Copilasi de sept-oct 2004 (90)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Ana-Maria , putere multa sa ai ca sa poti avea grija de Alex si micutul tau sa te rasplateasca inzecit pt dragostea ce i-o porti!

Aissa, super dulce e Ale mai ales cand se stramba. Eu sunt topita dupa "strambatul din nasuc" al puiutilor astora mici caci asa face si Alexia.
Cat despre problemuta voastra nu stiu ce sa zic dar sper sa se rezolve repede!
Multumesc mult ca ai intrebat de Varilix...mai intreb si eu inca o data cand mergem la controlul de 1 an si 3 luni sa vedem daca totusi ni-l face mai devreme. Nu m-am interesat cat costa si unde il gasim asa ca nu stiu sa raspund.
Lapte eu ii dau de la 1 an Nestle junior si il bea fara probleme.

Anamari, daca nu a slabit si pare vioaie nu e cazul s-o duci la doctor.
Alexia in perioada cat i-au iesit cele 4 maselute si un canin nu prea mai manca si mi se paruse chiar ca a slabit dar acum parca si-a mai revenit.

Daniver31, offf prin ce mai trecit si tu! fa operatia daca trebuie si nu mai exista nici o alta solutie iar despre intarcat poti s-o faci acum caci bb e maricel si nu mai ai de ce sa-ti faci griji. Trebuie sa-ti rezolvi si problemele tale de sanatate ca sa poti avea apoi grija de cel mic.

duculeatza, ii doresc celui mic sa se faca bine cat mai repede si sa nu sufere prea mult dupa operatie.

Mada, Alexia mai e putin mucioasa dar nu ca atunci.
Eu in schimb tusesc sec de imi vine sa mor...ce sa mai iau de tusea asta??? Am incercat eurespal pt tuse productiva (la inceput). S-a transformat in tuse seaca asa ca am trecut pe sirop Paxeladine si degeaba. Am baut si sirop de zahar topit in ridichie neagra si degeaba...ce sa mai iau? ma da sotul afara din casa daca mai tusesc mult

Pupici!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La multi ani Ana!

Roandre
, dr mi-a zis ca se gaseste foarte greu ca el cica ar fi cautat cateva luni pentru un nepot, asa ca de aia am inceput sa intreb si eu de el, ca sa nu ma trezesc ca nu am ce sa ii fac.
Lapte am luat ieri Milumil3, ar fi fost bine daca ma sfatuiam cu voi mai mult inainte, spunea Anielas aseara ca ea ii Similac Inutei. Ale a mea il bea tare bine pe Novalac asta dar din pacate nu se gaseste decat la anumite farmacii si nici acolo mereu. Sambata a umblat Tony de nebun de a ajuns in Crangasi si a dat la taxi cat inca o cutie de lapte. Ieri iar nu gasea nicaieri. Asa ca m-am enervat si am plecat sa iau altul. Vad cum papa pe asta si daca nu ii place mai vad ce incerc.
Cat despre strambaturi, Ale face tot felul de figuri, dar nu prea o pot prinde ca daca ne vede cu aparatul devine brusc foarte serioasa....

Ionela, saru'mana, si eu zic ca seamana cu mine iar sotul meu e linistit acum ca i-am facut si grupa cand i-am facut hemograma si a iesit 0 (zero) adica exact grupa noastra. Deci e a lui .

Anamari
si eu am auzit ca cei ce mancau bine inainte de 1 an fac mofturi dupa. La noi nu pot zice ca nu mananca, dar uite ca nu vrea lucruri noi, i-am mai pus in mana cate o feliuta de cascaval sau altceva si nu mananca, alta mancare in afara de clasicul amestec nu vrea, are zile cand papa insa un castron plin ochi si altele in care arunc jumate. In schimb la somnul de la pranz cand ii dau iaurtul incalzit in biberon (ca asa e la noi ritualul) a ajuns sa bea 2 iaurturi, ca 1 il termina prea repede. Dar si la noi, desi e altfel asezata carnea pe ea, nu a slabit pe cantar, ia putin acum, dar arata super bine.

Sa va zic si voua ce imi face d-ra. Cand mancam noi de pranz (adica ea, normal), casa porcului cred ca e curata fata de ce e in jurul ei. Si eu, disperata ca ne schimbam din cap pana in picioare, cand e plina de mancare pe maini ii iau degetele si le ling sa nu mai murdareasca chiar asa tot. Si acum, smecherita, cand vede putina mancare cazuta pe babetica o morfoleste cu degetele si apoi mi le intinde sa mi le bage in gura. Ziceti voi ca sunt fraieri si nu inteleg smecherii astia! Tot stiu, si ii duce capul numai la prostii!

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut! cu buna dimineatza la toata lumea!

anamari, sa stii ca si Stefan a trecut prin perioada asta de nemancat, la noi problema a fost chiar pireurile, nu ia mai placut combinatia de bebe mic am incercat sa nu-i mai blenduiesc nimic, nici carnitza si de atunci mananca mai bine, plus de asta nu mai vrea legume fierte+ carnitza, a trebuit sa-i fac mancare la cuptor sau ce mancam noi in casa.Cat despre slabit...ei bine, eu nu l-am mai cantarit de la un an, si mie mi se parea ca slabeste dar sa lungit mai mult(vad dupa haine) si cred ca nu mai pun ei atat de multe grame intr-o luna ca pana acum.....

Ionella3003 nu ai incercat sa-l treci pe mancarica voastra?Poate are nevoie de gusturi noi....zic si eu ca asa am patit cu al meu....

aissa, mortala Ale cu degetelele...si la noi e la fel, e jmecher tare, cum e un pic murdar pe degete cum fuga cu ele la mine in gura

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Ana-Maria, La Multi Ani! multa sa sanatate si numai bucurii.

Daniver31, offf ce rau ca nu e un bebita. Multa sanatate.

Aissa, Ana, mai ce copilasi smecherasi aveti...sa va intinda ei mainile sa le lingeti ...hahaha, ce mi-a placut.

Roandre, multa sanatate sa-i treaca repede Alexiei mucisorii iar tie tusea. Nu prea stiu ce sa te sfatuiesc sa iei pentru tuse, dar stiu ca mama mea bea ceai de tarate cand tusea tare....asta daca poti sa bei, ca din cate am inteles e cam naspa la gust

Ionella3003, mi-ai dat o idee cu masinuta telighidata. Chiar daca sunte fetite cred ca o sa ne jucam si noi cu asa ceva in curand...ca nici nu mai stiu cu ce sa ne jucam. Tare repede se mai plictiseste de jucarii.

Eu sunt bucuroasa ca a inceput Alexuta mea sa se ridice singurica de jos. Pana acum daca se aseza jos trebuia sa ma duc eu sa ii dau mana sa se ridice sau se deplasa ea in patru labe pana intr-un punct unde se putea agata de ceva....dar acum se ridica singurica. Am fata mare ce sa mai.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

aissa ce fericita pare in cosul ala , este un copil f reusit.

Mihaela (roandre) ai aceeasi problema ca si copilul meu cel mare, cu tusea, el o tine asa de 3 saptamini, i-am tot dat fel si fel dar acum ultima oara i-am dat Rhinatinol si cred ca este bun pt ca a inceput sa nu mai tuseasca , vezi ca exista si pt oameni mari succes.

Mergi la inceput

Ma bucur ca va place fata mea.
Frosa, este intr-adevar un copil reusit si imi pare rau ca de fata cu altii sau la poze nu prea sta vesela, devine serioasa si lumea spune ca e inchisa in ea. Dar asa, cu noi 2, daca nu bolboroseste intr-una, ea stie ce zice si rade si se alinta non-stop.
Ana, deci nu sunt singura care sunt luata pe post de chiuveta . Mai nasol e ca acorda o importanta deosebita dintilor mei asa ca isi baga unghiile in gingiile mele, cred ca vrea sa imi smulga ceva de pe acolo, mor de durere, tip si ea se distreaza pe seama mea.
Roandre am uitat sa iti zic de tuse, eu ma inteleg foarte bine cu Bronhicum, e un sirop tare bun, care iti lasa asa o senzatie racoroasa pe gat (are ceva parca eucalipt) si linisteste tusea seaca. Unde mai pui ca e si cu ceva alcool asa ca te si binedispune. Serios vorbesc, e favoritul meu, daca se poate vorbi de asa ceva la medicamente. Dar nici unul nu ma linistea ca asta.

Cristina si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

La multi Ani, Ana Maria, sa ai parte de sanatate si dragoste si, nu in ultimul rand, multa putere pentru puiul tau.

Fetele, zicea cineva ceva de bubite dupa administrarea Infanrix? La cat timp au aparut? Tre facut ceva?

Mihaela, ceai de soc cu miere si lamaie ai incercat?

Fetelor, io locuiesc intr-un bloc de tampiti care aseara au luat apa rece (ca se lucreaza la subsol) si adineauri au luat si apa calda. Nu=mi vine sa cred, daca ma mobilizez sa ma duc la usa administratorului o sa fie un scandal de pomina.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

La Multi Ani Ana-Maria!!! Sa fii sanatoasa si puiului tau tot binele din lume!
daniver multa sanatate!!! Poate se rezolva si fara operatie.
aissa pe nasucul dulce al lui Ale.
roandre un leac babesc pentru tuse: sirop de ceapa coapta.

Va pupic. Intru mai tarziu.

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

aissa nu te speria cu problemuta aceea. are si dodolina mea exact ce zici tu, de mult timp. Am consultat doi doctori, pediatra noastra si dr. de familie si se pare ca e un hemoroid. Poate a facut mai greu kk o data si de acolo i se trage. Noua ne-a zis sa-l lasam in pace, o sa treaca de la sine! (nu stiu cand, ca iti zic, il are de ceva timp). Oricum, nu e nici un motiv de ingrijorare!

frosa, cristia multam de incurajari! Sper ca totusi ma iubeste si pe mine! Problema cea mare a mea e ca imi fac mustrari de constinta ca nu stau cu ea si de asta se intampla asa!

Eu am alta problema, Dodo nu mai vrea sa faca baie! Nu stiu ca i s-a intamplat, era topita dupa baita, iar de vreo 2 saptamani urla ca din gura de sarpe cand o bagam in cadita. Am incercat sa-i distragem atentia in toate felurile, dar nu-i chip, nici nu mai vrea sa se aseze si tiiiiiiiiiipa!

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Cat de mult conteaza o incurajare! Va multumesc!
Naty, se prea poate, Ale cam e constipata, in ultima perioada am incercat sa ii mai "inmoi" scaunul, iar nu ii dau banana de zile bune, stam numai pe pere, iaurturi papa acum vreo 2 pe zi, dar tot are o consistenta destul de tare. O sa merg la dr ca sa mai cer o parere, asa cum am zis medicul de familie nu s-a pronuntat.
Cat despre faza cu baia, sa stii ca si a mea a facut figura asta cateva zile (nu a durat 2 saptamani, dar cateva zile sigur au fost). Am dedus noi ca o fi fost apa mai calda intr-o seara, asa ca nu am fortat-o, am spalat-o in picioare cateva zile. Apoi, cu ratustele, a uitat si acum se balaceste mama-mama, iesim amandoua ude din baie.

Cristina si Ale

Mergi la inceput