Ce a mai ramas din 'mitul' dr.Matei-dr.Mihalache
Raspunsuri - Pagina 10
megbeng spune:
DE CE M-ATI INTELES GRESIT?
nu o cunosteam pe dr mihalache dinainte, am ales-o in urma lucurilor bune auzite deprea ea pe aici..si in nici un caz, nici o secunda macar nu m-am gandit la "voi, infertilele"!!!! cum poti sa imi spui asa ceva, natasha? pentru ce imi vorbesti asa? nu stiu cat de competenta e dr mihalache, deocamdata MIE mi s-a parut ok, da tot investighez pe aici ca sa ma conving ca am luat o decizie buna alegand-o..
ok, pentru inseminare IN MOD CERT as alege o alta clinica, dar DEOCAMDATA nu e cazul
ce relevanta are citatul ala? l-am oferit cuiva care a considerat ca e cazul sa se bage in viata mea cu sfaturi de astea, in conditiile in care eu intrebasem cu totul altceva in subiectul respectiv! nu inteleg de ce l-ai ales si ce vrei sa subliniezi..si de ce subiectul asta tinde sa devina un conflict...probabil e si vina mea ca ma tot bag aici
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
Liana30 spune:
asa ar merita brutele...
si eu care credeam ca numai mie mi se pot intampla....
MURAdraga mea cei care au "aruncat cu pietre in tine" iarta-i nu au stiut ...cum stii omul pana nu trece prin ele nu vedeeeee.....
eu am patit-o cu ranga de la Giulesti ..nu merita scris cu litere mari..si abia asteptam sa ajung acasa sa le anunt pe toate fetele sa se fereasca de un asa pericol...
si mie imi pare rau ....stai ca nu te compatimesc..stiu ca nu vrei sa fii compatimita....deci cum spuneam imi pare rau ca NIMENI nu a avut curajul sa o spuna inaintea ta...pacat fetelor ca nu aveti curaj..mare pacat..in primul rand va faceti voua rau......
Si imi mai pare rau ca nu am apucat sa fiu eu inaintea TA MURA la acest cuplu de "kakao" ca eu faceam public in secunda 2'.....
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
M Oana spune:
Deci, Megbeng daca nu exista un medic ca Tutunaru, care sa o recomande pe Matei, care sa lucreze cu Mihalache, nu ai fi auzit de doamna doctor Mihalache, nu se stie exact de ce specialitate.
Fetele au recomandat-o, iar aceleasi fete care au scris asa frumos despre ea, au datoria morala sa spuna adevarul.
De cele mai multe ori vedem adevarul dupa mai multe experiente traite, ceea ce s-a intamplat si in acest caz..............
megbeng spune:
parca nu-mi ajungeau belele cu sarcina, uite in ce dilema sunt acum si cu doctorii..UNDE SA MA MAI DUC, FETELOR???
daca iar aleg sa schimb doctorul si pe parcursul sarcinii se iveste un nou scandal, ies la iveala noi nereguli?
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
M Oana spune:
Scumpa mea, stiu ca suferi dupa pierderea sarcinii si stiu cat de greu este sa gasesti un medic pe specialitatea care te intereseaza, in care sa ai incredere.
Eu una, daca as pierde sarcini, as merge la Tutunaru si chiar l-as bombarda pe site-ul lui cu intrebari sau chiar la telefon. E un domeniu de care e pasionat si in care a ajutat multe fete.
Totodata, stie cel mai bine ce analize trebuie sa faci......
E o pista pe care poti incerca sa mergi, iar atunci cand vei constata ca nu e drumul cel bun, poti oricand schimba inspre alt doctor.
Eu iti doresc sa-ti gasesti echilibrul interior si sa iei cea mai buna decizie pentru tine.
mirelas76 spune:
Mura, nu am scris aici ca sa te compatimesc ( desi imi pare rau ca ai trecut prin asta ), am scris varianta mea la cele spuse de tine, atat cat am patit eu. Si am explicat de ce. Tot asa, am explicat de ce nu am spus nimic mai devreme. Credeam ca sunt singura care are o asa parere, si atunci era ciudat sa mi-o exprim public ( am zis ca oi fi eu mai ciufuta, mai sensibila, etc, la cum arata subiectul ala al vostru..).
Natasha, Ro Ana, si eu m-am gandit la toate astea, am spus si in primul mesaj, numai ca tu Natasha ai pus punctul pe i.
Iar tu Megbeng sa nu dea D-zeu sa treci prin ce trecem noi ( te inteleg de altfel prin ce treci, si eu am pierdut o sarcina acum 4 ani numai ca....de atunci nu am mai ramas insarcinata...succes! ) si off topic..da, si mie mi s-a parut un atac gratuit si f urat la adresa fetei care ti-a raspuns la clinica virtuala, nu mi s-a parut ca ar fi avut vreo intentie rea, chiar daca nu ti-a raspuns strict la intrebarea ta medicala...daca pe forumul asta s-ar raspunde numai cu da sau nu, nu cred ca ar mai exista. Si nu cred ca toate "infertilele" au probleme in casnicie, daca s-au apucat la 28 de ani sa faca copii. Eu m-am apucat la 25 dar uite ce s-a intamplat..
Si da, si eu am mai primit pm-uri dupa aparitia acestui subiect, cred ca va dati seama cam cum sunau, nu?? Si sunt absolut sigura ca mai sunt multe fete in aceasta situatie, ca nu am fost noi singurele inseminate. Ganditi-va numai cate nu au auzit de acest forum!
Si da, mi se pare normal sa dam cartile pe fata, desi am fi putut spune " dupa noi potopul", nu?!
alexia28 spune:
Doamneeeee, cate am putut citi aici, mi s-a facut pielea de gaina!
Si cand te gndesti ca vroiam sa merg si eu la dr Mihalache
. O prietena a nascut la CFR2 cu ea acum cateva zile, pana sa nasca atat mi-a laudat-o ca ma hotarasem sa merg si eu la ea. A nascut si copilul se pare ca are nu stiu ce infectie luata de la mama in timpul sarcinii, eu nu inteleg cum medicul nu i-a dat sa-si faca absolut toate analizele, nu inteleg pt ca mergea destul de des la dr mai ales ca a ajut o sarcina mai dificila....
MURA spune:
megbeng draga, daca tie iti place atat de mult Mihalache, du-te fetito la ea in continuare.
Adica o gramada de fete iti spun ca nu e bine sa mergi la ea ca nu este un doctor competent nici macar in problema ta cu sarcina pierduta si tu te mai gandesti inca daca sa renunti sau nu la ea.
Tu crezi ca noi alta treaba nu avem decat sa stam aici de nebune si sa povestim o gramada de chestii doar asa pentru ca ni s-a pus pata pe aceasta Mihalache? Avem multe alte treburi dar ne gandim ca nu are rost sa mai treaca si alte fete prin chinurile acelea si prin nepriceperea ei, asta este motivul pentru care pierdem timp pretios scriind aici.
Si la faza cu problemele in casnicie la fetele care incearca sa faca copii la 30 de ani "ca poate relatia ta cu sotul are probleme daca ati asteptat atata sa faceti un copil, nu?" asta a spus multe despre tine si despre caracterul tau. Asa ceva nu se spune.
Eu de exemplu incerc sa fac un copil de la 24 de ani imediat dupa ce am terminat facultatea , acum am 30 si nu am reusit inca. Si sa nu imi spui tu mie ca am avut probleme in casnicie in acesti 6 ani de incercari ca nu e asa. Asa poate fi si in cazul multor fete de aici care au ajuns la peste 30 de ani si incearca sa faca copii. Si in fond cine esti tu sa judeci viata oamenilor?
Aaaaaaaaa.... fetelor si inca ceva, daca Mihalache este atat de buna de ce nu are si ea un copil??? De ce sa chinuie de atata vreme si nu reuseste sa aiba copii?????
In fine nu conteaza.
Eu una ma retrag de aici pentru ca imi face foarte rau sa imi tot amintesc acea perioada de chinuri si nebunie cu cele 2 "doctore".
Vreau sa uit tot si sa merg inainte . Eu am constiinta impacata ca am povestit totul cu sufletul deschis si ma gandesc ca poate totusi am salvat pe cineva de la acele chinuri.
Oricum cand o sa am analiza despre care vorbea Lachione si o sa fiu 100% sigura de acea problema o sa revin si o sa va povestesc.
Multi pupici si multa bafta tuturor.
Mura
rocado spune:
Vreau sa va impartasesc si eu experienta mea cu aceste 2 doc. Asa cum spuneau mai multe fete pe forum, eu am ajuns la doc. Matei trimisa de doc T. Prima data am fost cu sotul care a facut spermograma acolo, doc. s-a purtat foarte frumos cu noi, ne-a sfatuit sa venim cu proba facuta de acasa, k-i mult mai bine, dupa examinare ne-a dat toate informatiile pe care le-am cerut si ne-a spus ce pasi ar trebui sa facem pt. rezolvarea micilor inconveniente legate de spermograma. Vreau sa va zic k atunci cand am vrut sa-i dau banii nu a vrut sa-i primeasca si asa k m-am vazut nevoita sa-i las 500 de mii pe masa fara sa stiu daca a fost multumita sau nu.
A 2 a intalnire cu ea am avut-o cand doc T mi-a propus sa fac inseminare, intial am crezut k o voi face cu el, dar apoi am aflat ca doc M & M sunt cele cu care urmaza sa o fac, am luat legatura cu Matei care m-a si chemat spatamana trecuta joi si am facut IA, recunosc ca m-a durut cumplittttttt, imi venea sa plang de durere, pe masa am avut un sevetel steril, dar asa cum mai spunea cineva, de invelit m-a invelit cu un cearsaf super patat, dar care mirosea totusi a curat. Dupa IA m-a durut burta aproape 2 zile, parca imi umflase un balon in burta care ma apasa pe ovare de-mi venea sa urlul. In materie de bani Mihalache mi-a zis ca la ele procedura este 100 de E, dar eu i-am dat doar 1500 ei si 1000 lui Matei. Nici una nu s-a aratat deranjata de suma cum ca ar fi prea mica. Acum astept rezultatul sa vad daca am reusit.
Dar spun cu mana pe suflet a doua oara nu as mai face nimic cu Mihalache.
mirelas76 spune:
Rocado, mult succes!! Tinem pumnii!!
Deci si tu ai avut dureri mari, f bine le-ai descris. Inca o sensibila in club..![]()
In privinta banilor nu mai comentez ( prea mult ), ma abtin...probabil ca Mura facea in perioada cand se platea intretinerea.![]()
Succes si sa ne dai veste buna!