Impreuna, Timisoara! (30)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
danitin spune:
Ciao, fetelor! Bine v-am regasit!
Multumesc mult Mihi, multumesc mult Angi si tuturor celor care s-au gandit la mine. Pasa neagra a trecut, acum lucrurile sunt o.k. Va povestesc eu mai incolo ce si cum....
Deocamdata:
1. Ana, La multi ani, multa fericire si sanatate!
2. Bun venit tuturor celor care au sosit dupa ce nu am mai postat.
3. Lucrurile merg acum bine. Sotul s-a obisnuit la noul serviciu, salariul e chiar mai mare decat ne asteptam, programul destul de lejer si ii place foarte mult ceea ce face. Spiridusul nostru e bine, sanatos. Creste si invata o gramada de lucruri noi. Eu am in continuare foarte mult de lucru dar incerc sa-mi fac o lista de prioritati.
4. Doris, eu as veni la intalneala, dar numai daca admiteti si bebe-i, nu-mi prea vine sa stau departe de spiridus nici 5 minute fata de cele in care chiar sunt obligata sa nu fiu cu ea.
Va imbratisez pe toate si va doresc o toamna frumoasa
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
silvana75 spune:
Danitin, bine ai revenit. Ma bucur ca s-au linistit apele si ca toti sunteti bine
Chiar nimeni nu e curios de ornamentele de brad? Chiar sunt dragute!
Va pupa
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
alexa00 spune:
silvana :pune si tu ceva poze cu ornamentele.Poate vor fi mai tentante atunci.
Numai bine,
Alexa
angy11 spune:
Fetelor,intru sa va salut pe toatescurt de tot.
Dana(danitin),bine-ai revenit!
Irina,am vorbit cu Geta azi,dupamasa,la telefon,maine o aduc pe Angy la gradi.
Katik,multumesc mult pentru cuvintele frumoase.
Fetelor,azi am avut accident cu masina(primul),eu sunt bine,nu am patit nimic,dar masina e lovita,a intrat un taximetrist in mine,la intersectia de la Billa,Rebreanu,dar va povestesc maine ca acum nu am stare.
V-am pupat!
katik spune:
buna seara la toata lumea!
era sa nu mai gasesc "Timisoara impreuna"
Danitin, bine ai revenit! bine ca s-au rezolvat pb. multumesc de bun-venit! e super aici la noi!
Angy mama, bine ca nu ai patit nimic, Doamne ajuta!
va pup pe toate, trebuie sa plec ca s-a facut coada la calc
gangurici_licurici spune:
Silvana, daca zici ca sunt dragute, as vrea eu cateva, vreo 10? Pot fi puse in bradut? Poate n-ar fi rau sa pui niste poze, daca poti, desigur.
A, si eu abia am gasit forumul, de ce oare?
Va pup.
Ana68 spune:
Buna seara fetele,
Angy,multam' fain de urare!De felicitat acasa...doar baietii mei m-au felicitat,adicate-lea Alex,fi-miu si Marius,barbate-miu,caci limba Luanei inca nu o inteleg,vorbeste luaneza...Oricum a fost o zi minunata!
Amalia,uau!!!! ce cuvinte frumoase mi-ai scris....Iti multumesc din tot sufletul si iti doresc tot ce imi doresc mie mai bun pe lumea asta si fie ca toate visele tale sa se implineasca!Sa fi fericita alaturi de micuta voastra printesica si de sotul tau,sa ai parte de bucurie si fericire si sa fi iubita...!!!!Multam' de cantare...m-am emotionat!Te pup!
Simina,insanatosire grabnica lui burticelu' Deian!Poate ca ar trebui sa il duci mai des in comunitate numeroasa de copilasi,sa se obisnuiasca sistemul lui imunitar cu virusii astia perversi...Pupicei la bolnavior!
Irina,multam de cuvintele frumoase si de incurajare,dar io tot de 37 de ani ma simt....O fi o varsta frumoasa,nu zic nu,insa...ce sa fac?Asa zice creierasul meu,asa reactionez...Nu-i bai,ca sufletul meu are 16 ani..
.hihihihihihihihi.
..Pupici!
Silvana,draga mea,ce mai faci?Buey....nu vrei sa mai vorbesti si cu mine?!...hai ca glumeam!..
.Am cetit si io chestia cu "diva pentru o zi",de ce doar pentru o zi?Pune diva sau diva baietilor mei sau orice altceva vrei tu,dar nu pentru o zi...Dau si io cu o parere!Te pup!
Corina,LA MULTI ANI!pentru Matei.Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Ioana,ma bucur ca ti-au placut peisajele...Iti dai seama?Sunt poze din Romania....avem tara frumoasa,nu?Hai ca sunt patrioata acum,insa ,fara gluma,imi tresalta inima de bucurie cand ma laud la straini cu natura romaneasca.Te pup!
Doris,multam' de cuvintele frumoase!Bey,daca imi mai si cantai la telefon...chiar ca ma apuca lesinu',ca nu era destul surpriza cu Vali si cu tine spunandu-mi la telefon urari....Si-asa m-am emotionat si fastacit toata....pot sa mai spun ceva?!No comment!
Ma bucur ca ti-au placut pozele...sper ca te-ai distrat.
Cu 26 noiembrie....nu stiu inca...anunt eu atunci,bine?
Te pup si numai bine!
Danitin,multumesc de urare si bine ai revenit!
Va pup pe toate si va doresc numai bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Ce vreme afara...mai bine ar ninge decat asa...
La multi ani, MATEI!
Sa cresti mare, sa fii cuminte si sa le aduci parintilor numai bucurii...
Mamico, azi taiati motzul, nu?
Ana, mai vb pana la intalnire...
Spor la lucru...
Ce ne mai zici de tanti bona?
Angi, draga, am citit bine?
Ai avut accident?
Tu esti bine?
Spune-ne mai multe...
Doamne ajuta ca nu a fost mai rau.
Assa, asteptam azi vesti de la tine...
Katik, asteptam sa vedem cate fete ar putea veni in 26, daca suntem prea putine, modificam data probabil pentru 03 decembrie.
Danitin, bine ai revenit.
Bine ca ti-ai rezolvat problemele.
Silvana, iau si eu ornamente, vb la intalnire, chiar ai putea aduce cateva sa le vedem.
Va pup pe toate si va doresc o zi buna!
Azi nu mai pot intra ca de la 9 am sedinta, apoi plec la scoala, poate diseara pe la 9.
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Irina_Claudia spune:
LA MULTI ANI MATEI!! SA CRESTI MARE,VOINIC SI SANATOS!!
Alina(angy) m-ai speriat de numa' cu accidentul, bine ca tu esti bine, dar cred ca ai ramas cu o sperietura...Te pup dulce sa-ti treaca ...ai grija de tine !!
Doris eu pot si pe 26 noiambrie si pe 3 , deci prezent cu drag la intalnire !! Succes pentru prezentare...hai spune-ne mai multe...
Silvana chiar asa, adu ornamentele la intalnire sa le vedem. Te pup si pe tine si pe inotatorul Paul. Ioana azi are iar inot asa ca sa vad cum reactioneaza, de dimineata a zis ca ea nu mai vrea sa invete sa inoate si i-am zis ca altfel nu o mai iau la mare...
Ana sa ai mereu sufletul de 16 ani asa cum zici tu!!!
Katik ce mai face bubulina mica? E mai bine?
Assa abia asteptam sa auzim de bine de la tine din burtica...
Dreams2party te asteptam cu o poveste lunga despre tine.
Vali ce mai faci? succes la actiunea "BEBE"!!!
Mihi mai astept mailuri....
Va pup si ne mai auzim
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
silvana75 spune:
'neata dragele mele
Si eu m-am gandit sa aduc ornamentele la intalnire. Poze nu pot pune, ar dura prea mult, pana le fac, pana duc filmul la developat, pana ma rog de unul, altu' sa le scaneze si deabea atunci le pot pune de net, asa ca le aduc la intalnire.
La multi ani pentru Matei, sa cresti mare, sanatos si voinic.
Mey Ana, diva pentru o zi era de la chestia cu nunta, dar mi-ai dat o ideea excelenta pentru titulatura: "diva baietilor mei"
Angy, Doamne ajuta ca tu esti bine!
Irina, noi saptamana asta am tras chiulul de la inot, am avut alte probleme de rezolvat, dar sa stii ca nu a fost foarte trist Paul cand i-am spus ca nu mergem. Oricum in 1 decembrie se incheie cursul si mai mult ca sigur il vom relua din primavara.
Va pupa
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici