rachel owen spune:
rachel owen spune: tarantula 
POZICI:
RACHEL, Saturn_2005, Happy birthday,Albert!, Omuletul_meu_drag, Omuletul_meu_drag_2, Omuletul_meu_drag_3, Omuletul_meu_drag_4, Omuletul_meu_drag_5, BABY_LAND 
Rici, cea mai fericita mamica  si omuletul ei drag
 si omuletul ei drag 
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”

rachel owen spune:
rachel owen spune: necesar
POZICI:
RACHEL, Saturn_2005, Happy birthday,Albert!, Omuletul_meu_drag, Omuletul_meu_drag_2, Omuletul_meu_drag_3, Omuletul_meu_drag_4, Omuletul_meu_drag_5, BABY_LAND 
Rici, cea mai fericita mamica  si omuletul ei drag
 si omuletul ei drag 
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”

herra spune:
herra spune: erata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are! Cristina &
 Cristina &  Vlad
 Vlad  (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
(23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal 

tomecica spune:
tomecica spune: temerar
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
fotografii si DESENELE ADRIANEI