Copilasi noiembrie -decembrie 2004 (89)

Copilasi noiembrie -decembrie 2004 (89) | Autor: mami nov-dec 04

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61068&whichpage=10" target="_blank">Capitolul trecut (88)
Gala puradeilor nostri Gala Sarbatoritilor
P.S. Puradeii care nu se gasesc in nici o gala, sa-si roage mamicile sa trimita pozele sau linkurile la poze lui fulguletz (aici) pentru Gala puradeilor nostri si lui try (aici sau aici) pentru Gala sarbatoritilor. Daca va nemultumeste ceva, spune-ti in gura mare ca nu avem cum sa ghicim.

Mamici de 42 si 44

IrinaA ______________ 20 oct_____ www.nicolae.org/PhotoDeSHop/index.htm" target="_blank">Ioana Maria
Camys2000 ________ 21 oct_____ Catalina Nicole
Ela2001 ____________ 22 oct_____ Diana Andreea
Jasmine ____________ 26 oct_____ Radu
Ele _________________ 26 oct_____ Ana Denisa
Roserb _____________ 29 oct_____ Mihnea Andrei
Ncristina ____________ 29 oct_____ Teodora Andreea + Alexia Maria
Moss _______________ 31 oct_____ Alexia Stefania
Siminna _____________ 1 nov_____ Maria
Bits _________________ 1 nov_____ Kenzo
elilenus _____________ 2 nov_____ Ana
Ad_rianna ___________ 3 nov_____ Bianca Cristina + Tudor Andrei
Diana 2004 _________ 4 nov_____ Andrei
Try _________________ 5 nov_____ Alex
Miria Cristina ________ 5 nov_____ Maria Damiana
Loreena ____________ 5 nov_____ Carla Maria
for2nity _____________ 6 nov_____ Alexia Cristina
Andreap ____________ 7 nov_____ Maria Alexandra
Hannen _____________ 8 nov_____ Isra
Laura Miu ___________ 8 nov_____ Ioana Bianca
Hena _______________ 8 nov_____ Mihnea Ioan
Daniela_Sb __________ 8 nov_____ www.onednd.go.ro/_/Danut/main.html" target="_blank">Mihai Daniel
buterfly _____________ 9 nov_____ Robert-Lucian
Simonacip _________ 10 nov_____ David
oana69us __________ 11 nov_____ Ilinca
Vivian ______________12 nov_____ Victor
Didutza ____________ 12 nov_____ Daria + Dennis
Auras80 ___________ 14 nov_____ Medeea Teodora
Cassandra _________ 14 nov_____ Dragos Andrei
Eliza5 ______________ 15 nov_____ Alexandru
Aime _______________ 15 nov_____ Vladimir Andrei
Lumi81 _____________ 15 nov_____ Andrei Cosmin
Dama ______________ 18 nov_____ David Andrei
Miha _______________ 18 nov_____ Robert
Dena _______________ 17 nov_____ Katrhryn Rhianna
miag _______________ 18 nov_____ Roland Vladimir
Trinity ______________ 19 nov_____ Selina Alexandra
Danamunti _________ 19 nov_____ Eric Gabriel
Miraklucker _________ 20 nov_____ Daria
Danette ____________ 23 nov_____ Iris Miriam
Gandacelu __________ 25 nov_____ Ioachim
Misticgirl ____________ 25 nov_____ Nicholas Alexandru
Dutzi _______________ 25 nov_____ Iustin
impreuna ___________ 25 nov_____ Sara
Miche ______________ 26 nov_____ Darius
Descultza ___________ 26 nov_____ Andrei
Ionela Roxana ______ 27 nov_____ Emily
Paxela _____________ 27 nov_____ Silviu Ionut
Florypop ____________ 27 nov_____ Andrei
mate _______________ 27 nov_____ Christian Gabriel
Onitza ______________ 28 nov_____ Paul Constantin
Madachan ___________ 29 nov_____ Edward Florin
klumea_blondy ______ 29 nov_____ Rares
Fulguletz ____________ 1 dec_____ David Andreas
MadalinaP ___________ 1 dec_____ Edis
Luminita B ___________ 2 dec_____ Tudor Andrei
Karmen24 ___________ 3 dec_____ Maria Bianca
Mona B ______________ 5 dec_____ Vlad Andrei
Eveline ______________ 5 dec_____ Andreea Bianca
Felis ________________ 6 dec_____ Mihai Cristian
F.anomis ____________ 6 dec_____ Olivia Maria
Raluca.gabriela ______ 7 dec_____ Maria Alexandra
Olga_Stan ___________ 7 dec_____ Iosefina Maria
Onut ________________ 8 dec_____ Rares Mihai
Adka _______________ 8 dec_____ Rares Cristian
bumbacel ___________ 9 dec_____ Tudor Mihai
Anne-Mary __________ 9 dec_____ Teodor Alexandru
Alinatent ___________ 10 dec_____ Horia
Mikimi _____________ 12 dec_____ Alexander
Monica-Elizabet _____ 16 dec_____ Ruxandra Maria
Elean75 ____________ 17 dec_____ www.mariuta.as.ro/" target="_blank">Maria
OtiliaV _____________ 18 dec_____ Ana-Maria
Oany ______________ 21 dec_____ Riana-Ioana
Mieke ______________ 21 dec_____ Anna
Cecilia C ___________ 22 dec_____ Alexia
Carmen ____________ 22 dec_____ Daria Nicole
Ioana du ___________ 22 dec_____ Bianca Alexandra
Viovio ______________ 22 dec_____ Cristiana Bianca
Greieras ___________ 22 dec_____ Eva
Mamaluidavid ______ 24 dec_____ www.babiesonline.com/babies/d/davidel/" target="_blank">David
Cookie _____________ 24 dec_____ Sabina Ioana
dana danen ________ 26 dec_____ Jaqueline Stephanie
Bobita _______________ 1 ian_____ Amina Ioana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Dana, ce frumoasa e Iris, cat e de expresiva...iar in rochita aia e delicioasa .

Try, bravo, graitoare poze, super comentarii.

Il pupam pe Paul si-i dorim refacere rapida. Si pe mami a lui.

Ioachimu, sanatate multa si ai grija de tine, sa te faci repede bine, ca acusi vine ziua ta.

Va pupam pe toti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by roserb

Mare atentie si cu legumele de la conserva (mazare, ciuperci), se pot intampla chestii f. nasoale de la ele, mai bine folositi din cele congelate, am inteles ca sunt OK. I-am facut si eu azi broccoli lui Mihnea, de placut i-a placut, sper sa si tolereze bine.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

--------------------------------------------------------------------------------

Hai frateeeeeeeeeeee... De cand n-am mai postat s-au scris meniuri cu ciuperci din conserva si eu le-am ratat?! De unde ti-a venit, soro?

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Multumesc frumos de urari , mi-a fost ciuda aseara ca nu puteam posta sa ii deschid lui Mihaitza subiect nou pt urari, ca el prea ne-a urat pe toti si toate pana acum ...

Am vazut poze superbe cu copii maricei si dragalasi !

Nu stiu cine a deschis subiect cu "copilasi" in loc de "bebelusi", cert e ca eu am cautat ca o disperata subiectul si nu stiam unde disparuse ...

Maria mea are si al patrulea dintoc , asa ca musca intr-o veselie si ranjeste spre exemplificare . Merge tot mai bine, cate 5 pasi deodata , numai ca se arunca inainte ca moaca si o ia in breton uneori. Ca tot a venit vorba de breton, abia astept sa o tund, nu mai am rabdare inca o luna! Mananca tare bine oneori, mi-e un drag de ea cand o vad asa cuminte de nu mai pot .
Stie sa ma alerge (in 8 labe, 4 ale ei si 4 ale mele ), stie sa se ascunda si sa chiuie cand o apuc de fund , semn ca am gasit-o, stie sa alerge in coltul cel mai indepartat al patului si sa ma astepte tremurand de bucurie sa o musc de talpi , stie (in sfarsit ) sa faca din manuta , tipa PA la fiecare usa inchisa care ii sta in cale , daca e in toane bune iti arata pe rand gura, nasul si ochii, infigand in fiecare in parte cate un degetel , se dragaleste cu cate un mutunache pe care il ia intre manute si il duce la gura exclamand CHE CHE CHE , isi canta inainte sa adoarma , coboara tot mai des din patut cu picioarele , lesina de ras pe tobogan , are o placere nebuna sa traga de pe uscator hainele intinse , invarte cu cate doua degetele paginile (mai ales cartonate) de la cartile asezate tacticos pe genunchi , se da in vant dupa talpitele sapunite, incercand cu aceleasi degetele sa prinda spuma de pe calcaie si cel mai coplesitor pt mine - are momente de iubire pt mami , fie cand "cantam" (tipam) amandoua in cor (numai seara dupa ora 20 ), fie cand isi freaca gurita deschisa de obrazul meu, ma apuca cu manutele de amandoi obrajii, ma trage spre ea si ma baloseste pe nas soptitnd zambareata: GHI GHI GHI ...

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

un singur lucru am de zis in seara asta....m-am "cracanat" de ras cu galeria ..si mai bine precizat-comentariile super inspirate- aniversarilor.Try iti multumesc ca mi-ai transformat o seara cam pleostita intr-una vesela.Si acum am in minte aia cu cracanatu....

vacanta la buni

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Multumesc tuturor de urari si la randul meu doresc sarbatoritilor ani muti si fericiti

Am vazut si galeria sarbatoritilor . Super comentarii si super copii! nota 20 TRY

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Iar eu care vroiam sa va spun ca am fost cam serioasa cand am facut galeria (deh, tinutza de servici) si m-am simtit si neinspirata.

Astept pozite noi, am trimis emailuri si la fetele care dau ma irar pe aici, poate ne trimit si ele ceva poze cu piticii sarbatoriti.

Fulguletz, hai sa-ti spun cum fuse cu meniul: salate de icre, vinete, ciuperci, boeuf, ton, crab (separat, nu amestecate), apoi legume, branzeturi si mezeluri, oua umplute. Felul doi somon cu sos alb si cartof natur, felul trei friptura cu cartofi taranesti si apoi prajituri (saratele, eclerase, prajitura cu nuca de cocos si tort cu aspect de kk - ca sa nu zic kko - nu mi-a iesit prea bine la capitolul aspect). Cu exceptia salatei boeuf, toate se fac repede. Dar a fost mama care sa ma ajute.

Dana, Iris e o scumpa, are o poza cu rochita cand se uita in jos (printre ultimele) cand seamana foarte tare cu tine - adica am ghicit expresia fetei tale pe chipul ei.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Paulica e mai bine, ieri s-au externat urmand ca zilnic sa il duca la spital pt ai baga perfuzia cu antibiotic, am fost la el si l-am vazut luni, era palid dar vesel, razaret si bataus( imi facea maimai exact cum povestea onitza, cu toata forta), nu ii placea mancarea oferita de spital si incerca sa se ridice ambitios tinandu-se de bara patutului cu ambele manute dar cand vedea ca il doare se oprea si iar incerca

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Super galeria torturilor!..... Le-am vazut azi noapte pe la 12 da nu am mai avut putere sa si scriu!... Iar comentarile mi-au plaut la nebunie

si pt cine a ratat incapitolul trecut : www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61404" target="_blank">Robert-Lucian (Buterfly) face azi un anisor

ONITZA bine sanatate multa si ma bucur ca ati iesit din spital

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61238" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna. SCriu pe fuga, nu am timp nici la wc dac ama credeti! in primul rand, MULTUMESC DIN SUFLET ALEXEI!!!!..PENTRU TOT!!!! Paul nu e bine iarasi, tocami cand a inceput si el sa faca scaunele ok, mai consistente, a inceput iar sa vomite!!!! ..sunt disperata, nu smai stiu ce sa fac!!! astazi trebuia sa incep sa ii dau mancarea de regim, dar mi-e teama sa ii mai dau mancare...deocamadta i-am dat ceai de menta si cand s-o trezi, ii dau si apa minerala...si supa de morcovi....strecurata.....a vomitat laptele fara lactoza de la milupa...sa nu ii priasca asta?????? nu stiu ce sa mai fac....in spital e groaznic, nu se odihneste, nu mananca, e un copil-leguma....si acum e palid, dar parca mai are chef de joaca un pic si de nani....in spital mizerie cat de multa(si cica de cce fac copii diaree si se imbolnavesc???? )...mai am o interbare: i se da un antibiotic, am inteles pt diaree, in perfuzie, dar nu stiu daca am voie sa ii dau vigantolul...si cu fierul...am voie, stiti ceva????? o sa intreb azi cand ma duc la spital cu el, la 12 si am sa le zic si ca vomita iar....si sunt aproape sigura ca ne interneaza iar si ca ii baga iar 14 ore de perfuzie cu glucoza ca sa nu mai vomite.......i-am dat aseara laptele fara lactoza, prima data, l-a papat si peste o juma de ora cand m-am dus la el sa ii dau si hidrasec, l-a vomitat(hidrasecul cu laptele), mie mi se pare ca i-am pus si putin ceai la hidrasec, adica 10 ml ca asa a zis doc...dar mi se pare mai onormal cu mi-a zis alexa cu 30 ml ceai...azi dimineata i-am facut iar laptele si a vomitat iar...de atunci nu mai pe ceai....nu stiu daca ati inteles ce va din ce am scris, imi cer scuze daca am aberat cu fraze incoerente si dac aam facut greseli. .NU as vrea sa ma internez cu Paul decat daca e musai necesar, pentru ca Paul nu mananca ce le da astea in spital copiilor cu regim, si Mihai nu isi poate lua mereu concediu , daca ma internez, la cum am vazut cazuri asemanatoare se sta in spital 2 sapt, cel putin... ...iar MIhai nu cred ca se poate descurca si cu menaj si cu mancare si cu tot.......gata, m-am plans destul, mi-era dor de voi, sunt convinsa ca ati intrebat de noi si ca ne doriti tot binele ddin lume si ca ne purtati de grija... si le pup pe fetele care m-au sunat!!!!!
OTI, mii de scuze si mii de pupici...cand ai sunat tu, il plimbasem pe paul o ora in brat ein camera sa adoarma ca ii era rau si a fost vina mea can dl-am pus in pat, trebuia sa inchid telefonul...iarta-maaaaaaaaaaaaaaaaaaa...offf.....pupam pe anutza...

Astept sfaturi de la voi pentur voma asta, daca stiti ce sa ii fac ca sa nu mai vomite!!!!

SANATATE MULTA!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Paxela, si noi avem in continuare problema cu nemancatul...
Nu mai vrea domnisoara decat lapte(i-a dat de gust!), in rest se stramba la toate cele de zici ca-i dau otrava! Am incercat toate papicile posibile, n-are nici o consideratie pentru ele!
Singura favoare pe care mi-o face este sa ia cate ceva din mana mea si dupa aia sa cotrobaie prin gurita si sa-si intinda papica prin par, pe fata si prin urechi Oricine poate sa vada meniul zilei pe toalele fiica-mii si prin par!
Daca mai aveti trucuri pentru copii mofturosi, ziceti aici, ca nu mai stiu ce sa fac!

Am intrat si noi in randul cucuietilor, are fiica-mea o dunga vinetie in frunte, ca s-a bagat pe sub masa plianta si masa n-a vrut sa stea cuminte la locul ei

Sanatate la bebici si putere la mamici!

sarbatoritilor de azi!

Mergi la inceput