Invatam Adobe Photoshop?
Raspunsuri - Pagina 12
dianette spune:
cred ca exista si pluginuri care se intstaleaza in photoshop si care fac asta. Am inteles ca si Neat Image-ul ar avea asa ceva, dar eu n-am gasit decat pt. Mac (chiar va rog daca stiti ca exista si pt PC sa-mi spuneti si mie)!
Sunt acum niste pluginuri de la Alien Skin (cauti cu google-ul) care te pot ajuta (Image Doctor Filter - JPEG Repair). Poti sa iei versiunea demo si s-o incerci. sau de ce nu iei Neat image direct?
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
dianette spune:
vezi ca mai gasesti ceva ceva si in pluginurile (filterele) care vin default cu PS-ul (cred ca in Noise - remove noise, sau ceva cu scratch ... nu stiu pe dinafara).
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Oana spune:
Dianette, am gasit in Photoshop la Filtre "Noise", si "Dust and Scratches" de acolo se reduc puricii si imaginea devine mai curata dar daca dau prea multi pixeli devine incetosata rau, trebuie dati doar cat e nevoie. Neat Image nu l-am instalat, dar o sa incerc in speranta obtinerii unor poze si mai clare.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
dianette spune:
quote:
Originally posted by Oana
Dianette, am gasit in Photoshop la Filtre "Noise", si "Dust and Scratches" de acolo se reduc puricii si imaginea devine mai curata dar daca dau prea multi pixeli devine incetosata rau, trebuie dati doar cat e nevoie. Neat Image nu l-am instalat, dar o sa incerc in speranta obtinerii unor poze si mai clare.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
da , asa e. Partea buna in Neat Image e ca iti analizeaza el o bucata de imagine si gaseste el cea mai buna formula de inlaturare a "puricilor". Dar nu te astepta nici aici la minuni. Daca imaginea e foarte "puricoasa" si aici , prin inlaturarea zgomotului se va produce efectul de incetosare. Eu am cateva poze facute ziua cu aparatul digital la care am uitat si am lasat setat de cu o seara inainte ISO la 400.
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
dianette spune:
pentru cine vrea sa vada, am mai pus o poza.
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
lucia_cs spune:
Ma alatur si eu grupului, deocamdata tre' sa citesc cele 8 pagini scrise.
Sunt incepatoare rau de tot, am la activ numai un curs online de la www.VideoProfessorOnline.com pe care-l recomand cu toata caldura.
Pe curand!
_
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
dianette spune:
ma chinui de nu stiu cat timp sa-mi fac si eu cont la adresa asta dar nu merge (vad ca e doar pt. US si Canada). Da-mi si mie, te rog, un cod (zip) si un stat ca nu ghicesc nici unele compatibile:D
quote:
Originally posted by lucia_cs
Ma alatur si eu grupului, deocamdata tre' sa citesc cele 8 pagini scrise.
Sunt incepatoare rau de tot, am la activ numai un curs online de la www.VideoProfessorOnline.com pe care-l recomand cu toata caldura.
Pe curand!
_
Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
lucia_cs spune:
quote:
Originally posted by dianette
ma chinui de nu stiu cat timp sa-mi fac si eu cont la adresa asta dar nu merge (vad ca e doar pt. US si Canada). Da-mi si mie, te rog, un cod (zip) si un stat ca nu ghicesc nici unele compatibile:D
Poti sa folosesti: Maryland 21218, dar ai nevoie si de carte de credit pentru a te putea inregistra pt ca primele 2 saptamani sunt gratuite, urmatoarele doua costa $5 si urmatoarele patru costa $20.
Mie mi-au trebuit 4 sapt pt ca nu am avut timp prea mult de el, dar cred ca cele 2 sapt sunt suficiente.
Am sa-ti fac un rezumat a ceea ce am invatat si daca te intereseaza o parte anume, o sa incerc sa ti-o dezvolt din cate am inteles eu.
_
Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny
lucia_cs spune:
Cursul este format din 3 lectii care, la randul lor, sunt formate din mai multe lectii (aproximativ 20 a cate 4-5 minute).
Lectile au cuprins si familiarizarea cu PhotoShop CS. Se arata mai multe posibilitati de a obtine acelasi rezultat, scurtaturi folosind comenzile din tastatura, etc.
Lectia 1
Aici am invatat urmatoarele:
- scos o cladire dint-o poza cu "Magic Wand Tool" si am retusat locul gol cu "Patch Tool".
- daugat doua alte imagini pe poza noastra (layere)
- colorat tricoul unei persoane cu "Color Replacement Tool"
- scris text pe poza si incadrarea lui intr-ul oval caruia i s-au adaugat stiluri
(cam atat mi-am notat eu din prima lectie)
Lectia 2
- combinat doua poze. Pentru ca-mi este cam greu sa explic in termenii PS, ti-am pus exemplul aici.
Aceasta combinatie a fost realizata cu blending "Color" si salvarea selectilor in Alpha Channels.
- "Match color" - am luat doua imagini care erau facute in acelsi loc, dar nu aveau culorile asemanatoare si le-am facut in aceeasi nuanta
(Image - Adjustments - Match Colors)
- "Photomerge" - am unit doua imagini pentru a realiza o panorama
(File - Automatic - Photomerge)
Am sa revin cu restul.
_
Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny
andreea_trend spune:
Of... ce stupid sunt.... acum am realizat ca de fapt eu am alt program de poze nicidecum Adobe Photo...
Aveti cum sa-mi dati si mie programul...
Please
Nunta noastra
Poze