Invatam Adobe Photoshop?
Raspunsuri - Pagina 20
dianette spune:
Va invit sa vedeti ultimele 3 "opere" pe care le-am adaugat la vechiul album ...
Pup you all !
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
ciuf spune:
Fetelor, va rog frumos ajutati-ma sa clonez o zona. Nu am reusit sa ma descurc. De abia am prins gustul programului si vreau sa ma joc cu cateva fotografii. Deci ma intereseaza sa inlocuiesc o portiune de carpeta murdara cu una curata. Care ma ajuta si pe mine?
Va multumesc.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
Messa spune:
Intai te duci pe layerul pe care ai carpeta. Apoi alegi unealta "Clone stamp", pozitionezi cursorul mouse-ului deasupra zonei curate, de unde vrei sa clonezi, apesi Alt pe tastatura si te duci pe locul de corectat si incepi sa corectezi. Sau poti folosi "Patch tool". Caz in care faci o selectie oarecare a zonei murdare si, cu patch tool-ul selectat, tragi selectia peste o zona curata si cand iti place ce vezi la locul unde ai selectat, dai drumul. Sau faci un pattern cu carpeta curata, dar asta e ceva mai complicat.
ciuf spune:
Messa, saru'mana mult de raspuns. Dupa ce am postat mesajul, am mai facut sapaturi si m-am descurcat singura. Iti multumesc mult pentru promptitudine. Stiam eu ca o sa ma ajute cineva.
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
tlaura spune:
Am citit cateva din cele 20 de pagini, si nu am gasit ce ma intereseaza. Nu am rabdare sa le iau pe toate la rand, asa ca daca vreti v-as ruga frumos sa ma ajutati si pe mine sa modific o poza; ce ma intereseaza este cum sa subtiez pe cineva intr-o poza; adica e cam grasuta si vrea sa para mai subtirica, normal.
Oricum, daca reusesc, am si eu de modificat cateva poze!
Multumesc!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
dianette spune:
Laura, scuze de intarzierea cu care raspund, dar nu am mai intrat de mult pe forum. Sa faci pe cineva mai slab intr-o poza.. asta deja intra la zona de retouching in Photoshop. Sunt mai multe tehnici care trebuiesc combinate, nu exista niste pasi standard. Poti folosi filtrul Liquefy pt. unele zone.
Uite un filmulet pe youtube (si tot in zona aia mai sunt si altele in care unii au modificat persoane din foto .. de le-au facut de nerecunoscut ).
Cel mai bine ar fi sa atasezi poza si sa spui exact la ce te-ai gandit ca trebuie schimbat...
P.S. : la care 20 de pagini te referi cand zici ca ai citit si n-ai gasit ce te interesa?
DIANE
cununie
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
dianette spune:
Am uitat sa dau linkul :
http://youtube.com/watch?v=chd6FC6AAD8
DIANE
cununie