Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (130)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

am mai pus 4 pozici.....

http://www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Daria sa stii ca nici fi-mea nu e mai grasa ca Giulia....doar ca are obrajiorii mai unflati.

Mergi la inceput

eu inca nu am inceput actiunea cu olitza....din comoditate cred....imi e mai usor sa schimb un scutec decat sa spal olitza .Dar sunt sigura ca daca o las la soacra-mea o sa faca militarie din Andreea....e mai insistenta in unele chestii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Alice, mama, fara discutii nu rezolvi nik... fara putin timp doar pentru tine, iarasi nik... asta de la mine care nu prea am sot pe acasa in cursul saptamanii (uneori kiar mai mult) si care mai are si job (alegerea mea, nu dati cu pietre) si care are ca sprijin apropiat o bona si o cumnata, la nevoie. Nervii sunt intinsi de ambele parti... La mine e invers: io is cea cu nemultumirea in gat... da o sa-mi treaca. Iar cu prietenele... ce sa-ti spun... io mai am doar cateva (fara sa va pun pe voi la numar). Sincer, nu le prea simt lipsa, deocamdata.
Sorry de bagare in seama.

pupe

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Felicia, intre timp am ramas fara cretuloni ca am tuns-o. Eu, in timp ce ea infuleca un crenvusti.
Cred ca totusi obrajorii vostri, pe care iti vine tot sa-i pupi, inseamna si ceva mai mult la cantar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Andries, pai mama mea a fost asistenta pediatra si eu credeam ca o sa am destul ajutor din partea ei, nu mai vorbesc de soacra-mea, care cind a auzit ca baiatul ei cel mare are un fecior, nu mai putea de bucurie, dar atit, ca de vazut il vede din an in paste, ca deh, are de crescut copiii cumnata-mii ! Nu am pretentia sa il creasca si pe al meu, nici nu mi-as dori asta, dar ar putea veni din cind in cind in Bucuresti sa ne faca o vizita, ca Tirgoviste nu-i la capul pamintului !
Cit despre pretena mea, pai m-am bucurat ca ne-am reintilnit, dupa cum spuneam ne cunoastem de atita vreme, am crescut impreuna practic, si cind am vazut ca fetita ei este de o virsta cu fii-miu, m-am bucurat si mai tare ! Doar ca ne-am vazut de fro doua ori, din care una bucata data m-a sunat ea ca avea nevoie de o translatie a unui text din romana in engleza pentru un gagic de-al ei din america, unul cu care coresponda pe net ! Si atit ...
Dar sa revin la lucruri mai frumoase - am pus poze in albumul de noiembrie, sa il vedeti pe Gizmo cum se uita la Pisicile aristocrate ! Sper sa mearga, daca nu, se pot vedea putin mai tirziu !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pako - pot sa-ti spun ceva ??? Are un nasuc super frumos Andreea, asa de mult imi place de mor, o face si mai frumoasa nasucul ala in vant

Baby-boom - si noi o punem pe Giulia la schimbat canalele pe tv si la carat lucruri in late incaperi, chiar ca e comod

Mey, io nu am folosit hamul deloc. Si aseara a fost prima plimbare in care Giulia nu a cazut, nici "din greseala" sa culeaga mizeriile. Asa ca am salvat pantalonii albi

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Felicia, pupici pe obrajorii bucalati ai Andreei, am vazut pozicile !
Si Dana .. si Felicia, multumesc ! Dupa cum spuneam, nu ma dau io batuta cu una cu doua !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Felicia (pako) ce dulcica e fetita ta!! Eu care mi-am dorit sa am fetitza si am acasa o puslama de baiat...mey gagici de bucuresti si nu numai, nu ne vedem si noi la o cafea/undeva fara plozi ?

Andries

Mergi la inceput

Alice
Daria, multumim....

Apropo de ham....de cateva zile am iesit afara fara el...bine cand e tati cu noi hamul e prezent(e mai slab de inger).Merge f. bine...stie chiar sa ocoleasca anumite obstacole.Aici are exercitiu din casa ca pe jos gasesti tot ce nu-ti trece prin cap.Si mai ales pe puzzle asta colorat greu le vezi.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Florina, am lesinat de ras cu folositul pe post de telecomanda....nu sunteti normale!!!!
mandrelor io-s pe picior de plecare sper bucuresti, asa ca va pupez si ne auzim de abia luni, ca sunt la seminar vineri si sambata!
zile frumoase tuturor si fara suparari!

Mergi la inceput