Mamici,nemamici - jud.HD(3)!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

nu o venit patul mai!maine diminetza sun la ei sa vad ce fac..ca syb ma dispera,cu patul ala!cine mo fi pus sa-i zic..
mika stau cat se poate cumintica da chiar cu fundul intre perne ca un pasa nu merge!puiutza sa cumintiti so facut mila de mine.
delia,in caz ca suni cu prefix ieftin tot ce e posibil sa-ti sune mai tot timpul ocupat.
un we frumos,cu glasciur de bebelus la delia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

mi_ka asa-i hunedoreanca de hunedoreanca!si am vazut ca tu esti din deva si tin sa precizez ca stiu deva la fel de bine ca si petrosaniul!

RAALUCUTZA27+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

raalucutza, !!! Atunci te mai asteptam pe'aici .

symaco, cum adica "prefix ieftin"?

delia21, azi e ziua cea mare...tin pumnii si ma rogsa fie totul bine.

Mi-ka

Mergi la inceput

se pune un prefix,depinde de tara in care vrei sa suni(iar prefixele sunt cu zecile pt fiecare tara).de exemplu:io inainte sa sun la mama pun 01015+prefix rom+nr de tel..platesc vreo 9 centi pe minut.practic ma conectez la alta retea si nu vb prin ceea la care sunt abonata!
numai ca daca prefixele sunt ieftine tare poate am ghinionul sa nu se auda asa de bine sau sa mai sune si ocupat.prefixele se scumpesc si ieftinesc tot la cateva zile,tre sa te uiti tot timpul pe net dar economisesti bani seriosi.sper ca ai inteles ceva!

delia,,sa fie totul si sa nu dureze mult!

ps:ralucuto,ia zi cum de cunosti tu asa bine oraselele judetului nostru?.ca parca vad,bunica in deva,prieteni in orastie si de locuit in petrosani

Mergi la inceput

symaco, intelasai eu ceva, dar tot nu stiu cum vine treaba asta cu prefixul ieftin...

Mi-ka

Mergi la inceput

ce e cu delia?
mika,stii ceva?

Mergi la inceput

Nu stiu nimic de Deliuta, dar acum ca este proaspata mamicuta cred ca nu prea mai are timp sa intre... sau poate ca inca nu a iesit din spital...
Ne da ea o veste cand poate...sper sa fii avut o nastere usoara, fara probleme...

symaco, iubito, a venit patutul lui sybille? Ce fac puiutele tale? Cea mica mai este grabita sa iasa la lumina?
Ia pune tu acolo niscai sa o vaz si eu pe sybille si pe mataluta...

Va pup dulce

Mi-ka

Mergi la inceput

mika,am aflat din´´surse sigure´´ca delia a nascut pe data de 25 februarie,ora 12.50 un baietel sanatos tun de 47 cm si 2800grame(cred ca mai cateva grame in plus.baietului i-a pus numele Rudy!puiul si delia sunt ok,dar nu stiu daca au ajuns deja acasa!
refacere rapida mamicuto si te asteptam printre noi!

mika,noi suntem binisor,patul lui sybille inca nu a venit,dar ieri ne-am uitat in hartii scrie ca dureaza 4-5 saptamani,desi cei de la magazin au zis ca dureaza 3.cele 5 saptamani ar fi abia saptamana viitoare...asa ca o mai pacalim cum putem pe syb ca sa nu ne mai bata la cap.asta sa-mi fie invatare de minte sa-i mai zic cupilului,trebuia sa-mi dau seama ca de unde atata rabdare mai ales ca notiunea timpului nu e definita
puiutza din burtica,momentan e linistita si speram sa ramana asa!

hai ,zi cum esti tu cu burtica?

a cam inceput sa ma incolteasca frica cu pozele ,de cand atatea povesti,am mai sters din cele avute la album.o sa pun totusi altele,sa ne vezi.dar daca vrei putem vb si pe messenger,si acolo itzi arat tot familionul..de la matza pana la mine!

pupici!

Mergi la inceput

PT. DELIUTA

Tre'sa dea de baut acum...

symaco, multam de veste...asta da veste buna...

Eu sunt bine, azi am avut primele greturi de graviduta...iti dai seama ca m-am bucurat...asa, sa fiu sigura ca inca BB mai este acolo.

Putem, sigur, sa vorbim pe messenger;ID-ul meu este mika_2702.
Dar nu am inteles partea cu frica cu pozele...iarasi imi scapa ceva.

Va pupicesc!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

mika,te astept online pe messenger!
´´ba bucur´´pt greturile tale de proaspata gravidutza..inseamna ca esti pe drumul cel bun!
la mamicutza delia!

Mergi la inceput