Invatam Adobe Photoshop?
Raspunsuri - Pagina 7
Ramba spune:
quote:
Originally posted by dianette
multumesc, Ramba!
Corel, da' care Corel? Draw, nu? Nu ai cumva pdf-uri (carti) de Corel sau si mai bine, tutoriale video? (dar in inglish, ca altfel nu pricep - decat romana )
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Da. E vorba de Corel Draw. Din pacate nu am pdf-uri sau tutoriale pentru Corel.
lilanda spune:
dianette, difrenta dintre Illustrator si Photoshop e ca, daca Photoshopul e editare, Illustratorul este artwork. Cu alte cuvinte, iti permite reprezentarea grafica a unei idei, dupa care urmeaza editarea ei...
Eu lucrez acum la un proiect, asa ca poti vedea aici (in linii foarte generale), ce fac eu cu Illustrator!!!
Q, n-am lucrat cu vresiunea 10, insa am inteles ca CS2 are ca noutate, conversia unui bitmap, in vector artwork si inca neste chichite la partea de pictura Mi se pare interesant Painterul si am sa-l incerc :-))
Adela, specially for you www.br-online.de/wissen-bildung/thema/alpha-bildbearbeitung/index.xml" target="_blank">Bildbearbajtung....succes
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
conchita spune:
Lilanda, se vede mana de artist mey in ce faci tu! sunteti la grupa mare, tu si Q, adica la muuult mai avansati decat noi. :-))
in Illustrator CS2 sunt io acum, m-am trezit cu noaptea in cap ca am de facut niste storyboards animate pentru un video publicitar la o muscle car pe hibrizi -> Wildfire. tineti-mi pumnii, ca pana acum am umplut cosul de idei mediocre, tremeteti muza aia profesionista si la mine, pliz. :-))
lilanda spune:
quote:
Originally posted by conchita
Lilanda, se vede mana de artist mey in ce faci tu! sunteti la grupa mare, tu si Q...
Ahhh nu, Q e deja profesoara!!! Pun pariu ca stie tot ce stim ce noi la un loc si, inca ceva pe de-asupra!!! Cum merge proiectul??? (tinem pumnii strinsi aicea pentru idei geniale!! ).
Q, voiam sa te-ntreb pentru Wacom folosesti un alt soft decit cel livrat odata cu tableta??? Ca pe mine nu ma satisface !!! :-((
Va urez un weekend inspirat si creatii marete
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Adela spune:
lilanda scumpa mersi pt link.
Adela , mamica de
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61389" target="_blank"> Mos Craciun pentru Silviu
adda spune:
conchita, iti zic si eu saru'mana pentru link-ul cu poze gratuite
Uite si aici un site cu poze super: http://sxc.hu/ (pozele sunt cat se poate de gratuite , au rezolutie mare, dar trebuie sa te inregistrezi ca sa poti downloada versiunile full-size)
dianette spune:
eu tot downloadez de zor.. am sute de imagini akasa. Dar ce facem cu ele? eu ma asez in fatza computerului si ma gandesc ca as putea face atate.. dar ma fura peisajul si nu mai fac mare lucru :( ieri toata ziua am facut o selectie si am retusat o poza de-a mea (scos alunitze, pistrui, cearcane etc). Hai sa ne propunem o tema si sa incercam mai multi s-o facem.
Uff.. sper sa nu vb. singura
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
conchita spune:
dianette, nu cred ca vorbesti singura! eu, una, ma bucur mult ca s-a deschis discutia asta, facem schimb de experienta, ponturi, invatam lucuri noi, etc. eu apar mai rar acum ca-s pe ultima suta de metri la scoala inainte de graduare si am o gramada de chestii de facut, dar nu abandonez clubul asta, promit! :-))
iar ideea ta sa incercam un proiect pe tema data mi se pare super de super, de ce nu? felicitari pentru idee!
Sabina spune:
fetele (si baietii), m-ati facut curioasa.Cum tata(lucreaza in Anglia) mi-a aruncat mie compu lui vechi am zis ia sa ma uite si eu ce-am prin el.
Erau mai multe chestii care incepeau cu adobe
da in leg cu ce faceti voi aici...photoshop album 2.0 starter edition...ce-i asta?
si adobe premiere pro, am intrat in el, vazut ca e filmu de la nunta lu sor-mea acolo si am inchis urgent sa nu stric ceva.Deci e de editare filme?
sper ca nu v-am deranjat:)
pup.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
dianette spune:
Lol, Sabina
Da, Adobe Premiere e pentru editare video.
photoshop album 2.0 starter edition nu stiu exact dar cred ca e un browser de imagini (cum e si ACDC-ul). Photoshop-ul (adica despre ce discutam noi) este pentru editare imagine (imagini statice).
Sper ca te-am lamurit cat de cat)
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop