Bebelusi de martie - aprilie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

LA MULTI ANI!tuturor ce poarta nume sfinti!fericire,sanatate si mult noroc!!!
LA MULTI ANI THOMI!si mamicii tale!

Nicole,mami de pici cu lipici

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

danna
acum savurez pozele!SUPERBEEEEEEEEE!!!
sunt online.

Nicole,mami de pici cu lipici

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Ligia, multumim ... se pare ca se infiripa ceva, adica o dragoste curata intre bebelusii nostri care se cunosc din ce in ce mai bine. Benny e o scumpete de baiat, cred ca fetele noastre o sa-l iubeasca ca prieten, sper ca el sa le protejeze si sa se inteleaga bine intre ei... Andruzza, multumim de complimente, intr-adevar tortul a fost jos palaria, nu cred ca-i rezistai, am papat toti cu pofta din el. Da erau ponei, ceva mai mai mici (daca poti sa crezi ca exista si mai mici)...micuta Sara, familia Sarei, poze danna,specialii 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valenka spune:

quote:
Originally posted by ligia13
Chiar intrebare: eczema asta poa sa fie o intolerantza la gluten? Aveti idee?
(incerc si eu sa gasesc motivul)
eczema lui e de fapt o pile uscata si aspra ushor rosiatica.

Ligia si Alex are dermatita atopica ...asta inseamna o boala de piele cu componenta ereditara adica undeva in familie exista cineva care fie are o boala asemanatoare, fie o alta boala cu cacarcter alegic ... rinita alergica, astm etc
Din ce am citit debuteaza de la 3 luni incolo si daca ai noroc poate dispare pe la 1-2 ani, daca nu ...
Pielea persoanelor respective e mai aspra..cica pielea nu-si produce suficiente grasimi..
Nu cred ca are vreo legatura cu intoleranta la gluten...
Scuze, daca deja stiai toate astea.
II tin pumnii Raducului sa scape de eczema..sa nu fie dermatita atopica..si daca chiar e sa fie printre norocosii care se vindeca pina-n doi ani

Valenka si Alex
http://community.webshots.com/user/dumval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Seara buna, mamele!
Distractie placuta sarbatoritzilor de azi! La multi ani!
Va multumesc fetelor pentru urari!
Mamacita- m-ai intrebat ce face hippiotul-nu bine, are rosu in gat puternic si iar tuseste! Azi a venit pediatra! De-abia a mancat ceva azi, dupa 3 zile de foame!!
Insa am o nelamurire: pediatra mi-a dat sa-i dau Un sirop- pe baza de biseptol; vara-mea -rezidenta la Cluj zice sa-i dau Amoxicilina, nu e de acord cu Biseptolul, ca nu stiu ce reactii ar avea! Si totusi i-am dat o lingurita in seara asta!
Stiti ceva despre Biseptol contra? Care e faza cu antibiotice nu si nu la bebei? ca v-am tot citit impotriva... Scoala franceza cica asa practica si e ok!! Dumnezeu mai stie!

Corina si Vlad hippiotul(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreoti spune:

Fetelor sunt happy.Nu nu ne-a crescut dinsisorul,in schimb Andreea azi a zis "tata".
La multi ani tuturor celor care poarta nume de sfinti.
Danna,Danna,azi e a doua zi de cura,cand am vazut tortul,mi-au curs ......
Nu am reusit sa citesc tot va si am sa revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Vad ca e slaba miscarea pe forum in seara asta, se vede ca e sarbatoare -revin maine! Noapte buna tuturor!

Corina si Vlad hippiotul(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valenka spune:

La mine s-a declansat raceala azi, sotul deja e in fazele finale..sper ca Alex sa scape, da'...
Sa vedeti ce cadou frumos i-a facut Alex lu' mami:A dormit ieri noapte de la 9.30 seara pina dimineata la 6.30 !

Gabrianah Ai dreptate in perioadele festive te ia cu melancolie..singuri departe de tara, de familie... e adevarat ca vorbisem cu o zi inainte la telefon cu mama..si sotu' m-a cadorisit si mi-a adus trandafiri ..da' un picut de melancolie tot se strecoara in suflet...

Marox Multumesc ...si noi suntem fani Harry Potter, parca din 17 nov o sa fie Goblet of fire in cinema...
Referitor la alaptare..pe mine au uitat sa ma intrebe vrei sau nu? oricum imediat ce-am iesit din sala de travaliu.. a trebuit sa stam vreo 2 ore sub supraveghere ..si ne-am apucat singurei de treaba
Ocrainic Ha-ha..si Alex face kk in direct...se pare ca-l stimuleaza pozitia...uneori il stimuleaza si cind il dau cu crema la poponeata
DannaJ Ma bucur ca ti-am fost de folos! Mmm ..-iami-iami arata bine tortu'
Ana Multumesc Sa va refaceti repede!

Valenka si Alex
http://community.webshots.com/user/dumval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

coco.nu s-a culcat toata lumeasi pentru mamici ingrijorate intotdeauna se gaseste un"sfatuitor",sper ca de bine.vara ta are dreptate,pe langa faptul ca e extrem de alergizant(cam ca si penicilina),un alt motiv este ca a crescut in ultima vreme rezistenta bacteriilor la Biseptol;in schimb flora bacteriana respiratorie este sensibila la amoxicilina.Nu stiu daca astea sunt motivele pe care le-a avut in minte,mai sunt si altele,dar astea sunt de baza.
Cat despre antibiotice la bb-i...ehe,e mult de vorbit,dar sunt total inutile,ba chiar daunatoare daca sunt date in viroze.Multi dintre pediatri sunt prinsi cu mata in sac ca nu stiu la care"rosu in gat"(ma turbeaza expresia asta a lor)sa dea antibiotic.Mie(adica lui Alex)i-au recomandat antibiotic ca are rosu in gat,fara sa tina cont ca bietul copil zbierase cat putea jumatate de ora cat a durat o examinare medicala brutala,fara tactul apropierii de un bebelus.Noroc ca mama mai are un neuron si-l pastreaza pentru Alexut...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Si acum ma duc sa ma culc,ca m-a rapus raceala.sa vad maine cum e Alexut,azi l-am dres bine pe voinicul mamei.

danna,ati avut o petrecere pe cinste cu copii unul si unul,sa va traiasca.Mie mi-a placut si poza cu taticii,ca vad ca nimeni nu zice nimic de ei,erau asa draguti cu puii lor,mi se pare o poza grozava.Si nu mi-a fost pofta la tort ca tocmai...mancam jumatate de cutie de inghetata banana split in cursul vizionariiM-am hotarat sa concurez Casa Poporului

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput