Maldive

Maldive | Autor: BraveGirl

Link direct la acest mesaj

Pe 23 plecam in luna de miere in Maldive. As vrea si eu niste informatii de la cei care au fost pe acolo...Cam ce se poate vizita, care sunt preturile...
Multumesc!

Corina
Albumul meu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

ati cumparat deja bilete??? din cate am inteles acum e perioada musonului si s-ar putea sa ploua mult. uite ce am gasit pe net despre clima din maldive
Two monsoon seasons dominate the climatic regime; these are the high rainfall SW monsoon and the somewhat drier NE monsoon which respectively prevail from May/June till September and from October/November till February

michelle7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Da, am luat deja biletele si ne-am interesat in ceea ce priveste vremea si ni s-a spus ca e ok. S-ar putea sa mai ploua dar ploaia dureaza doar cateva minute, apoi iese iar soarele.Noi am vrut sa plecam in octombrie si atunci nu era indicat.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

unde mergeti si cat stati?

noi am fost de 2 ori in maldive... absolut superb...

in alta ordine de idei sper ca aveti all inclusive ca sunt niste preturi... au! $20-30 pt un suc, $100 pt lobster...

de vizitat - mai ales pestii pe sub apa si nisipul plajii... sunt insule micute... in capitala nu am fost ca nu am avut chef de trambalat... am vizitat jumate de zi o insula pe care traiau localnicii - jale! sunt foarte amabili si draguti dar traiesc intr-o saracie lucie... cu toate ca au case construite din coral - asta e materia prima la ei... desi ilegal de folosit.

noi ne-am dus pentru scufundari asa ca asta ne-a umplut timpul.

sezonul este noiembrie - aprilie - ar trebui sa aveti vreme buna.

vacanta placuta!

Mergi la inceput

Nu avem all inclusive. O sa fac foamea...

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Noi am fost ceva mai jos de Maldive, am ajuns la concluzia ca degeaba am urmarit previzunile meteo ca oricum nu s-au potrivit . Am fost de fiecare data in aceeasi perioada si fie am prins multe zile ploioase, fie numai soare. Oricum, ploile tropicale sunt placute (daca le compari cu ploile noastre), e soare, dintr-o data apar cativa nori, ploua 3 minute si imediat iese soarele...Distractie placuta si poate ne povestesti cum a fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

ai putea sa-mi dai niste detalii despre plecare?
gen cat au costat biletele, ce pachet ati ales....

multumesc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by clyo

ai putea sa-mi dai niste detalii despre plecare?
gen cat au costat biletele, ce pachet ati ales....

multumesc

Buna. Biletele au costat 2000 de euro de pers.,avem cazare la Laguna Maldives 5*in Deluxe Bungalow, demipensiune. Avem inclus si transportul cu avionul Bucuresti-Viena-Male,iar la intoarcere avem si o noapte cazare in Viena la Crown Plaza.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

multumesc pentru raspuns, drum bun si distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucetina spune:

[/quote]
Buna. Biletele au costat 2000 de euro de pers.,avem cazare la Laguna Maldives 5*in Deluxe Bungalow, demipensiune. Avem inclus si transportul cu avionul Bucuresti-Viena-Male,iar la intoarcere avem si o noapte cazare in Viena la Crown Plaza.

Corina
Albumul meu
[/quote]

Buna,

Imi poti spune prin ce agentie ai rezervat biletele? Si eu doresc sa merg in Maldive si din pacate toate ofertele depasesc cu muuult pretul mentionat de tine. Stiu ca suntem in 2008, dar preturile nu aveau cum sa se dubleze sau chiar mai mult.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eu cred ca e vorba de perioada, Corina a opstat in noiembrie.

Roxana

Mergi la inceput