Invatam Adobe Photoshop?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coradyne spune:

A, stie cineva de unde se pot downloada/instala fonturi? Ma refer la cele cursive... Ca eu, in afara de Monotype Corsiva (care nu e cine stie ce) n-am nimica si nu pot sa fac si eu "litere imbarligate", cum le numeste Dianette.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

http://www.google.ro/search?hl=ro&q=free+fonts&btnG=C%C4%83utare+Google&meta=

quote:
Originally posted by coradyne

A, stie cineva de unde se pot downloada/instala fonturi? Ma refer la cele cursive... Ca eu, in afara de Monotype Corsiva (care nu e cine stie ce) n-am nimica si nu pot sa fac si eu "litere imbarligate", cum le numeste Dianette.

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Acum vreo 11 ani, cand am inceput eu sa lucrez in Photoshop 3.3 nu existau tutoriale. Aveam la dispozitie doua metode F1 sau "ia-sa-vad-ce-face-butonul-asta". Nu exista conceptul de background transparent; a aparut abia la versiunea 4. Layer-ele au aparut pe la versiunea 5.0 :)).
Si dupa atata timp, nu pot sa spun ca stiu tot ce poate face programul asta (exista si chestii care chiar nu mai intereseaza, ca nu e treaba mea - cele care tin de pre-press). Si da, zic si eu ca si coradyne, una din chestiile pe care le iubesc la Photoshop este libertatea utilizatorului de a-si crea propriile cai de lucru.
De exemplu eu folosesc destul de mult sculele de desen, (brush-urile mai ales) adjustement-ele si filtre... si stamp tool.

Q

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Mai am o problema...
Deschideti si voi un new file, colorati-l intr-o culoare oarecare si dati filter, si spuneti-mi daca aveti toate filtrele disponibile. Ca mie nu-mi apar decat vreo 5, iar celelalte sunt ne-accesibile. Si nu pricep de ce... :-s
(Mai precis, vreau si eu sa fac litere imbarligate -acum, ca am primit fonturi de la Ramba - si urmaresc pas cu pas, tutorialul respectiv http://www.myjanee.com/tuts/link/linktut.htm Ajung la punctul Filter -> Render -> Lighting Effects si la mine Render nu e disponibil si nu stiu de ce....)

Mergi la inceput

Ai reusit? Vezi ca trebuie ca literele sa le faci in chanell , apoi sa dublezi canalul si sa-l blurezi iar cand dai render-lighting effects, jos (la textura parca, sau nu stiu cum ii zice ca nu-l am in fatza) se selecteaza chanell-ul respectiv (cel blurat)...

DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by coradyne

Mai am o problema...
Deschideti si voi un new file, colorati-l intr-o culoare oarecare si dati filter, si spuneti-mi daca aveti toate filtrele disponibile. Ca mie nu-mi apar decat vreo 5, iar celelalte sunt ne-accesibile. Si nu pricep de ce... :-s
Filtrele nu functioneaza daca documentul nu este pe 8 bitzi (image / mode / ...) Unele filtre nu functioneaza in CMYK, in B&W, Duotone sau in gray... dar la tine aproape sigur este de la bitzisori :))

Q

Mergi la inceput

qsar, multumeeeeesc! Era de la bitzisori! I'm so happy!!!

Mergi la inceput

Doamnelor (si Marius)

Voi muta subiectul de la www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=12" target="_blank">Zona artelor la sectiunea dedicata www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=6" target="_blank">Lectiilor online.

Multumesc,
Q

Mergi la inceput

Se pare ca o data cu mutatul i-am pierdut pe toti cei care ne urmareau

DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop