probleme la testicol!
Raspunsuri - Pagina 2
cl spune:
Mihaela, Alex are la suprafata o singura taietura, de 5 cm (de fapt 4,5 cm, ca am masurat-o. stiu ca nu sunt zdravana ). Dar am inteles ca dedesupt, taietura este pana aproape de buric. O sa-i cer detalii chirurgului, saptamana viitoare. Daca voi aveti doua taieturi, este posibil sa-i fi facut operatia laparoscopic. Nu stiu ce sa-ti zic. Si din ce-am citit, criptorhidia poate fi insotita de hernie. Bine ca le-ati rezolvat dintr-un foc. Nici noi nu am avut ate resorbabile. De efort fizic ne-a spus ca nu are voie o luna.
Aaaaaaaaa, mey, am imbatranit, am nevoie de lecitina!!!! Mai are si a doua taietura, micuta, la scrot. Acolo i-a pus ata resorbabila. De ce e taiat si acolo, nu mai stiu, ca eram dusa rau dupa operatie. Hai ca o sa intreb.
Sanatate multa.
Claudia
mmi spune:
OK, sunt aceleasi taieturile pe care la are Mihaita cu cele pe care le are Alex.
Operatia nu a fost facuta laparoscopic, la noi nici nu s-a pus problema.
Hernia noastra a fost mica, depistata doar cu ocazia operatiei si dintre acelea care insotesc criptorhidia.
Iertati-ma ca abuzez de acest subiect, dar pentru mine operatia asta a fost foarte traumatizanta si inca mai are urmari...
Mai am intrebari, dar nu mai indraznesc. Nu am avut nici o cunostinta care sa fi trecut prin asa ceva si nu am avut cu cine sa ma consult. Inca sunt nelinistita in ce priveste operatia asta.
Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)
cl spune:
Mihaela, exact ca si tine ma simt si eu! Daca vrei ma poti intreba pe PM si daca stiu... Oricum, eu il voi "bombarda" pe chirurg saptamana viitoare.
Claudia
gabibarta spune:
Claudia, sa ne povestesti ce ti-a spus chirurgul! Va tinem pumnii!!!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
cl spune:
Gata, e ultima oara cand abuzez de subiectul acesta.
Am fost la control, la chirurg. M-a lamurit de ce nu a facut operatia laparoscopic: trebuia sa sectioneze nu stiu ce vase (nu ma intrebati care, ca nu mai stiu ) si atunci a preferat interventia clasica. A doua taietura, la scrot, a fost pentru a fixa testiculul (sa nu "fuga" la loc). Am inteles ca l-a fixat usor, sub piele si a cusut acolo. Si si la Alex a fost hernie. Mi-a spus ca intotdeauna criptorhidia este insotita de hernie (nu stiu de ce ramasesem eu cu impresia ca se intampla asa in general, nu obligatoriu ). Ne-a spus ca nu mai avem nevoie de a doua interventie chirurgucala si ca inca nu i-ar da o stimulare cu pregnyl. Sa revenim la un alt control, peste vreo jumatate de an si mai vedem.
Sanatate multa!
Claudia
mmi spune:
Doamne, bine ca e bine!
Am intrat zilnic sa vad raspunsul tau.
M-ai lamurit si pe mine!(Si eu stiam ca hernia nu este obligatorie.)
Pot sa-ti trimit inca ceva intrebari pe PM?
Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)
gabibarta spune:
Claudia, ce vesti bune!!!!!
O intrebare putin iniscreta: la un astfel de consult cam cat se da dr-ului?
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
cl spune:
Gabi, , e pe ochi frumosi! Posed niste ochi verzi, minunati, cu care privesc fix in ochii interlocutorului si una bucata zambet fermecator . Am un talent innascut de a dezlega limbile (atunci cand vreau, si asta nu mai este o gluma ) si zambesc cand intreb si spun multumesc frumos de fiecare data. Plus ca tipul este un dragut si un amabil si are o rabdare ingereasca. Consultatia nu m-a costat nimic si nici celelalte (exceptand-o pe prima, care era la o clinica privata: 700000 mii lei). Deci, in concluzie, citisem cate ceva despre criptorhidie si laparoscopie, i-am pus intrebarile la obiect, am fost draguta si amabila si mi s-a raspuns la fel .
Sanatate multa!
Claudia