Rahova sau apropiere...(7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani si din partea mea pentru toti sarbatoriti de astazi!

I wish I were an angel...

"Hai sa divortam, ca sa mai facem nunta o data!" (din jurnalul unui proaspat ginere)
Poze de la nunta (22.10.2005) aici:
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Revin !
Pentru ca am fost amenintata cu expulzarea din cartier,promit solemn ca n-o sa mai treaca zi de la dumnezeu(daca imi da voie maria sa net-ul!),sa nu dat peste mesajele mele,pina o sa va plictisiti...
De astazi sunt ....Libera!!!!!!!!!
Am terminat cu serviciul noaptea si pina la anu' de craciun nu vreau sa ma mai gindesc la nici un fel de "munca organizata, generatoare de probleme si mincatoare de timp liber"
Bya e bine,desi cam "mucioasa" si ne pregatim cu drag si spor pentru "ruperea de turta",eveniment ce va avea loc duminica 11 dec,zi in care sarbatorim si cei 29 de ani ai lui tati.
Cam atit pentru acum...
Revin!
Ca nu mai scapati voi de mine...
Auzi,expulzare...

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Ce de lucruri s-au mai petrecut de cand nu am mai fost pe aici! S-au facut primii pasi! Felicitari Roli si Ale.

Dinti? Va plangeti ca vin prea tarziu? Pai pe noi se pare ca deja ne mananca gingiile. Off! Si nici nu poate tine bine jucariile de dentitie.

Multumim pentru urari! Azi e prima oara cand isi serbeaza sfantul si Tudor, pentru ca il cheama Tudor-Andrei. Da' tati vine tarziu. Pana atunci ma indop cu prajituri.

Urez si eu tuturor Andreelor si Andreilor.

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Mesajul mai tirziu.
Pina atunci,poftiti pe prima pagina.

POZE CU BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Hai sa va salut si eu, un pic trista dar asta e viata.
Tata a facut un accident vascular si e in spital, aseara dr a zis sa nu ii aduca pijama ca nu se stie daca apuca dimineata, azi insa e stabilizat, are inca ameteli, glicemia e mare, ma rog e si vina lui dar indiferent de asta il vrem sanatos. Asa ca ne rugam la Dumnezeu sa fi fost doar un avertisment si sa isi bage mintile in cap.

Ieri am facut vaccinul, nu am reusit sa aflu prea multe de la dr ca era pe graba sa plece, cand am intrebat de Varilix a zis ca sa treaca minim 30 de zile de la asta, asa ca il voi face cred la anul....
Altfel, am probleme si cu calculatorul, in curand va merge doar cu piese de imprumut, pana acum am CD-ul de la Vio si placa de retea de la un vecin, daca dispar inseamna ca s-a bulit de tot sau l-am vandut.
Am o stare groaznica, m-am descarcat si eu la voi. Va pup pe toti!

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor, cristina, imi pare tare rau sa aud ca tatal tau nu se simte bine,multa sanatate si Doamne ajuta sa fie totul bine.
vio, ma bucur ca ai redevenit activa
eu m-am intors azi de la constantza, am avut concert de sf andrei cu patriarhia, a iesit bine, drumul a fost cam obositor dar cu multa veselie a trecut repede...ne-au cazat la hotelul tineretului din constantza dar degeaba ne-au dat camerele fiindca noi nebuni cum suntem nu am stat decat sa ne facem un dush si apoi am plecat sa hoinarim pe faleza, la biliard, in pizzerie si ne-am intors direct sa ne luam bagajele din camera si la autocar...sunt franta si maine am o zi de nu stiu pe unde sa fug mai repede.
va pup pe toate si sa auzim de bine...noapte buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Am promis ca scriu zilnic...ziua nu s-a terminat...deci se cheama ca m-am tinut de cuvint.
Aissa imi pare rau de tatal tau,imi pare rau si pentru cealalta problema si imi pare rau ca ti-a cazut net-ul si nu putem sa ne conversam.
Monica....cite aventuri...ce mami...calatoare...au Alex si Ruxi.
Fetelor...nu prea sunteti active.
Hai ca de acum inainte o sa va tot imping de la spate.

POZE CU BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor, Doamne ce bine e cand esti odihnit...aseara i-am lasat pe amandoi copilashii la mama ca sa ma pot odihni...
ma uit afara si nu-mi vine sa cred ce urat e...am fugit sa-l iau pe alexutz si sa-l duc la gradinitza...
va pup pe toate sa aveti o zi buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Fetelor...pe fuga...o rugaminte la voi...
Ma ajutati si pe mine www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63227" target="_blank">AICI ?
Celor care au facut-o deja le multumesc din suflet.

POZE CU BIANCA

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fetelor va multumesc. Tata e "vizibil mai bine" (astea sunt cuvintele dr pe care eu le-am aflat de la sor-mea, ca eu nu am reusit sa ajung si nici nu stiu cand pot merge la el.
Azi il duc la tomograf, a zis dr ca vrea sa vada ce e acolo, sa stie probabil ce sa faca, chestia e ca vestea asta l-a speriat pe tata (care si asa e in panica si nu o lasa pe mama sa plece de langa el, asa ca mama doarme in spital de 2 nopti). Si iar a facut tensiune 17-18. E sor-mea cu el si astept si eu vesti la telefon. Iar mama, auzind ca il duc la tomograf (lucru care mie mi se pare perfect firesc) a inceput sa planga ca daca ii gaseste nu stiu ce....
Of, e groaznic, sper sa se puna pe picioare cat mai repede. Oricum, merge singur, nu sunt probleme, singurele chestii sunt ameteala (care i-a mai trecut) si panica asta in care intra, cred ca s-a speriat rau de tot....
Va pupic pe toate! Ce vreme idioata!

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput