Invatam Adobe Photoshop?
Raspunsuri - Pagina 3
qsar spune:
Cel mai simplu este sa creati un nou layer inainte de a intra in Quick Mask Mode (QMM). Astfel, tot ce se "intampla" in mask ramane acolo. Tot in QMM se pot face selectii pe text, se pot "incarca" selectii din paths, selectii de layer (Ctrl+clic pe layer). Tot in QMM se pot aplica filtre, se pot face corectii de culoare, adjustements... Nu este necesara schimbarea culorilor inainte de trecerea in QMM - se face automat. De asemenea, selectia QM poate fi salvata fie ca path, pentru utilizari ulterioare sau fie ca layer mask,permanent activ.
Q
dianette spune:
Multumim, Q! Cine stie, cunoaste!
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
conchita spune:
aaa, ce club s-a strans aici, uraa! :-)
is pe fuga, dar tre sa va dau o adresa misto de unde sa luati poze high resolution, sunt gratis:
www.morguefile.com
nu zice nimeni nika de clone stamp, ce frumos se restaureaza poze vechi cu minunatia asta de tool?
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by marius
Cu riscul de a fi off topic dati-mi voie sa spun un "WHAU" de bucurie. Eu voi fi un cititor atent si mai ales un practician. Bine ati revenit pe taramul graficii!
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Idem. Doar ca saptamana asta n-am timp si dispozitie sa exersez programul.
Gabi (Qsar), iarasi esti solicitata de ziua ta? La multi ani si sa stii ca vom fi invataceii tai in photoshop, numai sa ne primesti la cursul online.
Mii de multumiri ca ne ajuti!
Simina
album foto1 si album foto2
anamariame spune:
Vreau si eu sa invat, cu ce ar trebui sa incep?Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
dianette spune:
da, fain, fain, cunoastem... Am downloadat o gramada acum cateva luni ;) Multumim!
quote:
Originally posted by conchita
aaa, ce club s-a strans aici, uraa! :-)
is pe fuga, dar tre sa va dau o adresa misto de unde sa luati poze high resolution, sunt gratis:
www.morguefile.com
nu zice nimeni nika de clone stamp, ce frumos se restaureaza poze vechi cu minunatia asta de tool?
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
coradyne spune:
Hello... ma bag si eu la discutia despre photoshop, daca ma primiti.
Ceea ce imi place mie la acest program e ca (citez de pe un site) "orice lucru poate fi facut in cel putin 3 moduri", iar tu esti liber sa-ti alegi ce ti-e mai la indemana. Ceea ce nu imi place (daca pot sa zic asa) e ca mi se pare ca nu ai cum sa il inveti pe tot vreodata. E mult prea complex. SO, e o continua descoperire.
Si, din pacate, nu prea merge cu: "uuu, what does this button do?". Iti trebuie tutoriale sau carti. Sau "profesori". Si dupa ce inveti mecanic din tutoriale niste chestii, si dupa ce parcurgi muuulte tutoriale, se fac niste conexiuni in mintea ta si incepi sa pricepi cu adevarat. Pe scurt, munca multa, nu gluma. Dar e FUN!
Eu am inceput cu tutorialele lui Janee: http://myjanee.home.insightbb.com/tutorials.htm
care sunt relativ usoare si usor de urmarit. Ulterior mi-am dat seama ca nu sunt chiar cele mai bune (pentru ca sunt pentru o varianta mai veche de PS), dar pentru inceput sunt bune.
In rest, mai zic o data de un site cu mii de tutoriale: http://www.good-tutorials.com/ care se actualizeaza mereu.
Spor la lucru!
dianette spune:
http://www.pixelperfectdigital.com/index.php uite inca un link de unde se pot lua imagini de rezolutie buna gratis
Eu pentru restaurare folosesc mult heal tool, si pentru a scoate mici imperfectiuni ale pielii etc... Heal tool actioneaza putin ca si clone stamp, dar pe langa asta , incadreaza in peisaj zona copiata.
anamariame, eu zic sa incepi cu inceputul, adica uneltele, la ce folosesc (dar sa lasi mai pe la sfarsit pen-tool-ul). O sa caut acum sa-ti dau un link la un site pe care-l gasisem de curand si care are foarte bine explicate toate uneltele. BRB !
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Ramba spune:
Va dau si eu doua link-uri
www.photoshopcontest.com
www.worth1000.com
Aceste site-uri contin tutoriale, dar au si concursuri de photoshop.
dianette spune:
Aici toti sunt primiti...
Si eu tot cu Janee am inceput... Intr-adevar, explica ff. bine si detaliat, dar daca duceti vreodata lipsa de site-uri cu tutoriale, eu sunt mama lor ... Am notate zeci de site-uri... Sunt atat de multe, numai daca dati un search pe google dupa "tutoriale Photoshop" o sa va convingeti.
Pentru incepatori, uneltele sunt explicate www.arraich.com/ref/aatoolbar6.htm" target="_blank">aici ! si inca ceva-ceva pe-aici (puteti downloada capitolul acesta si in format video).
quote:
Originally posted by coradyne
Hello... ma bag si eu la discutia despre photoshop, daca ma primiti.
Ceea ce imi place mie la acest program e ca (citez de pe un site) "orice lucru poate fi facut in cel putin 3 moduri", iar tu esti liber sa-ti alegi ce ti-e mai la indemana. Ceea ce nu imi place (daca pot sa zic asa) e ca mi se pare ca nu ai cum sa il inveti pe tot vreodata. E mult prea complex. SO, e o continua descoperire.
Si, din pacate, nu prea merge cu: "uuu, what does this button do?". Iti trebuie tutoriale sau carti. Sau "profesori". Si dupa ce inveti mecanic din tutoriale niste chestii, si dupa ce parcurgi muuulte tutoriale, se fac niste conexiuni in mintea ta si incepi sa pricepi cu adevarat. Pe scurt, munca multa, nu gluma. Dar e FUN!
Eu am inceput cu tutorialele lui Janee: http://myjanee.home.insightbb.com/tutorials.htm
care sunt relativ usoare si usor de urmarit. Ulterior mi-am dat seama ca nu sunt chiar cele mai bune (pentru ca sunt pentru o varianta mai veche de PS), dar pentru inceput sunt bune.
In rest, mai zic o data de un site cu mii de tutoriale: http://www.good-tutorials.com/ care se actualizeaza mereu.
Spor la lucru!
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop