Miresele anului 2006 (26)

Miresele anului 2006 (26) | Autor: Freia

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61000" target="_blank">(25) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60295" target="_blank">(24) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59586" target="_blank">(23) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59066" target="_blank">(22) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58253" target="_blank">(21) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57431" target="_blank">(20) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57018" target="_blank">(19) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56499" target="_blank">(18) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56044" target="_blank">(17) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55700" target="_blank">(16) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55517" target="_blank">(15) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55309" target="_blank">(14) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54792" target="_blank">(13) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54341" target="_blank">(12) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53918" target="_blank">(11) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52936" target="_blank">(10) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52008" target="_blank">(9) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50963" target="_blank">(8) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50273" target="_blank">(7) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49626" target="_blank">(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48484" target="_blank">(5) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46834" target="_blank">(4) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45863" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44203" target="_blank">(2) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34160" target="_blank">(1)

continuati ....

Freia si Alexa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

MIRESICI 2006 61 miresici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58378" target="_blank">Sarbatori www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54409" target="_blank">Restaurante www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40145" target="_blank">Biserici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55048" target="_blank">Rochita www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50023" target="_blank">Buchetel

Februarie 1 miresica
25.02. a.cicel, Restaurant Casa Armatei, Catedrala Ortodoxa, Miercurea Ciuc

Aprilie
01.04. daii, Bucuresti cununia civila

Mai 6 miresici
06.05. kateryna, Restaurant Monte Carlo, Bucuresti (15.10.2005 - civila)
06.05. monicik, Galati
07.05. Lilly79, Targu Mures
13.05. LeiLa, Grand Hotel, Sibiu
13.05. iulissa, Restaurant Aroma Viilor Bucur, Iasi
27.05. BlueEyes, Complex Severus, Zalau

Iunie 18 miresici
03.06. alinush2005, Bucuresti
03.06. balkina, Biserica Gradina Icoanei, Restaurantul Casa Universitarilor, sala de jos, Bucuresti
03/10.06. ciciep, Bucuresti
03.06. Laura10, Restaurant Parco Dei Principi, Biserica Domnita Balasa
03.06. nicolici26, Bucuresti
03.06. Puricoasa, Iasi
03.06. Raza de soare, Biserica Sf Maria (parcul Regina Maria), Restaurant Crangasi, Bucuresti
03.06. Stangacica, Biserica Gradina Icoanei, Restaurant La Templu, Bucuresti
03.06. tehereea, Bucuresti
10.06. Divine girl, Biserica Sf. Elefterie, Restaurant Calipso, Salon Rustic, Bucuresti
10.06. piggy, Restaurant Ciobanasul, Campulung Muscel
17.06. dido, Hotel Parc, Sala Mincu, Bucuresti
17.06. jesia, Restaurant Alba, Bucuresti
17.06. liviana20t, Restaurant Onyx, biserica Sfantu Ioan, Piatra Neamt
17.06. Rallu, Restaurant Vulturul, Bucuresti
17.06. ralnied1, Iasi
24.06. pisoi_turbat, Bucuresti
??.06. adriana15 ,

Iulie 15 miresici
01.07. Bolecutza,
01.07. ooana, Restaurant Europa, Tg Mures
01.07. papusika,
01.07. ralu_trancu, Restaurant Intim, Calarasi
01.07. ramona26, Bucuresti
08.07. anamariame, Botosani
08.07. briza_marii, Bucuresti
08.07. dyadya, Restaurant Casa Romaneasca, Bucuresti
15.07. emilyjeuly, Hotel Intercontinental, Sala Ronda, Biserica Alba, Bucuresti
15.07. madutza_1978, Restaurant C.O.S., Bucuresti
15.07. pepenash, Restaurant Yda Club, Bucuresti
15.07. ucucuca, Biserica Domnita Balasa, Restaurant Herastrau, Bucuresti
16.07. laura_andreea, Locanta Jaristea, Bucuresti
22.07. tigrutz, Biserica Gradina Icoanei, Restaurant Casa Ardeleneasca, Bucuresti
22.07. iia, Iasi

August 11 miresici
19.08. addinel, Restaurant A.Ro Club
19.08. Cryssy, Biserica Sf. Gheorghe, Restaurant Rapsodia
19.08. cris-papureanu, Restaurant Dorna, Mamaia
19.08. Giova, Hotel Cetate, Alba Iulia (15.10.2005 - civila)
20.08. mexxa, Iasi
26.08. adirys21,
26.08. Andita, restaurant Pietroasele, Buzau
26.08. fany_23, Restaurant Calipso, Salon Rustic, Bucuresti
26.08. Ioana-Cristina, Restaurant Magura, Tirgu Ocna, Bacau
26.08. krelia, Biserica Gradina Icoanei, Restaurant Calipso, Salon Albastru, Bucuresti
26.08. magdala, Constanta

Septembrie 6 miresici
02.09. cri., Restaurant Laguna Blu, Bucuresti
02.09. gabbi, Bucuresti
02.09. Rexanne, Ramnicu Valcea
09.09. dana_ene, Restaurant Crang, Buzau - nasica
09.09. enderbaby, Restaurant Recital, Iasi
23.09. kemsy, Restaurant Onyx, Iasi
23.09. maimu, Restaurant Romanian Catering, Bucuresti

Miresici indecise...inca 3 miresici
??.06./??.07. lgireada, Iasi
??.??. ancuta5, Casa Centrala a Armatei, Bucuresti
??.??. plici_plici, Bucuresti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61000" target="_blank">(25) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60295" target="_blank">(24) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59586" target="_blank">(23) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59066" target="_blank">(22) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58253" target="_blank">(21) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57431" target="_blank">(20) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57018" target="_blank">(19) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56499" target="_blank">(18) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56044" target="_blank">(17) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55700" target="_blank">(16) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55517" target="_blank">(15) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55309" target="_blank">(14) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54792" target="_blank">(13) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54341" target="_blank">(12) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53918" target="_blank">(11) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52936" target="_blank">(10) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52008" target="_blank">(9) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50963" target="_blank">(8) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50273" target="_blank">(7) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49626" target="_blank">(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48484" target="_blank">(5) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46834" target="_blank">(4) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45863" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44203" target="_blank">(2) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34160" target="_blank">(1)

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

vai...mai rtineti minte cand eram 4-5 miresici?

acum..... o groaza. La mai multe!!!

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Bravo Kreliutza! Mutashi listoaia . Eu tocmai am primit o veste nasoala si ashe ma doare dovleacu'.... . ... In fine...
Kreliutza, tu la restaurant ai facut contract, sau doar chitantza si factura? Cand ai mai fost tu ultima data la restaurant? Intreb pt ca eu din iulie de cand am dat banu' nu am mai calcat pe acolo si eram curioasa si de meniu pt la anu pt ca noua cand am fost ne-a zis sefu' al' mare ca nu ne poate promite pretul de anu' asta, asa ca ma gandeam ca poate antenutzele tale au detectat ceva in plus.
Pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coradyne spune:

Frumoasa listutza intr-adevar... Da' stiti ce n-are ? Linkurile catre subiectele alea: rochitza, restaurant, biserica... Ce-mi placeau alea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Fetelor multumesc pentru idei, dar in continuare nu m-am lamurit: pe la ce ora ar tb sa pun biserica? Pe la 5 o fi prea devreme? pe la 6 o fi prea tarziu? Cele care ati facut deja programare la biserica: cum ati stabilit intervalul orar? De la biserica direct la restaurant sau cu o pauza intre ele?

Mergi la inceput

ralu, era undeva pe la capitolul 3,4 ...daca imi aduc aminte

Divinutzo...crede-ma ca nici eu n-am mai dat pe-acolo de cand am platit avansu'..noua ne-au dat factura si chitanta, iar meniul ne-a zis ca este undeva intre 28-30 euroi, in functie de cate feluri de papa vom lua adik 28 - 3 feluri, 30 - 4 feluri
...daca te intereseaza kestii despr edecoratii, am intles...nu mai stiu insa de unde am aflat , cum ca ar avea niste huse noi in plan, pentru la anu'..ashea k scapam si de gaurile din huse...pe care eu le-am vazut si crede-ma ca nu m-ar fi durut gura sa le zic....astea aus! ..daca as fi facut o inspectie amanuntita
daca-mi revine memoaru'..iti zic si sursa
Pupi la fata!

coradyne, de ce linkuri ziceai tu?

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna fetelor.

Sunt si eu o viitoare mireasa de 2006, si m-am gandit sa particip mai activ pe forum (nu doar citit cum am facut in ultimii ani )
Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista cu 07 mai 2006. Nunta o voi face in Targu-Mures, chiar daca locuiesc in Cluj Napoca.
Si sper sa nu se mai schimbe data. Initial a fost 06 mai 2006, dar restaurantului la care facusem rezervarea i-a expirat contractul de inchiriere si nu s-a mai reinnoit , iar personalul a trebuit sa-si ia catrafusele si sa plece in alt loc. Si localul unde s-au mutat e intunecat si trebuie renovat, asa ca...parintii mei au cautat un alt restaurant care cica e mai spatios si mai dragut (inca nu l-am vazut).
Mai avem si alte probleme legate de nunta, dar acum vreau sa fiu optimista, sa fiu happy ca sunt o viitoare mireasa

Va doresc o zi superba

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dyadya

Fetelor multumesc pentru idei, dar in continuare nu m-am lamurit: pe la ce ora ar tb sa pun biserica? Pe la 5 o fi prea devreme? pe la 6 o fi prea tarziu? Cele care ati facut deja programare la biserica: cum ati stabilit intervalul orar? De la biserica direct la restaurant sau cu o pauza intre ele?

Cand ai biserica? sau..cand ai vrea s-o ai..saum ai orele prestabilite??
Eu am facut asa: la 6 biserica , 1 ora tine slujba, 30 min (mai mult sau mai putin) poze & pupaturi, alte 30 de min (la fel, minus-plus) drumul spre restaurant.
Acum, depinde si de distanta dintre biserica si restaurant....
Daca biserica are parc, poze artistice poti face inainte sa intri in biserica (vii mai devreme, faci poze, lumea pandeste mireasa ailalta sa n-o vezi tu ..iar makiajul, daca este bine facut, va tine cu siguranta la pozele de grup...si kiar si asa...gandeste-te ca, daca e sa faci pozele dupa slujba, intre makiaj si poze n-au trecut decat hai sa zic...maaaaaaxim 2 ore....

26 august 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lilly79

Buna fetelor.
Sunt si eu o viitoare mireasa de 2006, si m-am gandit sa particip mai activ pe forum (nu doar citit cum am facut in ultimii ani )
Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista cu 07 mai 2006.

Bun venit celei de-a 60-a miresici!!!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Krelia, daca esti tu o draguta si vrei sa ma ajuti cu un sfat(mersi si pentru cele date deja) uita-te in capitolul 25(parca pag 20)ca am scris acolo toata dilema mea si nu mai are rost s-o reiau. Pe scurt, daca n-ai timp/chef sa citesti ce am scris mai devreme, problema mea era ca restaurantul fiind in Otopeni si biserica in Unirea cum ar trebui sa fac: sa le leg una de alta sau sa las pauza. Iar petrecerea as vrea sa inceapa la 8.

Mergi la inceput