va plac farsele lui Buzdugan?
Raspunsuri - Pagina 2
ManyHope spune:
quote:
Originally posted by KUKI
La birou ne incepem ziua cu farsele lui Buzdugan. Imi plac majoritatea, dar uneori parca prea n-are mila.
Iulia
"Iezact, te iubecs !" Oricine ar putea sa-i pice in ghiare daca te da cineva in primire si nu stiu cata placere ar putea sa faca cuiva sa-i fie victima, ca unele sunt dureroase ... chiar si de genul "dobifonului" concurentei !!
andira spune:
Sincer, pe mine ma enerveaza la culme...
Si unele mi se pare evident "lucrate". Nu dati cu rosii, asta e doar parerea mea...
contactnicole spune:
Multe sunt hazlii, dar nu cred ca-s toate adevarate! Unele prea par trase de par, mai ales ca discuta cu oameni cu carte de multe ori...parerea mea! Nu ma-njurati acum... :) Oi fi eu mai sceptica
kisstherain999 spune:
quote:
Originally posted by Yasmin
bai, nu se poate, cum e posibil. sa mori nu alta. cum poate sa le trazneasca prin cap asa chestii. dar oamenii, cum se prind in joc asa?...
kiss, unde ai vazut tu himenul de termopan, sa nu fi fost dintii!!!
Faza cu himenul de termopan am auzit-o la radio. Femeia cauta sa-si refaca himenul pt ca se marita si prietenul ei stia ca e virgina. Buzdugan i-a facut o oferta de himen de termopan ... si ea nu s-a prins. Cand a aflat ca e o farsa femeia si-a dat arama pe fata ... l-a bagat si l-a scos pe Buzdugan ...
Am auzit una si mai tare "Erotic shop" Pot pune atachamente audio aici?
kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean
Kehleyr spune:
Mie mi se par stupide si de prost gust . Ca si ale lui Jugaru, de altfel. Or fi unii creduli si naivi, dar chiar sa ii faci de ras in fata unei tari intregi... bine, daca romanul gusta... dar romanul gusta si Vacanta Mare . Daca mie mi-ar face unul asa ceva eu l-as da in judecata.
Luminous beings we are, not this crude matter.
Freia spune:
raspunsul este NU
mi se pare un caracter pe masura glumelor, adica proste.
i rest my case
Freia si Alexa