, meniu special de Craciun, plimbari cu sania trasa de cai, etc.

Daca vreti detalii sau impresii despre pensiune, puteti sa cereti parerea si sfatul unor fete care au fost cazate la mine( Lia,Freia ,Veve,Irina 2002,Bobita si nu in ultimul rand ,adminilor ,care vor fi si ei in preajma noastra de sarbatori) iar irina2002 are si multe poze facute aici.

PS-oferta valabila pana pe 20 noiembrie
cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

quote:
Originally posted by cici

Anculina si Katty,
Pentru sarbatorile de revelion, pensiunea mea este deja rezervata, azi vroiam sa ma ocup de oferta de Craciun, dar nu am avut timp,asa ca am intrat un pic pe DC.
Daca voi doriti cazare pentru Craciun dati-mi PM , ,sau mai intai vb voi doua, pentru ca eu ofer un etaj intreg care are 4 camere, salon, living, bucatarie spatiosa, deci tot ce e necesar.
Putem stabili, putem negocia, dar ideea e ca eu vb de toata locatia. Dupa cum vedeti pensiunea mea e in C-lung Moldovenesc.As dori sa mai stiu daca voi doriti si masa inclusa, meniu special de Craciun, plimbari cu sania trasa de cai, etc.

Daca vreti detalii sau impresii despre pensiune, puteti sa cereti parerea si sfatul unor fete care au fost cazate la mine( Lia,Freia ,Veve,Irina 2002,Bobita si nu in ultimul rand ,adminilor ,care vor fi si ei in preajma noastra de sarbatori) iar irina2002 are si multe poze facute aici.

PS-oferta valabila pana pe 20 noiembrie
cici

Multumim de oferta, esti f.f. amabila, dar de Craciun petrecem in familie (familie mare, fini etc.). Oferta ta este de nerefuzat, mai ales ca nu am vizitat niciodata Campulung Moldovenesc! Dar ne vom inscrie poate pentru o vacanta din anul urmator. Multumim mult!!

Catalina & Andrei(3ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Ti-am raspuns si eu pe PM.
Oferta ta suna excelent, dar si noi petrecem Craciunul tot acasa, in familie.
Pentru Revelion ne intereseaza la maxim.
Nimeni, nimik ?

Mergi la inceput