Bebelusi de martie - aprilie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

coco,stai linistita,n-o lua in tragic!sigur ca nu-i faci rau atat timp cat ii dai ceva ce i-a prescris dr.De-aceea invatam toata viata,poate mai mult ca-n oricare meserie,ca sa fim raspunzatori de deciziile noastre ce afecteaza viata pacientilor...pacat ca nu toti inteleg procesul...Romergan-ul se da in special ca antialergic si se beneficiaza secundar si de proprietatile sale de sedare.Cu Biseptolul ti-am spus cum sta povestea,daca Vladut l-a suportat,ok,acum ramane sa-si faca si efectul.
E o problema de optiune medicala:eu am decis ca medicamentele respective nu sunt nici esentiale,nici necesare in situatia in care se afla Alexut,si in general nu sunt fan polipragmazie(adica multe medicamente sa impresionam pacientul,dar unele din ele sunt inutile,altele se suprapun ca efecte peste celelalte si tot asa).Situatia lui Vladut poate sa nu fie similara cu a lui Alex,e greu sa pui diagnostic pe vorbe,la distanta,ba e chiar periculos,fara sa vezi pacientul si sa discuti amanuntit cu el/familia.Daca ai dubii,consulta alt medic pentru second opinion,eu asa procedez si nu ma supar niciodata daca pacientii mei ma "verifica"la alt dr.sau pe net/carti.In fond e dreptul lor,cine le garanteaza la prima vedere ca eu sunt medic bun,citit,ori parat?
Sanatate lui Vlad hippiotul!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

daria,de ce sa-ti faci procese de constiinta?!Daca ma suparam din orice,as fi murit de necaz pana acum la cate mi se intampla ori mi se spun,in fata sau in dos...dar fieru'rau nu piere

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

an-k frumoasa Bia...si tu ce miresica frumoasa ai fost...

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

ALBUM 1
ALBUM 2
ALBUM 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

An-K, am stat si m-am minunat!Bia are niste ochi parca sunt stele.Sa-ti traiasca!Si voi doua, mamicile, ce mandre sunteti de printesicile voastre.Pupici de la Leti

Apropo, nu a mai asteptat Craciunul ca sa ii servesc sarmale.A papat aseara de la tati din farfurie,painica muiata in sarmale cu smantana.Nu i-am dat efectiv carne si varza.I-au placut si sa vedeti ce isi lingea buzitele.

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Buna ziua tuturor.

Am pus poze noi cu Rares, in albumul "Rares de Sf. Mihai", pentru cine vrea le vada. Scuze, mamacita, dar la ora 2 noaptea cand am facut albunul, eram cam ametita . Nu de bautura, ci de somn, dar starea era asemanatoare.

Multumesc de aprecieri, alessia, rp, mamacita. Sunt asa de mandra cand imi lauda cineva copilul, nici nu-ni puteam imagina inainte de a fi mama ce inseamna o vorba de admiratie. Rp, pune si tu o poza cu fratiorul tau, sa vad cum o sa arate Rares cand o sa fie mare.

I-am admirat si eu pe Rares al andruzzei si pe frumoasa Bianca a Ank-ai. Bianca are niste ochi pur si simplu minunati, e o papusa. Iar Rares este un adevarat cavaler, pare mai mare decat varsta lui, cu trasaturi foarte bine definite.

Adseana, iti doresc o aniversare frumoasa si plina de iubire, multi ani sanatosi, frumosi si impreuna.

La multi ani pentru David Emil - Erix, Thea Ionana-Crengugatlil, Daniel-Corinutza.

La multi ani cu intarziere p[entru Thomas-Daniel-Gabrielaveres si pentru Valenka (am inteles ca a fost ziua ta, nu?)

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Mamacita, Rares seamana cu bunicul, este intr-o poza cu parintii mei in albumul de ieri. Tatal meu are ochii albastri si este blond, ma rog, era blond cand era mai tanar, acum i s-a mai inchis, e aproape saten.Dar si sotul meu are parul blond, cu ochii caprui insa.

Nu cred ca este o problema ca doarme cu gurita deschisa, nu? Polipi, ceva? Nu doarme decat cateodata asa, de cele mai multe ori are gurita inchisa.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

ei,poftim,oanamc,cu ce bagheta magica ai transformat-o pe Leti cea mofturoasa in Leti cea mancacioasa?Sper sa nu incepi sa te vaiti ca mananca prea mult si e obeza...Pofta mare la sarmale;si eu acum ce fac,ca am ramas cu pofta?
carmenduta,nu cred ca semana cu bunicul,domnul acela sever din fotografie;Rares e un jucaus.glumesc,desigur,sper ca nu te-ai suparat.
Dar repede te-ai mai prins de ce intreb;eu cred ca nu-i nici o problema daca numai ocazional adoarme asa.a folosit suzeta?De obicei copiii obisnuiti cu suzeta stau cu gurita deschisa si sunt predispusi la infectii respiratorii mai dese din aceasta cauza(nu,asa spun cartile si experienta dr.).

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

rrox,sunteti ok,nu ne-am"vazut"azi?

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

carmendutza, scump mai este Rares al tau, o dulceata Chiar seamana cu Brad Pitt sau Brad seamana cu el Bea deja singur din canitza?? Vad ca o tin singurel.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaveres spune:

Ceao felelor,scuzati-ma inca o data pt disparitia mea (de data asta e chiar justificata ) deoarece am inceput lucrul si cred ca ma intelegeti cand va spun ca nu mai ajung la calculator,nu de alta dar orarul e naspa lucrez de la 8 la 18,30 cu pauza de 2 ore la pranz(care sincer a-si prefera sa nu le primesc ca sa pot pleca mai repede acasa),iar cand termin nu stiu cum sa ajung la puiutul meu de acasa care imi simte lipsa mulllllttttttttttttttttt(precum si mamica lui lafel). Dar din pacate asta e,nu am avut alta solutie pt ca vrem sa ne cumaram cat mai repede casa(aici in italia, ca ne-am saturat de chirie)si pt asta trebuie sa lucram amandoi.
Multumesc pt urarile de La multi ani tuturor fetelor care ne-au felicitat.
In rest suntem bine Thomi creste pe zi ce trece si devine tot mai smecher. Stiu ca voi nu a-ti considerat necesar sa puneti bebei vostri pe olita dar eu am incercat si sincer sunt foarte multumita pt ca Thomi de o saptamana face caca doar pe olita. Cand vrea sa faca ceva,se uita insistent la mine si face un sunet mai deosebit urmat de niste scremete usoare si spre marea mea surprindere asteapta pana il dezbrac si-l pun pe olita. Din pacate alte noutati nu am si sincer nu stiu cand o sa mai reusesc sa va scriu (dar de citit ma straduiesc sa citesc tot). Am mai pus poze daca vreti sa-l vedeti pe thomi pe olita (la primele noastre tentative)ca acuma suntem deja veterani.
Va pup dulce pe toate dar mai ales ingerasi vostri.

Mergi la inceput