Nunta in Iasi (8)
Raspunsuri - Pagina 24
Darria spune:
SunSmile: Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca pe bunica ta iar tie sa-ti aduca liniste in suflet.
Daca te ajuta cu ceva, uite ce m-a ajutat pe mine: m-am gandit ca cei care au trecut in nefiinta(am si eu persoane dragi dincolo) nu le place sa ma vada ca sufar si ca moartea nu ma desparte de ei decat fizic, de undeva de acolo sa stii ca vegheaza asupra noastra(nu e ceva ce se spune ci cu timpul o sa simti asta).
Mexxa, nu am glumit deloc cu ti-am urat din tot sufletul. Bine atunci, unul cum vrei tu. Si pe mine ma speria gandul de a avea gemeni, ca nu ma descurcam cu doi deodata.
la purtator
noi
Anaomaria spune:
"La multi ani!" pentru toti Andreii si Andreele
Si inca un "La multi ani !" tuturor pentru 1 Decembrie (maine nu lucrez
Je ne regrette rien.
lgireada spune:
quote:
Originally posted by Darria
SunSmile: Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca pe bunica ta iar tie sa-ti aduca liniste in suflet.
Daca te ajuta cu ceva, uite ce m-a ajutat pe mine: m-am gandit ca cei care au trecut in nefiinta(am si eu persoane dragi dincolo) nu le place sa ma vada ca sufar si ca moartea nu ma desparte de ei decat fizic, de undeva de acolo sa stii ca vegheaza asupra noastra(nu e ceva ce se spune ci cu timpul o sa simti asta).
Mexxa, nu am glumit deloc cu ti-am urat din tot sufletul. Bine atunci, unul cum vrei tu. Si pe mine ma speria gandul de a avea gemeni, ca nu ma descurcam cu doi deodata.
la purtator
noi
Sunt de acord cu tine Daria, si eu simt ca cei de dincolo sunt langa noi. Poate nu chiar imediat, dar cu timpul simt o prezenta pe aici pe langa mine... pt vorbele tale frumoase.
Sunsmile suntem langa tine!
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
ralnied1 spune:
La multi ani, Andreea!!!!!!!!
Si La multi ani! pentru Andrei... (Lili)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Sun Smine, cuvintele sunt de prisos, cu siguranta, in aceste momente grele pentru voi. Imi pare rau sa aud aceasta veste trista. Condoleante tie si intregii familii. Dumnezeu sa o ierte pe bunica ta si sa o odihneasca in pace!
Nimic nu poate sterge durerea, oricat am vrea. Fii, totusi, multumita ca ai avut-o alaturi de tine cand ai fost mireasa. Ti-am mai spus: cred ca este unul dintre momentele vietii pe care bunicii si-l doresc cu ardoare.
Te va veghea de acolo, de sus si va fi mereu alaturi de tine. Iti va purta de gija si nu te va lasa la greu!
Te asteptam sa revii cand te simti in stare! Noi suntem aici!
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
In aceasta seara deschidem un nou capitol. Vad ca aveti chef de scris si ati depasit previziunile mele. Acum sunt la munca si e sefu' cu ochii pe mine!
E si maine o zi!
CryssUK spune:
Fetelor, va rog ....am nev de ajutor!
Votati pro sau contra rest Ciric, pleaseeeeee!
Maine tb sa decid intre Ciric si La Boieri (despre care am vazut niste poze superbe).
Cum e inauntru la Ciric ...e modern sau stil ceausist? Baile is misto?
Noi am inchiria terasa plus o sala in caz de ploua ...
HELPPPPPP!
Darria spune:
CryssUK nu am raspuns aseara pt. ca nu stiam ce sa-ti spun despre Ciric dar acum am intrebat pe cineva. Restaurantul Ciric este frumos, baia arata bine. Daca ar fi de ales intre Ciric si la Boieri, votez pt. Boieri(dar aici e mai scump). Acum depinde si ce doresti: padure Ciric sau Copou.
Daca ar putea prietena ta sa-ti faca si foto la Ciric, sa decizi tu dupa ce vezi cu ochii tai ce si cum.......
la purtator
noi
jolieanne spune:
Sa incep cu ceva vesel. La multi ani pentru toate Andreele si pentru Andrei. Nu mi+am visat ursitul aseara asa ca incerc sa vad ce fac cu realitatea...
Condoleante sincere pentru Sunsmile stiu cum este sa pierzi pe cineva drag. Si eu l+am pierdut pe unchiul meu anul trecut si inca imi este foarte dor de el...
Pentru Cris Sincera sa fiu nu stiu cum este La Boieri dar Ciricul este foarte frumos mai ales daca ai nunta mai in vara.
Am auyit la cineva apropo de furat mirese ca citisem pe aici despre o mireasa furata si pe care au suit+o intr+o barca si au dus+o in mijlocul lacului. Au pus un reflector pe ea si au cerut rascumparare.
Va dati seama. Asta da furat mireasa foarte foarte original, dar putin cam periculos....
Asa ca cine stie ce te asteapta...