Invatam Adobe Photoshop?
Raspunsuri - Pagina 8
dianette spune:
quote:
Originally posted by conchita
dianette, nu cred ca vorbesti singura! eu, una, ma bucur mult ca s-a deschis discutia asta, facem schimb de experienta, ponturi, invatam lucuri noi, etc. eu apar mai rar acum ca-s pe ultima suta de metri la scoala inainte de graduare si am o gramada de chestii de facut, dar nu abandonez clubul asta, promit! :-))
iar ideea ta sa incercam un proiect pe tema data mi se pare super de super, de ce nu? felicitari pentru idee!
Succes la scoala, lasa ca Photoshopul mai poate astepta (si eu ).
Daca va poticniti pe undeva, puteti sa ma intrebati, si va raspund si eu din ce stiu.
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
qsar spune:
lilanda,
Nu-s profesoara, mai... doar ca am ceva mai multa experienta si imi place sa impart chiar si din putinul pe care-l stiu. Ce-i drept, acum cativa ani ma cam batea gandul sa-mi dau examenele de certificare Adobe-ACE si sa ma fac trainer, sau sa sed acasa si sa fac tutoriale da' am renuntat.
Eu am tableta de muuult (vreo 6 ani, cred) si nu imi mai aduc aminte cu ce soft a venit ea la pachet.
Q
conchita spune:
heeei, abia am gasit topicul pe pagina a 4-a !!
unde sunteti, la ce mai lucrati? haideti sa ne jucam nitel dupa ideea data de dianette, ce ziceti? in felul asta fetele cu mai multa experienta ne-ar putea ajuta mai concret, ca vom lucra la acelasi tip de proiect :-) la mine bate aer de vacanta si imi surade ideea unui jamsession dintr-asta.
dianette spune:
Neatza fetili! Eu am fost tare lenesa in wiknd. Am avut cateva softuri luate de pe net si le-am incercat. aici e ce am facut
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
bibyrox spune:
Dianette tu te-ai maritat cu PS-ul vaz io! Imi plac ideile tale, imi plac lucrarile tale (mai putin ultimele... care practic sunt facut cu un programel Framemaker ceva... doar ai adaugat fram-uri)!
Uite daca vrei o tema la care sa lucram, as incepe eu. Nu de alta dar am mare nevoie de cateva idei si eu sunt cam in pana zilele astea...
Tema: Textul "Indrazneste sa fi UNIC!" pe un peisaj de iarna...ceva simbolizand Craciunul... Un fel de banner!
Eh.. ce ziceti? ma ajutati?
Bucuria vietii e zambetul copilului, al omului drag si al sperantei ca totul va fi bine...
Biby
Cununia civila
Biserica
Restaurant
dianette spune:
da, cu framemaker, asa am si zis, ca am incercat niste softuri ..., normal ca nu-i PS, dar sunt dragutze si ramele astea (unele, macar)
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
dianette spune:
am mai pus niste pozici la mine in Photoshop
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
miris_ spune:
Buna, fetelor! Ma primiti va rog si pe mine? De mult vreau sa "ma joc" in Photoshop, dar nu am avut timp. Insa acum, copilul fiind la bunici, am sa profit tot weekendul ca sa imi satisfac placerea. Am citit tot ce s-a scris, acum si in 2003, dar va rog, daca puteti sa ma ajutati intr-o problema. Eu vreu ca o poza color sa o transform intr-una alb-negru, si mai vreau dupa aceea sa fac una la fel dar cuceva efecte, sa le zic asa, adica poza sa iasa ca si cum ar fi creionata, ca si cum ar fi un portret in creion.
Succes in ceea ce faceti!
Cristina si Mihnea Stefan
Christel spune:
Puteti sa-mi spuneti va rog, daca pot face poze de pe o caseta video ( sa o copiez pe cd)si apoi cu ajutorul unor programe, sa reusesc sa scot poze?
Marea mea problema este ca la nunta noastra s-a stricat aparatul foto(asta am constat-o mai tarziu, cand am scos pozele), asa ca eu am ramas doar cu pozele de la cununie, pe care le-a facut un profesionist, dar de la nunta nu am decat cateva, care nu au iesit cine stie ce! Asa ca ma gandeam daca reusesc sa scot cateva de pe caseta video si sa le mai prelucrez un pic. Ce ziceti am sanse? Am inteles ca s-ar putea dar ies cu rezolutie mica.
Si inca o intrebare: un film foto clasic poate fi transformat in format electronic?
Va urmaresc cu interes, ca altfel la nervii care-i am cand ma uit la poze, nu-mi ramane decat sa mai imbrac iar in mireasa,dar numai pentru poze!!!!