Copii din 2001 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Cristina, spun cu mandrie si in acelasi timp imi musc limba sa nu vorbesc intr-un ceas rau, ca de la un timp incoace ma inteleg destul de bine cu fiu-miu. Cand vad ca nu ma asculta, ii spun odata ce am de zis, maxim de doua ori cu vocea putin mai ridicata dupa care il las in pace si daca iese rau vine el singur la mine si-mi zice "alta data nu mai fac, o sa fiu cuminte".
Probleme cu plansu' pe strada sau in magazin nu am cu el. Daca vrea sa-i cumpar ceva ma intreaba daca am bani sau daca are acasa ce vrea sa-i cumpar. Am observat ca s-a maturizat putin, parca nu mai face chiar toate prostioarele care le facea cand era putin mai mic sau poate doar mi se pare.

Va pup
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Silvana,ma incurajezi.Paul e mai mare cu 8 luni decit Mihnea si trag speranta ca se va mai cuminti si el cu timpul!...visuri maica...visuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-cri spune:

Buna mamici de 2001.
Sunt si eu mamica de 2001 cu 2 baieti gemeni nascuti pe 5 august.Nu pot sa ma plang de ei,dar nici sa ma laud cum ca ar fii cei mai cuminti,de... ca nu-i chiar asa.Pot spune ca RADU SI VLAD sunt copii ascultatori doar de mami a lor.Nu avem metode speciale.Vorba este vorba,dar cind nu se pot conforma ,ridic un pic tonul si s-a rezolvat.Numai la mine merge. Baietii mei sunt destul de incapatanati si ei,nu cedeaza prea usor.SOLUTIA MEA-sunt ferma pe pozitii,nu cedez si nu renunt la parerea mea.Uneori imi pare rau ca ii vad suparati,dar ptr. a-mi mentine autoritatea ....
La gradinita sunt ascultatori si nu creeaza probleme.Dispute apar intotdeauna numai intre ei,astfel educatoarea i-a despartit si a asezat o fetita intre ei.ASA S-A REZOLVAT TOTUL.
Oricum, ei sunt niste minuni de copii si ptr. ca ne uimesc mereu ,nu neaparat prin modul lor de-a fii,viata este frumoasa si nu conteaza cum este astazi,maine va fii mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

La multi ani de Martisor si o primavara minunata. La noi nu se sarbatoreste 1 Martie si daca spun cuiva ca a venit primavara sunt contrazisa: "Nu, primavara vine pe 21 martie!" Pana si copiii mei sunt convinsi d-asta. Au inceput deja sa creada mai mult ce invata la scoala decat ce le spune mami???

a_cri, bine ai venit la noi.

Nora
poze sept-oct 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Buna mamici,

Eu sunt noua pe aici, am si eu un baietel nascut pe 30 ian 2001, Andrei Sebastian. Un copil frumusel si cuminte, mare pasionat de calculator si Lego.

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Bine ai venit, pisi-si-boscu, mai povesteste-ne despre baietelul tau. De ce ii spuneti "boscu"?

Eu sunt suparata cu Victor fiindca nu mananca bine deloc. Si-i slaaaab, de-i numeri coastele. Abia, abia de are vreo 16 kile juma', daca le are si p-alea. Voi cum stati la capitolul asta, cam ce greutate or trebui sa aiba copiii pe la varsta asta, stiti?

Cristina(palmyrah2002) ce mai face Mihnea cel rebel?

Silvana, pupici lui Paul cel cuminte. La noi, Andrei (fratiorul cel mare si bun) intreaba daca avem bani, Victor crede c-avem un sac mare si zau ca nu-i asa...

Altfel, zilele trecute am facut rezervare pentru vacanta de vara in Costa Blanca, Spania. Sunt super fericita, am rezervat pt 2 saptamani o casuta cu piscina, aproape de mare, langa Alicante. Nu am fost niciodata acolo dar sunt convinsa ca-i superb. Deja visez la plimbari prin sate pescaresti, golfuri pustii uitate de lume, munte si mare impreuna. In Spania am mai fost de vreo doua ori, dar in Costa Brava, si ne-am simtit minunat... OK, acum sa ma trezesc...mai e pana atunci...

Pupicei dulcei

Nora
poze sept-oct 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliraducan spune:

Buna ziua dragi mamici,

Sunt si eu mamica de 2001 dar si de 2002. Fetitele mele sunt: Elena 29 ianuarie 2001 si micuta Irina 4 octombrie 2002. In ciuda faptului ca sunt foarte apropiate ca varsta sunt foarte diferite ca personalitati. Asta e bine pana cand...e rau! Problema mea e temperamentul Elenei. E o fetita vesnic nemultumita. O multumesti greu si "multumirea" ei dureaza foarte putin. Am sa incerc sa insir pe puncte "problemele" Elenei:
1.Mereu isi doreste altceva decat are.
2.Nu vrea acasa (ar vrea sa stam numai in vizite, la plimbare, in parc, afara. Pur si simplu nu-i place in casa. Am incercat sa-i facem camera mai atractiva (am pus o mocheta vesela cu soricei, cascaval, etc.), o draperie vesela cu animalute, i-am facut mobila colorata si flexibila, i-am cumparat calculator, am tras internet, are destule jucarii, am cumparat un al 2-lea televizor pentru minimax, am cumparat un papagal. Fiecare din aceste eforturi ale noastre au incantat-o cel mult 2 zile si...gata. Merg sa le iau de la gradi si primul lucru pe care mi-l spune este:unde mergem? La raspunsul "acasa" incep scancelile (in cel mai biun caz) sau zbieretele(in cel mai rau caz).
3.Nu "aude". Ii spun de cateva ori sa faca ceva si ma ignora. Cand ridic tonul si nu ma mai poate ignora incepe sa se lamenteze si sa "negocieze". Ce e mai rau ca toate acestea se intampla pe cereri banale de la mine catre ea (schimba-te dupa ce vii de la gradi, stringe-ti joculetul cand ai terminat). Ar vrea sa fac eu totul pentru ea ca sa aiba mai mult timp sa se plictiseasca si sa ma "toace" pe mine la nervi. N-am vazut in viata mea pe cineva caruia sa-i placa atat de mult sa discute in contradictoriu. In continuu ne provoaca sa intram in polemica cu ea. (Am hotarat: se va face avocata!!!).
4. E vesnic plictisita. Se trezeste plictisita, se culca plictisita.
Ce-i place Elenei?
1. Sa se uite la "Lacrimi de iubire" (sotul meu ii interzice).
2. Sa stea imbracata non-stop in hainutele care-i plac (cele pentru gradi, de obicei).
3. Sa ma joc in locul ei.
V-am plictisit destul pentru o prima postare. Imi place grozav de voi si sunt tare fericita ca v-am descoperit (am citit in diagonala cam tot din "copii din 2001"). Aveti copii minunati si va doresc sa vi-i tina Domnul sanatosi.
Pana data viitoare, va pupam Lili, Elena si Irina

Mergi la inceput

Lili, bine ai venit la noi. Am citit povestea ta despre Elena, m-am si amuzat dar te-am si inteles. Tot ce-ai povestit despre ea pare normal, toti copiii au crize, sunt naravasi, il iubesc pe "nu", samd. Ce vroiam sa te intreb: absolut intotdeauna cand ii spui ca mergeti acasa se supara? Sau are momente si momente? Ca ma gandesc ca poate si-a facut un obicei prost din a spune ca nu vrea acasa, cu atat mai mult cu cat de vede pe tine ca suferi .

Mai vorbim, da? Pupici si sanatate.

Nora
poze sept-oct 2005

Mergi la inceput

La multi ani, doamnelor, sa fiti santoase, iubite, alintate, fericite si implinite!

Nora
poze sept-oct 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

La Multi Ani mamici dragi!!!Sa fiti iubite si fericite !!!
Eu sunt fosta cristina78 ,actuala zfcristina (din cauza de lipsa de net ) cu nazdravana de Cristina Adriana.
Va pup

botez
copiii mei iubiti

Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput