Bebelusi de martie - aprilie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Rares al meu este un mare hot. I-am facut in seara asta o poza, dovada inclinatiilor lui. Este in albumul Rares de Sf. Mihai, ultima poza, cred.

Incearca sa ne ia tot de pe noptiera, sticlele de langa patut, ne fura intr-o clipita telecomanda, cutia de servetele umede.

In seara asta mi-a dovedit ca e baiat mare. Avea o vesta cu gluga pe cap, si a inceput sa traga de gluga, ca sa-si acopere ochisorii. Am crezut ca face asta in grseala, dar el se juca cu taica-su. Mihai are obiceiul sa-i acopre fata cu un prosop sau scutec si sa ii faca bau cand ii ia prosopul de pe fata. Pe Rares in amuza jocul asta foarte tare. Ei bine, in seara asta l-a provocat pe taica-su. Si-a tras de cateva ori gluga peste ochisori, si-a tras-o inapoi si a inceput sa rada, foarte amuzat de joc. Nu mi-a venit sa cred. Oare poate sa tina minte astfel de lucruri?

Cred ca tine minte unele lucruri, pentru ca atunci cand ma apropii cu pompita de nas incepe sa se frece la nasuc si sa se tanguiasca, ca si cand imi cere indurare. Nu-i place deloc sa-i curat nasucul, cu toate ca pompita este foarte moale.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Am primit si eu o steluta, nu mai sunt nou venit, sunt MEMBRU INCEPATOR .

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!!! Vlad Antoniu - Coco si Emilia Alexandra - Geta Sava.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Neatza mai dragelor....

azi noapte a fost a doua noapte cand l-am lasat pe alex sa doarma singurel in camera... l-am culcat pe la 21.30, s-a trezit o tura dupa vreo ora si l-am trimis pe taica-su la el... si apoi s-a trezit pe la 7.30. acuma s-o mai fi trezit el si peste noapte, dar daca nu a racnit sa il aud... s-a culcat la loc... sper sa se tina de obiceiul asta ca sa incep si eu sa ma odihnesc....

ma gandesc ca poate a dormit mai bine pentru ca aseara i-am dat niste Panmdol pentru dintisorul nr. 6, care il tot supara de noaptea trecuta...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Valenka - nu te gandi ca o sa cada, poate cel putin nu prea curand. Eu am zis ca invat din experienta mamicilor carora le-au mai cazut bebelusii, dar se vede ca am subestimat-o pe Irina...

Rrox - si eu m-am gandit ca bine ca nu a fost gresie, dar oricum...
Multa sanatate Ioanei!!

Oanamc - stiu exact cum e si cu capetele in gura, am primit se de-astea... Mai nashpa au fost unul un maxilar, de-am zis ca mi l-a mutat din loc, si unul in arcada. Irina n-a avut evident nimic...
Intoarcem pupicii pt Rares si Leti

Ieri pana la urma am fost cu ea la control.
V-am zis eu ca dr mi-a zis sa o urmaresc, in cazul in care e somnolenta, varsa sau da ochii peste cap, sa ma duc cu ea urgent la Neurochirugie.
Ei bine, asera au venit socrul meu cu sotul si cu piticul sa ma ia de la servici. Si mi-a povestit socrul ca Irina a fost foarte bine si a dormit o gramada. Cum adica o gramada? Adica de la 8.40 la 10.20, de la 11.15 la 16.15, iar acum in masina dormea iar!!!
Normal ca m-am panicat. Irina n-a mai dormit 5h legate de cand avea cateva saptamani.
Am fugit cu ea la Medicover, dr s-a uitat la ea bine, si m-a trimis sa-i fac si radiografie la capsor, sa vedem daca nu si-a spart capul.
A fost ok. Nu prea mi-a picat bine radiografia, dar am preferat sa merg pe mana doctoritei, si sa fiu eu sigura ca e totul ok, macar dpdv al oaselor.
Mi-a zis sa o urmaresc in continuare, in mom ala o tomografie oricum n-ar fi aratat nimic, un hematom se formeaza dupa 48h. Clinic mi-a spus ca e ok.
Pana la urma, cred ca e doar o cazatura, da' tot m-am speriat.

Voi nu v-ati fi speriat daca ar fi dormit 5h legate, in conditiile astea?
Si va mai intreb ceva, poate stiti: la varsta asta culoarea ochilor e deja formata sau se mai poate schimba? Irina are ochii negri, poate doar sa semene cu bunica mea. Sunt curioasa daca ii raman asa sau se vor schimba...

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Buna dimineata tuturor,Corinuta, l-am adimrat pe Daniel. Aveti un baietel dulce, imi plac pozele portret, foarte frumos realizate... imi place hainuta cea bleu cu glughita, cred ca am avut si eu asa ceva in copilarie ca mi-a adus o caldura in suflet si o amintire frumoasa!Andira multumim de complimente la pozici, pupam burtica si pe Irinuca cea frumoasa!Oanamc si Andira, despre retete vi le traduc daca vreti. Sotul mi-a dar nota 11, la degustat, el le-a papat pe cele cu branza eu cu peste. Nu stiu daca gasiti toate ingredientele la cele cu peste, se numeste ansjovis file, in engleza anchovy (e sarat, si se gaseste in borcan) mai trebuie adaugat si kappertjes in engleza 'capers'(sunt ca un fel de boabe de mazare si astea 'murate', nu stiu cum se traduc, iar la italieni le zice 'capperi'... cu asta e treaba mai complicata dar mie mi-au placut mai mult. Celelalte cu branza cred ca se gasesc in Romania ingredientele (mai putin oregano proaspat, care eu l-am inlocuit cu cel uscat ) si chiar e bun... Am sa mai faci fac tartine ca sambata e ziua Ranei si pe langa un tort mai vreau sa fac niste gustari si copii sunt amatori de tot tartine.Dar sa lasam mesajele greoaie si sa va povestesc de intalnirea de ieri!micuta Sara, familia Sarei, poze danna,specialii 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Danuta - sigur ca vreau retele, cand poti tu!!

sar'na!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Ca sa-i raspund Valenkai care m-a intrebat cum mai stam cu legumele... La instruirea de miercuri cu introducerea legumelor am aflat urmatoarele:-prima saptamana sa-i dau doar legume urmand ca apoi sa-i introduc carnita-tot in prima saptamana sa-i mai dau jumate de portie de lapte ca sa suplimentez 'proteinele'pana la 8 luni mai astept cu: fasolea in pastai, chiar si cu mazarea-carnita sa-i dau asa: pui, curcan si carnita de vitel (muschiulet) (30 gr/portie) iar peste (de 2 ori pe saptamana 40 gr/portie) -legumele se fierb impreuna cu carnita, carnita de vitel o iau de cea mai buna calitate (file si il cumpar tocat), la fel si puiul si curcanul o sa-i dau piept-mi-a zis sa-i pregatesc cam 100 gr. legume + 50 gr (cartofi sau orez) + 30 gr care sau 40 gr peste-pot sa le fierb la microunde, intr-un recipient acoperit cu capac sau folie din plastic, inclusiv carnita, sa le tai toate bucatele si apoi le mixez cu mixerul-se adauga 'neaparat' la sfarsit o lingurita de grasime nesaturata necesara pentru buna dezvoltare a creierului asa mi-a zis, adica: ulei de masline sau folarea soarelui sau margarina fara colesterol. Atentie nu se adauga la inceputul fierberii pentru ca prin procesul termic se transforma in grasime saturata si nu e buna.-masa de legume sa fie a 2-a pe zi, iar cea de fructe a 3-a-deocamdata sa nu-i dau biscuite si nimic 'de rontait' intre mese-apa sa-i dau doar din canita direct (Sara bea fara probleme deja)Sara deja a 2-a zi a papat aproape tot din farfurie, e adevarat ca nu cu acelasi entuziasm ca si cu fructele insa cu multa rabdare a reusit sa pape cam 2/3 din ce i-am pregatit.PS:-la masa de fructe mi-a zis ca banana sa nu o inlocuiesc cu nimic, deci ramane tot timpul, citiricele la fel dar pot sa le mai schimb cu grapefruit, clementine...-mar si para nu se da impreuna, iar marul pot sa fie inlocuit cu piersica, pepene, para...etc, mi-a zis sa mai astept cu kiwi incaEu am scris exact ce mi-a zis, mie mi se pare rational ce sfaturi mi-a dat si le urmez, coincide cu ceea ce am citit eu tot in cartea de specialitate.De supa si alte lichide nu ar mai fi loc deocamdata, iar laptele ramane baza pana la 1 an, totusi... la noi cel din praf.Cam atat imi aduc aminte, poate mai revin cu completari!micuta Sara, familia Sarei, poze danna,specialii 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Buna dimineata tuturor!
LA MULTI ANI ! bebelusilor sarbatoriti ieri si azi si mamicilor (Zuzu) va doresc tot binele din lume.

Andira, e normal sa ne speriem. Eu cred ca ai facut foarte bine ca ai mers la dr. Am povestit aici cum mi-a cazut pe spate Marutza de pe canapea. Ea nu a avut nici un simptom, dar dupa o ora s-a facut ora ei de dormit, si mi se parea ca nu respira. Nu-ti spun ce m-am speriat!! I-am pus mima pe obrajor si parca nu misca. Mititica dormea adinc, dar mie mi-a cam stat inima in loc. Asta e, trecem prin toate.

Danna, multumim pentru informatii. Eu puneam uleiul de masline la fiert de la inceput, dar am sa fac cum ai scris tu. O alta diferenta, eu fierb si acum separat carnita si legumele, ca mi se pare complicat sa spumuesc tot "ansamblul", asa ca ii fac pireul doar cu zeama de legume.

Corinutza, am vazut pozele cu Daniel. Este un dulce.

Va pup pe toate si va doresc o zi buna.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Andira, da si eu m-as fi dus la doctor cu Sara daca dormea atat de bine dupa cazatura, ai procedat din punctul meu de vedere, corect! Cat despre culoarea ochilor nu stiu ce sa zic, de deschis cred ca sunt slabe sanse...:) poate ai noroc si va avea ochii bunicii (daca asta iti doresti) si o sa cucereasca orice privire ...Si Sara de la albastru mai inchis (credeam ca l-a mostenit pe tatal meu) la verzui (aici imi crescuse inima ca un balon) acum are un fel de capriu inchis (care duc spre culoarea ochilor lui Narcis) dar oricum s-ar defini culoarea ochisorilor ei pentru mine cel putin ea va fi PERFECTA!Uneori ma uit la ea si mi se pare uratica (asta pentru ca eu o privesc cu mare drag si imi place sa-i surprind si alte trasaturi mai aparte), ma intreb ce ar fi daca nu ar corespunde exigentelor mele estetice, dar atat de mult ma bucur, ca asta nu are deloc importanta ca de fapt frumusetea provine din interior si aici ma intereseaza mai mult sa fie punctul ei 'forte'... Vreau pentru ea sa aiba un caracter frumos, o educatie buna si o eleganta in tot ceea ce face... si chiar daca nimic nu se va intampla din ceea ce-mi doresc ea tot PERFECTA va fi!micuta Sara, familia Sarei, poze danna,specialii 2005

Mergi la inceput