Bebelusi de martie - aprilie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

rrox3, tare faza cu crem*irea

Eu si Raducu (22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/radu_victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

LA MULTI ANI puiutilor sarbatoriti astazi!
Si vad ca avem si o mamica sarbatorita; la multi ani,Zuzunaki!

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

La multi ani BBilor sarbatoriti!
La multi ani, zuzunaki! Sa fii sanatoasa si fericita cu baietii tai iubiti!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Aseara a cedat reteaua si am ramas fara net o zi intreaga.M-au apucat niste nervi...bine ca s-a remediat situatia.Am devenit net'o'dependenta.

Adseana, aseara te-am invitat si pe tine la sarmale, dar nu a mai ajuns mesajul.Cred ca la tine ajunge si mirosul de sarmale ca esti mai aproape .
Mie acum imi e pofta de papica DanneiJ.Suna asa de bine!

Cenia, felicitari vitezomanului.cred ca te tine ocupata toata ziua.

Ellinia,cum e puiutul tau? Au trecut problemele?

Andira, Irinei sa ii treaca cucuiul repede.Si Leti a capatat un cucui dupa ce mi-a tras mie un cap in gura.Eu am fost mai ranita, mi-a spart buza.

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Fetelor, ma uit acum la "Blonda de la drept" partea a doua.Mey,mie imi place la nebunie cum se imbraca fata aia.Daca as avea un suport financiar mai mare si un pic mai mult curaj, cred ca mi-as schimba garderoba cu a ei.

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaveres spune:

Ceao fetelor,din pacate nu am reusit sa citesc tot ce a-ti scris dar voi incerca sa recuperez sambata si duminica.De la lucru nu pot intra tot timpul pe net(intru doar cand sunt singura in birou stiti si voi zicala:cand stapanii nu-s acasa soareci joaca pe masa)
I n primul rand vreau sa urez LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI.
mamacita - pozele cu olita le gasesti in penultimul album(jos pe pagina) sub denumirea : Thomas la ...(6 luni asta am scris-o in paranteza pt ca nu se vede pe pagina principala)
pana pe data viitoare va pup dulce pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ligia o singura crema, care o gasesc si prefer. N-am gasit-o decat pe una asa ca alegera a fost usoara Contine 50% apa termala Avene si restul diverse ingrediente. Asta seara am folosit-o deja, s-a absorbit rapid in pielicica, n-a ramas unsuros copilul, doar putin mai stralucitor . Uleiul de masline l-am folosit asa cum era, la temperatura camerei, i-am dat cu el dupa baie in loc de alta crema sau ulei, pe la pliuri si in locurile aspre. A durat insa vreo 2 luni pana s-a netezit pielea.
Si pe mine m-a amuzat crem*irea , e aiurea facuta restrictia, ar fi trebuit sa detecteze doar cuvantul ca atare, nu si gasca de litere inclusa in alt cuvant, nu de alta dar mai sunt cuvinte, vezi "inm*iere"... si era destul de simplu de facut...

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corrinutza spune:

In sfarsit, poze cu Daniel:

http://community.webshots.com/user/corrinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

draga Ana 71, da; noua doctorul ne-a recomandat inhalatorul. o data s-a imbolnavit in rominia in vacanta, tusea cam rau ( latrator), si am mers la un cabinet particular si acolo i-a facut in inhalatii cu adrenalina si cortizon si a fost foarte bine. vorbeste cu doctorul tau.
nati a facut crup inca de la 1 an si 3 luni( atunci am fost in spital)asta dupa ce in inconstienta mea, l-am scos afara pe la 7 seara, si erau vreo minus 7 grade si el nu era imbracat bine. a facut atunci si bronsita si traheita,si am stat in spital 10 zile. de atunci suflu si in iarut :((

dar tu nu te ingrijora prea tare, te rog, multi copii sint ragusiti fara sa fie nimic mai mult! bucura-te ca sinteti in categoria asta!

o dr pediatra din rominia imi spunea ca baiatul ei face laringita de fiecare data cind schimba aerul si merge la brasov la bunici! chestia asta am vazut-o si eu, nu de fiecare data e un virus, citeodata ajunge sa bata vintul mai tare sau sa fie aerul mai rece si umed si pac! laringita :((
ea avut succes la baietel cu medicamnte homopate.

sanatate lui eva si succes miine!
cu drag, celalta ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Corinuzza, ti-am admirat flacaul, mai ales in poza in care este in lighean in mijlocul patutului. Un scump, si ce buze frumoase are..

Andira, imi pare rau pentru experienta neplacuta de azi dimineata. Rares ii trimite micutei Irina multi pupici dulci, ca sa-i treaca mai repede cucuiul.

Mamacita, am inteles ca esti racita, asa ca-ti urez multa sanatate. Alexut este in regula?

Cenia, felicitari lui David. Si Rares a inceput sa se deplaseze cu mare rapiditate in premergator, astfel incat ma vad nevoita sa-l pun mult mai rar. Il atrag toate lucrurile periculoase, de ex. odata era sa-si traga telefonul in cap, alta data se duce la un birou cu geam, si ciocane in geam de mi-e frica c-o sa-l sparga.. numai boacane. Esti fericita ca il mai alaptezi inca. Eu am inceput sa iau de ieri anticonceptionale si nu mai pot sa-l alaptez. Mi-este asa de greu, mi-e dor de momentele acelea unice...

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput