Impreuna, Timisoara! (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Buna dimineata,

Fetelor ce atmosfera faina e la noi.....asa de bine am ajuns sa-mi fie langa voi (cu tot scepticismul meu de la inceput..). Cred ca si voi simtiti acelasi lucru asa ca sa dea bunul Dumnezeu sa continuam tot asa. Si sa ne intalnim ca tare mi-e mai dor sa mai punem tara la cale..

Amutza multumesc pentru urari, multa sanatate si pentru micuta
Alisa. Ce ispravi mai face? Am uitat sa-ti spun ca si al meu sot e tot la Solectron asa ca poate sotii nostri se cunosc .

Alina(angy11) iti multumesc ca nu ne-ai uitat , luni am sarbatorit la gradi, Angy nu era, mai e bolnavioara? In rest ce sa-ti spun ai grija de tine cu sanatatea, si mult succes lui Daniel. Apropos se pare ca vom avea lectie deschisa la gradi...abia astept.

Mihi esti o dulce...vezi ca n-ai rezistat prea mult, ti-s prea dragi fetele. Ce-ti mai fac nazdravanii?

Assa spun si eu felicitari pentru burtica si ma alatur Siminei prin a-ti spune sa ai incredere in fetele care ti l-au recomandat pe dr. Bran. Mergi pe mana lor zsi o sa fie bine. Doamne ajuta

Doris asa e Ioana a fost in culmea fericirii inca nu poate sa uite ce bine s-a simtit . Apropos de bucatarie pt copii am vazut multe modele la Selgros si Metro , noi i-am luat anul trecut de la Metro un model mai ieftin dar se joaca cu ea si acum.
Ai primit solutie de permanent?

Ana ma bucur ca esit in asentimentul meu cu scorpionii (se putea altfel??) Eu stiu ca am si fiica si soacra scorpiute , dar e bine , sunteti puternice si cu suflet mare!!! Ma bucur din suflet ca ai o familie deosebita , o meriti pe deplin . Sa stii ca 37 de ani e totusi o varsta frumoasa , esti tanara si n-ai de ce sa te dai cu capu' de pereti, ok? Te pup dulce , dulce.

Simina multa sanatate lu' Deian . Dupa tratamentul asta iti recomand din suflet o cura cu Imunogrip (de 3 ori pe zi 25 de picaturi dizolvate in 20 ml de apa, inainte cu jumate de ora de masa).

Giova vad ca te apropii vertiginos de ultima suta de metri, nu stiu parca presimt ca o sa ai si tu o nastere ca la carte, numai bine iti doresc si profita de saptamanile astea sa faci ceea ce-ti place tie si sa dormi cat poftesti.

Fetelor sa stiti ca deja putem asculta colinzi , asa ca sa intram de pe acum in atmosfera Craciunului....

Va pup si sa aveti o zi frumoasa!!

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Katik, nu am fost la dintar de frica, stii cum e cand tocmai ma pregateam sa merg m-a lasat si durerea, iar spre seara s-au anuntat si nepotii nostrii ca vin pe la noi asa ca aveam un motiv in plus sa nu merg, ca doar atat am asteptat!
Doris, te rog sa nu faci misto de mine. Mi-ai dat o ideea, cand voi aduna punctele necesare atribuirii unei titulaturi stiu care va fi: "diva pentru o seara". Merge?
Fetele, am de vanzare ornamente pentru brad. Sunt facute de educatoarele lu' Paul. Sunt din ghips turnat in forme diferite (ingeras, brad, casa, stea, trenulet ...) si frumos colorate. Din banii obtinuti educatoarele vor sa cumpere jucarii pentru grupa lor. Un ornament costa 15.000 lei. Daca sunteti interesate, anuntati-ma.

Va pupa
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

buna dimineata
scriu repede ca Matei face scandal, mergem imediat la plimbare
Assa, a fost o prietena de-a mea la Iuhasz si nu i-a prea placut, da nu mai stiu motivul. Eu am nascut cu dr. Dorneanu, super, si ca si comportament si profesional, ti-l recomand cu caldura. Are cabinet particular, si e dr. la Bega. Eu am fost prima data la dr. Naghiu Alina- daca era dupa ea nu-l aveam pe MAtei, ea mi-a recomandat chiuretaj. Noroc cu dr. Dorneanu!! Daca vrei nr. de tf., spune-mi. Cabinetul e f. aproape de Maternitatea Bega
In alta ordine de idei, stie cineva o d-na care face menaj.? Cea care venea la noi azi m-a anuntat ca pleaca in italia, si as fi avut nevoie sa vina cineva din 2 in 2 sapt. pt. aspirat, sters praf, sters pe jos, cam odata la 2-3 luni sters geamuri... e vorba de ap. cu 3 camere, mediu ca marime. Daca stiti pe cineva, spuneti-mi si mie, as vrea daca se poate sa vina chiar sapt. asta, ca maine e ziua lui Matei si sambata vin cativa prieteni.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Buna dimineata!
mitzuka multumesc mult de info. Chiar ma
gandesc sa-l aleg pe dr.dan bran-walter , dar inca nimeni nu-mi spune si mie unde-l pot gasi .Chiar vreau pe cineva care sa te sfatuiasca, sa-ti spuna ce si cum, sa-ti dea incredere, mai ales ca e prima sarcina si sunt in pom...
Imi pare tare rau ca baietelul tau este bolnavior...dar o sa se faca el bine!!!!
Vreau sa ajung la control cat mai repede, mai ales ca eu am deja 11 zile de intarziere, liniutele sunt la locul lor...deci dubii nu prea ar fi...Sper sa dea Domnul si sa fie totul ok!
Azi nu prea mai am asa dureri de mijloc, ca ieri...dar am inteles ca sunt normale....
gangurici_licurici cu mine dr. Iuhasz s-a comportat mereu ok, dar nu am incredere sa merg pana la nastere pe mana ei. De fapt n-am intalnit pe nimeni care sa nasca cu ea, deci nu ma dau eu cobai...
Deci, rugaminti fierbinti: nr. doctorului ca innebunesc aici

Multumesc si sa aveti o zi buna...

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

aSSA TRIMIT ACUM pM CU TOT CE VREI DESPRE DR.

haideti ca i-am trimis pm-ul lui Assa si acum sa va salut si pe voi.
Ana super poze si ce peisaj, de vis, ce mai!!!
Katik nu-mi fac probleme cu greutatea lui bebe, mai ales ca e primul, si sincer nu as vrea sa fie de 4 kg, sa ma rupa sau sa ma taie dr. Acum sa vedem.
Simina cum se mai simte Dejan?

Eu sincer nu stiu cand voi mai avea calc., azi la 12.30 mi-l ia Clau, ca diseara vin sefii. Cum au plecat m-il aduce inapoi, dar nu stiu cand e. Duminica, luni, habar n-am.

Asa ca eu va pe toate si sa ne auzim cu bine peste cateva zile.

gio si bb Marco 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Salutare, Timisoara!

Faina atmosfera...super, sarbatoriti la greu, voie buna, dea Domnul asa sa fie mereu!
Giova, te asteptam dupa ce o sa ai din nou pc.
Pana atunci odihneste-te si ai grija de tine si de Marco.
Assa, cred ca acum te vei linisti dupa ce ti-a trimis Giova mesajul.
Succes si fa cat de repede o programare, ca ne tii si pe noi in suspans...
Licurici, deci maine o luam de la capat cu felicitarile???
Maine e ziua lui Matei?
Trimite-i lui Simina datele voastre de nastere sa va treaca in lista.
La multi ani ,

anticipat de acum, pentru Matei, ca poate dimineata nu voi putea intra ca am sedinta!
Sanatate multa si sa va aduca numai impliniri!
Silvana, hai mey, ca glumeam...
Pe bune, suna mortal:
Diva fara covor ...rosu!
Irina, zici ca a rezistat bucataria de anul trecut pana acum?
La Ines, nu garantez...
Inca nu am primit produsele, deocamdata facem doar tunsori si freze, ca ne pregatim de o mare Prezentare, un spectacol superb...
Nu va spun inca despre ce este vorba, e surpriza....mai putin!
Simina, bine ca nu are febra...sanatate multa...
Si, repet, oricand ai nevoie, trebuie doar sa spui...
Amutza, nu voi putea sa te fac maine, caci avem repetitie pentru Marea Prezentare.
Sper pe luni...
Scuze, dar e o chestie de mare anvergura si trebuie sa repetam...
Ana, mortale poze, zau!
Ma bucur ca ai avut o zi minunata, ieri, de fapt, un Om ca tine asa si merita!
Pacat ca nu am putut sa-ti cant la telefon La multi ani, dar eram undeva intre lume, si falseta ca mine....iti dai seama ce iesea!

Dragele mele, desi promisesem ca nu mai organizez intalniri, totusi, pentru voi, de dragul vostru, uite ca trec peste ce am zis, asa incat ma gandesc sa facem ceva frumos.
Pana atunci insa as dori sa stiu pe cine ne putem baza.
Deci , pentru Sambata , 26 noiembrie, cine ar putea spune prezent???
Astept...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Da, maine implineste un anisor, nici nu-mi vine sa cred... Ce repede a trecut, imi vine pofta sa mai fac unul, si sigur va fi la fel de adorabil.
Assa, vrei sa-ti trimit si nr. lui Dorneanu?
Cu ajutor pentru menaj, cineva? Heeelp
Cu intalnirea din 26 nov: intr-un fel ar fi bine atunci, probabil ca atunci vin bunicii lui Matei, asa ca am cu cine sa las gubilu (mai sigur decat pe mainile lu' tac-su). Sper sa nu se supere, da ma cam indoiesc, de cand cu Matei noi putem pleca, da sa lasam copilu'
Salutari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Sunt in mare graba dar vreau sa va spun ca mi-am facut programarea la dr. Bran pe maine....
gangurici_licurici o sa merg la dr. Bran. Merci oricum pentru intentie....mai vorbim....
De-abia astept sa vad ce-mi spune!
Va tin la curent

Assa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare fetelor!

e atmosfera super aici! imi place

am citit de o intilneala? e super ideea Doris dar din pacate noi luni 21 nov plecam la ai mei parinti la Praid si ne intoarcem decit simbata 26 nov dar nu se stie cind exact (stiti cum e cu drumul, sper numai sa nu ne inzapezim pe undeva, dupa cum ne ameninta meteorologii). mi-ar face placere sa ne cunoastem in sfirsit! se mai poate negocia data?

Licuriciule, sa-ti traiasca feciorul mare si voinic, sa te bucuri de el, si de ce sa-i faci si un fratior, daca tot te bate gindul. te felicit acum ca miine nu stiu ce va fi...

LA MULTI ANI, MATEI

Doris mama, tinem pumnii pentru ce pregatesti!!!! sigur e ceva fain! imi crapa maseaua de curiozitate!

Silvana, eu am noroc ca dintzaru' (adica dintzara) mi-e prietena si mi-e rusine de multe ori ca nu ma duc, si atunci nu am incotro si ma conformez!

Simina, multa sanatate ptr. pui, si noi am mincat augmentin de vreo doua ori, asta este, a trecut, dar de atunci nu mai vrea sa manince nici un fel de lactate (nu stiu explicatia, nimeni n-a putut sa mi-o dea). ne chinuim mult si acum, de aceea te sfatuiesc calduros sa nu renunti, ca mine, poate am gresit dar n-am putut s-o vad pe Krisztina chinuindu-se linga farfuria cu lactate.

Amutza, schimbam look-ul?

angy11, spor la treaba cu copii (proprii)si mult succes la scoala! te admir pentru tot ceea ce faci!

acum va las, sa mai fac si un pic de treaba, ca altfel iese cu scandal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

scuzati, revin, dar am facut o greseala "capitala" la mesajul anterior, pt. Licurici.am scris:si de ce sa-i faci si un fratior, daca tot te bate gindul, lipseste un nu f. important. ce sa fac, m-am grabit sa scris si... asta e!

Mergi la inceput