Invatam Adobe Photoshop?
Raspunsuri - Pagina 18
dianette spune:
Sunt multe programe pe net. Cauta si tu pe Google dupa "frame", "border". Mai sunt si actiuni care fac frame-uri (aici nu stiu cum sa cauti - incearca "frame.atn" sau ....): uite aici un exemplu: http://www.retouchpro.com/forums/showthread.php?s=&threadid=2653
s.a.m.d
DIANE 
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
danita spune:
m-am gandit sa fac un calendar ptr 2007 . cu ce program ma sfatuiti ? ma puteti orienta ?
thx thx thx
DANITA
BeBelusca
dianette spune:
cu ce stii tu cel mai bine ![]()
![]()
quote:
Originally posted by danita
m-am gandit sa fac un calendar ptr 2007 . cu ce program ma sfatuiti ? ma puteti orienta ?
thx thx thx
DANITA
BeBelusca
DIANE

cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
danita spune:
calendarul l-am inceput in corel , am ceva probl cu alinierile ... vroiam sa iau un template si sa pot schimba eu fontul si sa nu tre sa scriu ... 12 luni de mana :)
astept un sfat profi ..... ca mai sap si eu:)
pupici si weekend frumo
BeBelusca
dianette spune:
pai in Photoshop (dar cred ca si in Corel) exista optiunea "Align layers" asa ca asta sa fie problema ... ![]()
DIANE 
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
dianette spune:
haideti fetelor... nimeni nu se mai joaca?![]()
DIANE 
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
dianette spune:
Am mai adaugat eu 3 imagini la sfarsitul albumului Photoshop ![]()
DIANE 
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Sabina spune:
eu nu prea ma mai joc in PS...dar mi-am mai facut un autoportret si nu m-am putut abtine.
Poza e absolut neprelucrata, adica profunzimea de camp e aleasa intentionat ca sa focusez poe maine, dar am adaugat cu un layer de text notele muzicale:)
sper sa va placa si voua
http://www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo167261.htm
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
helbi spune:
Buna fetele,
vin si eu cu o mare rugaminte si fff urgenta!
Fetita mea are vineri ultima ei zi de gradi si as vrea sa le oferim la educatoare cite o poza cu evolutia ei din 2002 si pina in 2006, deci vreo 4-5 poze puse toate intr-una singura, un 10x15 pe care sa o pot printa maine!
ma puteti ajuta is pe mine, ca eu nu ma pricep deloc la Photoshop, iar ce am vazut iesit din mainele voastre, in special ale tale DIANETTE, e exact ce mi-ar place!
PLEASE!!!!!! Astept un PM ca sa pot trimite 4-5 poze! Se poate????