Fetele din America (55)
Raspunsuri - Pagina 14
Gabbriela spune:
Am venit sa spun si eu pt maine La Multi ani lui Alex scumpa a lui Ocebine. Asa ca:
La Multi Ani Alex, sa cresti mare, sanatos si sa ai cararile vieti presarate cu bucuri si impliniri.
Anamaria sa va traiasca barbatelul. Sanatate multa si sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batranete
Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
Cine vrea sa vada pozele sa imi sc PM
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE
ciuf spune:
La multi ani, Alex si Julian!
Anamaria si Gabriela, sa va traiasca feciorii si sa va aduca numai bucurii!
Ciuf si Luca
Camera lui Luca/Finding Nemo
polux spune:
Ei, ia uite, ia uite, avem doi sarbatoriti pe aici si eu nu staima nimic.
La multi ani puisori scumpi, fie ca viata sa va daruiasca numai sanatate , fericire si noroc, caci restul vine de la sine.
Pupici dulci pe nasucurile voastre de sarbatoriti.
Liliana
liris spune:
Ana Maria sa-ti traiasca Alex!!! Distractie maxima la Londra!
Gabriela sa-ti traiasca Julian!!!
La multi ani , multa sanatate si mult noroc!!!
Oana_B spune:
Hehehe...am plecat trei viteji la Montreal si ne-am intors trei curci inghetate dupa o excursie de 24 de ore:))). S-a pus o zapada, si viscolea si un frig nenorocit, n-am reusit sa parcurgem decat 160 mile si alea in 7 ore!!!! dincolo de London s-a blocat expresul la un moment dat, a fost cumplit am mers cu 15 mile la ora...cred ca in ritmul ala ajungeam la Montreal duminica:)))
Ne-am cam desumflat noi ca tare ne-ar fi placut sa ajungem da' asta e..mai bine safe.
Pupici si happy curca day cu intarziere si La Multi Ani sarbatoritilor.
Si nepurcelu' meu, pustiu' lu' cumnata-mea e pe 24 nascut, cand am ajuns din Canada direct la ei la party ne-am infiintat
Oana_B
Gabbriela spune:
Multumesc mult de urarile de La Multi Ani pt Julian, multa sanatate si numai bine si pt voi
Oana_b bine ai revenit acasa, ... cat de Montreal lasa ca il vezi si tu la anu prin vara.. ce iti veni acuma iarna . La Multi ani nepotelului, sa creasca mare, sanatos si sa aiba o viata plina de bucuri si impliniri.
Poftiti la partea urmatoare vorbaretelor... si Happy Thanksgiving DAY
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62699" target="_blank">56
Nicole mami lui Julian
Cine vrea sa vada poze cu noi sa ma anunte
Opere de arta
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE
Siminaf spune:
Ooooo, acum am zarit si eu!
La multi ani si petrecere frumoasa lui Julian! Tare e scumpicel in poze!
La multi ani, Alexutza! Sorry de diminutiv, dar sint in toane mamoase! Petrecere frumoasa si la voi!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Ira spune:
Las' ca cine rade la urma rade mai bineeeee ! In plus la noi a venit deja o tura Mos Craciun !
....ca am auzit ca vine incalzirea globala peste vreo cateva sute de ani, e si conferinta la Mtl zilele astea pe tema respectiva, cica ar fi aparut vegetatie tropicala, ceva palmieri, prin marele nord al Québecului. Voi o sa va prajiti in curand friptura pe pervaz ! Va vaz io atunci .
Uh, era sa uit, la multi ani si sa cresti mare, Julian !
Gabbriela spune:
Multumesc de urari...
Fetelor poftiti la partea urmatoare .. nu mai postati aici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62699" target="_blank">56
Nicole mami lui Julian
Cine vrea sa vada poze cu noi sa ma anunte
Opere de arta