Rahova sau apropiere...(7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Vio vezi ca esti la limita iar nu scrii?
Restul ce faceti nene, va pregatiti de Craciun? Bravo voua, eu o mare putoare nu fac nimic, rusine sa-mi fie.

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu aduc scutire pentru pregatirea casutei si a petrecerii
pe toate si pe copilashii atleti deja...acum urmeaza 100 m garduri si sarituri din pat...va zic eu de la ruxi(se urca cu alex in pat si sar amandoi de-acolo) mi-e o frica de mor

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Oh Monica chiar am citit acum un subiect la Parintii intreaba...pe tema escaladarilor. Asa ca e clar ca asta ne asteapta. A mea inca nu a reusit sa se urce, trebuie sa o impinga cineva de fund, dar pe orice e mai jos se suie, calul balansoar, sticle de apa, adica numai lucru fff "stabile" Si cade intr-una. Iar ce ma streseaza e ca desi face Tony exercitii cu ea de dat jos si stie, nu coboara corect decat daca o pune el cu picioarele spre margine si pe burta. Altfel are tendinta sa se arunce fix in cap.
Cand aveti petrecerea? Azi, maine?
Mia, Anculina sunteti bine?
Vio daca citesti cumva....am vazut ca m-ai sunat aseara, te-am sunat si eu azi pe la 10 (de pe un alt numar), am dat un mesaj si pe YM dar a zis Adi "nu" cand am intrebat daca tu esti asa ca nu stiu de ce m-ai cautat. Avon cumva?

Am uitat sa va spun....i-a spart lui Ale si a 3-a masea si cred ca si al 2-lea canin (asta din urma daca nu a spart pana maine iese sigur....). Si ne luptam crunt de tot cu o constipatie. Ieri i-am pus supozitor si cand a scos bolovanii din burta (nu exagerez, erau pietre) a plans de m-am speriat rau. Se tinea de canapea si se uita in ochii mei sa o ajut.... Fetelor ce sa fac sa faca kk singura? Deja sunt 24 de ore si iar nu a facut deloc.

Cristina si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Cristina, noi suntem bine. Imi pare rau ca ai probl cu Ale. Incearca si tu sa-i dai mai multe lichide si vezi ca sunt suculetze de la Hipp care inmoaie scaunul si sunt si ceva fructe la borcanel.
Oricum evita bananele, orezul si morcoveii.

Am luat azi bradutz pentru Roli si abia astept sa-l impodobim. Nu am luat natural, de teama sa nu smulga Roli ace din brad si sa se intepe sau sa le bage in gura.
Nu stiu ce cadou sa iau baietzilor mei: nici lui Roli si nici sotzului. Voi ce luatzi?

Va pup pe toate.

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Pe orez a pus gura doar cand a avut diaree, pe banana nu a mai gustat-o de luni de zile cred, morcovel are in ciorbita... Lichide eu ii dau dar nu prea bea. Uitati azi: lapte dimi si seara (cate 270), suc de la 2 mandarine (vreo 100 ml), juma de castronel de ciorba, 1-2 linguri de friptura cu sos, para, sa zicem un sfert (a mancat ea singurica), 2-3 guri de iaurt, apa a avut-o langa ea toata ziua si a tot baut cate o gura. Si tot nu a facut kk. Acum am gadilat-o cu termometru si tot nimic. Deja doarme. Asa ca dimineata iar trec la supozitor. Luni ma duc la dr sa il intreb ce sa ii dau.

Cristina si Ale

Mergi la inceput

fetelor, raportam ce am ales de pe tavitza
in ordinea urmatoare: iconitza pe care a mangaiat-o si a dus-o si la guritza sa vada ce gust arepix, si foarfeca....apoi bani pe care parca incepuse sa-i numereoja, perie de par si pana nu a luat tot de pe tavitza nu s-a lasat...asa ca o sa fie multilateral dezvoltata fata mea
petrecerea a iesit f frumos, la inceput ruxi a fost smierti dar dupa ce s-a obisnuit cu balamucul creat de cei 3 baietei mai mari invitati a inceput chiar sa se joace cu ei si-i placea ca toti o luau pe rand la dans si in brate.
lumanarica de la tort a stins-o cu manutza...nu a suflat deloc degeaba ne-am tot straduit sa o puneam sa sufleinsa a bagat "mana in foc" fara frica si fara sa se "arda"
ei...eu acum ma apuc de strans prin casa, asa ca va las, va urez noapte buna si linistita si pupici copilasilor
ps sper ca maine sa punem si noi pozele9adica tati ca mami nu se pricepe)

monica

--------------------------------------------------------------------------------
Editat de - monica-elizabet on 17/12/2005 21:33:37

monica

Mergi la inceput

Monica, cu scuzele cuvenite
La multi ani pentru Ruxi!
Sa iti traiasca copiii si sa fie sanatosi voiosi si daca se poate cumintei!

Cristina si Ale

Mergi la inceput

sarut mana cristina, multumim mult de urari
ce mai faceti fetelor?
noi azi am facut bradutul la mama in timp ce astia mici dormeau si cand s-au trezit le-a placut fff mult mai ales ruxi era in 2 timpi si 3 miscari sus pe canapea si incerca sa-l traga peste ea norok ca eu l-am ancorat bine si de-aia am si facut un bradut mic(1,20m)ca sa-l pot pune undeva sus sa nu ajunga la el.alex deja stie ca nu trebuie sa traga de el... l-am pacalit ca i l-a adus moshul si ca daca-l pastreaza frumos si este cuminte moshul o sa-ia duca cele mai frumoasa cadouri
acum urmeaza sa ma apuc sa impodobesc bradutul si la noi acasa...alt mosh...alta distractie
va pupici si va urea noapte buna

monica

Mergi la inceput

Neata, noi in continuare constipate (mai mult Ale) si stresate (mai mult eu) . A mea vad ca azi noapte a cam fornait, sper sa nu considere cel mai potrivit cadou de Craciun o raceala.
Va pup.....mi-e cam lene sa deschid capitol nou....sa vedem....

Cristina si Ale

Mergi la inceput

Totusi....www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64654" target="_blank">capitol nou

Cristina si Ale

Mergi la inceput