Copilasi de sept-oct 2004 (90)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Danyce chiar sunt comici cateodata piticii astia cu traznaile lor....dar te si scot din sarite!

Ionella va tin pumnii sa iasa cat mai repede maseluta sa scapati de dureri(stim cum e ca si bazucu a urlat la fiecare dinte...mi-e groaza cum va fi la masele....offfff bietii de ei)!

Ana daca tot trecusi si tu prin faza tus, zi-mi macar cu ce a trecut de pe haine?Vanish a mers? Sau tu le-ai pus in clor ca sunt albe?

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

pufymic, ana_a mari nazdravani mai aveti. Pupici la amandoi pe nasucurile lor mazgalite.
ionella3003 va tin pumnii sa iasa cat mai repede maseluta chiniutoare.
danyce eu i-am ascuns telecomanda(pe care oricum o distrusese), dar acum stie omu' sa butoneze sa-si inchida/deschida tv-ul, sa schimbe canalele sau sa dea sonorul la maxim. Aceeasi manie o are si cu radioul pe care il deschide si-l da la maxim dupa care se apuca sa danseze. Mai nou a inceput cu "chiuituri" in timpul dansului si cu manutele in sus.
Sunt niste dulci iti vine sa-i mananci chiar daca fac multe prostioare.

Va pupic si va doresc we placut.
P.S. Am adaugat poze noi cu Arthur in albumul 1,2+. Pentru cine are timp si doreste sa se uite, vizionare placuta!

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Va multumesc tuturor din suflet pentru urari!

Cu dat drumu la tv si schimbat canale si vizigotu se ocupa. S-ar ocupa el si cu mazgalitul peretilor noroc ca nu prea prinde pixuri sau markere.

Nexus, nu esti singura...si vizigotul la fel facea, in urma cu cateva luni zicea cuvinte distincte (mama tata de-astea). Acuma insa e o dondaneala permanenta pe el, presupun ca bietul copil zice muuuulte dar cine sa-l priceapa daca le zice pe toate odata?

Va pup dulce si inca o data mercic de urari, fug sa fac bagaju ca in we mergem la bunici sa luam motzu vizigotului. Abia astept sa-l chelesc

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! MINA!
sa fii sanatoasa, sa ai putere si bucurie in a-l creste frumos pe vizigot! Ai o mare responsabilitate cand copilul ti-e foarte inteligent si plin de curaj. Oricum eu iti doresc sa te ajute Dumnezeu sa fii fericita!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Ana Maria LA MULTI ANI si scuze de intarziere!

Miruna LA MULTI ANI fericiti alaturi de baietii tai!

duculeatza pupici la putzica. Stim cum e, noroc ca la noi nu a fost asa rau dar oricum urla la pipi. curaj ca in cateva zile e ca nou!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Ioana vai nu-mi aminti de acel body alb care era preferatul meu si pe care de la 6 luni l-am pastrat fara nici o pata Ei bine cu vanish sa decolorat, am pus pe pata si abia a doua zi am pus la spalat, a mai ramas un pic, nu se vede foarte tare dar cred ca la al doilea spalat se va duce

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

MINA , sa ai parte de multa iubire si fericire alaturi de cei 2 baieti ai tai!
Pupici multi!

Dragelor va multumesc pt sfaturile legate de tuse...am sa le incerc si sper sa scap de tuse.

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Nexus am vazut pozele noi!E un scump Arthur cu mingea lui!

Mina petrecere faina si sa nu-l cheliti chiar de tot pe vizigot!

Ana o sa incerc si eu cu Vanish....sper sa iasa...!

Roandre multa sanatate!

Sunt asa suparata ca am luat iarasi un pachet de scutece Pampers 4+ si am prins lot prost!Ca dimineata e tot ud bazucu!Noroc ca doarme in saculet ca altfel ar raci urgent!
Acum tocmai am tras o repriza de ras din cauza lui ca si-a bagat doua bile sub bluzica in dreptul tzatzelor si umbla tare tzantzos prin casa!
Cat despre TV nu mai vreau sa aud!E la ordinea zilei sa-l butoneze(telecomanda am ascuns-o de el ca o tranteste pana-i sar bateriile pe care apoi le suge!)!Mai rau e cand ii smulge antena sau il scoate din priza!

Avem si noi poze de luna asta pe pagina lui Alesio....aviz amatorilor!

Si asa ca de final ia luati de cititi aici ca eu am ras pe saturate(dar cititi toate postarile ca merita!)!:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61565

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

la multi ani mina!!!

ana-nu stiu cum e cu maselele, dar pe noi dintii ne-au dat gata.Nu mai vreau si daca eu sunt in stadiul acesta va imaginati cum se simte Lia

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-36

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salut
LA MULTI ANI PENTRU ANA MARIA SI PENTRU MINA!!!
MULTA SANATATE SI NUMAI BUCURII DE LA PITICI SI SOTIORI!!!

In sfarsit ne-a mai iesit si noua un dintzoc, asa ca avem si noi trei. Acuma sper sa dormim mai bine, repede cat nu se gandeste al patrulea sa iasa si el.

Nici Amelia nu mai mananca asa bine, dar deja nu mai fac nimic, daca nu mananca, o las si incerc mai tarziu.

DUCULEATZA, pupici la baietel mic si sa ii treaca cat mai repede. Eu am observat ca de cate ori ii schimbam ghipsul, mai rau ma afecteaza pe mine decat pe ea. Ea plange cu foc atunci si gata, dar eu toata ziua.
Asa ca macar cu asta ne linistim si noi ca ei nu vor tine minte...

Sanatate multa si Mihaelei cu Alexia chelioasa( si noi am vrut sa o chelim, dar parca asa mi s-a facut mila cand am vazut-o pe Alexia ca mai stau pe ganduri

Cu TV si Amelia are treaba, isi schimba canalele singura si se opreste la reclama. Din pacate ea se uita mai des la TV ca se plictiseste de jucarii si cam greu alte distractii, desi incerc sa ne jucam cat mai mult impreuna.

DANIVER, oh si tie multa sanatate si sper sa scapi cat mai repede de toate.

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput