Scandinavii stiu DC... (83)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Nu e mare lucru ... dar totusi .
Eram studenta prin anul 4-5?! La noi la Mate se faceau seara, o data pe saptamina activitati culturale, sa ne mai culturalizam si noi adicatelea. Intr-una din seri vine Dinescu (Sa fi fost prin 96, februarie). ramin si eu, imi placea de el. nu a fost stralucitor, eram putin dezamagita ... dar asta a fost.

se termina. plecam. iesirea pe la litere, ptr ca la mate se inchidea usa la o anumita ora, nu mai stiu care ... pe holurile spre iesire, din spate ma ajung Dinescu si dinu adam de la Academia Catavencu. intra in vorba cu mine. eu foarte fericita ... "ti-a placut?" eu mint "da" s.a.m.d. la iesire zic ei : pleci acasa ? eu da. unde stai? eu: Grozavesti. esti grabita? era noapte, iarna, se inchisese usa de la mate ... eu mint din nou: "nu". pai ne insotesti la un pahar de suc ... suc ... ? intram in doua trei restaurante pe linga universitate. aglomerat. adam acela zice haideti la mine acasa, statea chiar linga biserica alba. cumpara oamenii de la chioscuri (cum era pe vremea aia) santal ptr mine, vin ptr ei ... si eu MERG .... sus adam pune muzica (un tip pe care eu nu-l stiam si asta-l face sa se uite superior catre mine...), avea un motan lenes si dragut dupa care eu m-am topit instantaneu ... eu tot pe linga motan. Dinescu zice vino si stai si tu sa bei ceva ... ma asez, singurul loc liber ...linga el , intinde miinile cumva pe spatele canapelei. in timp si le coboara pe miinile mele. aveam un pulover maro cu mineci largi. incepe sa ma mingiie si mingiierile lui imi ridicau deja minecile puloverului. ma retrag incet, ca o pisica, incercind sa nu supar ... sa nu stressez. abia acum realizam ca eram intr-un apartament, singura cu doi barbati, dintre care unul deja se dadea clar la mine iar celalalt se uita pofticios. mai rabd asa o vreme, dupa care ma scol cu inima strinsa si zic ca trebuie sa plec, desi ma asteptam sa mi se incuie usa in nas ... Dinescu se scoala si el si zice ca plecam impreuna. chiar plecam. in lift tipul sare pe mine, si ma ia la pipait si sarutat. il imping cit pot. fara sa spun nimic, fara sa-l injur. se retrage. ma conduce la metrou. era ca si cum nimic nu s-a intimplat. eu plecam spre unirii ca sa ajung la camin. el spre aviatorilor ca de! luptatorii de frunte in revolutie acolo au case ... ultima vorba: daca ai nevoie de ceva, suna-ma la redactie. orice. desi eram terminata de atitea emotii, m-am gindit ... de ce nu-mi dai numarul tau de acasa ?!

eu acum nu-l acuz pe el. eu ma acuz pe mine. puteam s-o incurc rau de tot si din fericire s-au oprit amindoi si am putut sa ma retrag ... cit de cit ok ... ok dupa un timp desigur. povestea o stiu doar colega mea de camera de la camin, careia i-am povestit atunci cind eram in stare de soc ... si prietenul meu, care in acel timp era plecat cu un tempus la Dublin ...
si daca as fi spus ... cine m-ar fi crezut pe mine?! oricum morala povestii nu este dc sunt sau nu crezuta , ci faptul ca fetele pot face lucruri tare grave la virstele alea: din naivitate, din jena de a refuza, din curiozitate....

asa ca tineti fetele sub cheie cit mai mult cu putinta!
p.s. maica-mea habar nu are, si mi-ar fi rusine sa-i povesc ce prostii am putut sa fac.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

mihaela, sa ne traiesti (scuze ca nici eu nu stiam ca e sarbatoare, noroc cu fetele astea mai 'prinzaretze' de pe aici!). Sa ne traiesti si sa fii iubita si fercita! Azi cand ma duc acasa o sa beau un paharel in cinstea ta, sa nu ai nici o grija !

Rayou, buna metoda de a para mintal ochii dati peste cap, am marcat-o Eu de obicei ma ambalez si tin prelegeri interminabile care ma plictisesc chiar si pe mine cand sare calu' rau junioara, dar taica-su are o metoda cam ca a ta, adica vorbeste si el cu ea tot asa, oftand, dand din cap cu nerabdare si dandu-si ochii peste cap (foarte exagerat, pentru efect dramatic!) Asta o enerveaza la culme pe dumneaei si trece la amenintzari de fiecare data, si anume ca daca mai vorbeste cu ea asa ea n-o sa ne mai bage deloc in seama. Well, big whoopty-doo, de parca acum... I-a mai facut taica-su una buna chiar acum, luni. Ea lunea are cursuri doar dupa-amiaza, asa ca duminica noaptea la 1 cand a venit acasa, s-a bagat in dormitorul ei si a mai vorbit de acolo la telefon cam 1 ora, razand in hohote, chitzaind si zicand "oh, my God!" tare si cam de 100 ori/secunda. Desi avem 3 etaje la dispozitie (adica alte 2 in afara celor cu dormitoarele), unde s-ar fi putut desfasura activitatea asta !!! Ea lunea dimineatza avand program de sculat de voie nu s-a ingrijit de loc ca poate ca deranjeaza pe altii de pe palier care poate incearca sa doarma. Asa ca taica-su s-a sculat si el luni dimineata la 6 si a inceput sa rada pitigaiat, sa zica "oh my god" cu vocea subtire si sa chitzaie la ea la usa Ar fi trebuit sa-i fac o poza cand a iesit de acolo deranjata, exasperata, dar tot cu ochii dati peste cap haha...It works!

anamaria, frumos de tot la California, va invidiez!

Sabino, ce face Sofica, e mai bine? Dragalasa foc, asa 'prostie' sa tot faci!

ay, mai aveam de zis cate ceva si la alta lume dar am uitat...

ah, stiu! aseara au dat astia niste stiri din Paris la televizor, la emisiunea mea preferata de stiri (umoristice). Am crezut ca mor de ras, daca o sa posteze aia pe site-ul lor va pun link, ca nu pot sa va povestesc ce reportaj balamucitor din Paris au tras De asemenea au descoperit care sunt revendicarile razvratitilor si ce mesaj vor ei sa transmita lumii prin actele astea, si anume: "suntem foarte suparati si nu va mai lasam sa parcati masinile la noi in oras! Cam asta e, in esenta. De asemenea, au zis ca daca intr-adevar problema e ca nu au joburi, faptul ca dai foc la masini nu prea ajuta la imbunatatirea rezumeului, decat doar daca vrei sa te angajezi la firma "Piromanii furiosi, SRL"
Daca posteaza astia filmuletul o sa vi-l dau, ca e funny rau.

V-am salutavaros, seara buna si hai sa mai torn un rand pentru Mihaitza noastra

PS. liris, mi-am amintit, zi-ne ce ai facut cu dinescu, please! Nu-ti fie frica, toti cred ca avem povestile noastre din tinerete care ne fac pielea gaina numai cand ne amintim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

liris, ce dinescu asta !!!

exact de asta ma tem, ca la varsta asta fetele sunt idealiste si nu au puterea sa inteleaga conceptul de consecinta...

cum te-ai dus tu cu ei ca mielul la taiere imi aminteste de bancul ala cu Maria la care suna zilnic unu' la usa si o intreba:
"Ion e acasa?"
Cand ea zicea "nu", ala ii facea ce a vrut sa-ti faca tie dinescu, doar ca pana la capat!
Azi asa, maine asa, pana intr-o zi ii zice Maria lui Ion seara, la cina:
"Auzi Ioane, te tot cauta un om de cateva zile, dar nu stiu de ce ca nici pana in ziua de azi nu mi-o zis ce vrea de la tine"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Liris....ce sa zic, ai avut noroc

Uite, de aia e bine sa aiba fetele un boyfriend care sa le insoteasca peste tot.Chiar daca doar atata

te pupic.eu am intrat sa dau stingerea...pana acu copilu a tusit nonstop si a si varsat tot ce-a mancat azi, asa ca am schoimbat toata lenjeria de pat(cu frisoane)in timp ce al meu incerca sa o tina deoparte de locul faptei, ca de, se simtea mai bine si avea chef sa se joace de-a fantoma, cu bagat in cearceaf etc:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns benphina spune:

tot eu cu ophol...
nu mi-au dat de la politie nici o chitanta.pasaportul l-am avut tot timpul acasa,ca cica ul au noi reguli acum,deci nu mi-au oprit nici un
pasaport la politie,iar pe 21 oct cand am primit mult asteptata scrisoare,m-am dus imediat la politie si mi-au pus viza pe pasaport.
ca sa intelegi-am venit in dec 2003 ca turist,dupa aceia am celu prelungire 3 luni pt vizitarea prietenului,iar in mai 2004 m-am casatorit.imediat am trimis actele pt permis si am asteptat un an si...pana in oct 2005.deci eu in toata aceasta perioada n-am nici o stampila pe pasaport.dar ma gandesc eu ca romanii or gandi-d-le n-aveau cum sa-i dea permis de sedere daca era ilegal.ti-am zis am intrebat la politie si mi-au spus ca n-am nici o probl ca am fost legal pe terit Dan,aplicand pt rezidenta.mai ceva amice care s-au dus in Rom si n-au avut probl.poate ar fi bine sa sun la consulat si sa intreb ce sa fac.poate ar fi bine sa traduc scris de la ul,desi nu stiu daca ei fac traduceri in lb rom si cand ma intorc sa arat traduc legalizata si totodata sa le arat si asig mrdicala cu nr personal.
ce incurcatura naibii....
mult pt link.
Bornholm e frumos,dar este mai greu cu gasitul unui job bun.eu am fost profa in Rom si aici sunt cam dezorientata.oricum am fost la scoala,am invatat lb,ma rog,vad ca ma intelege lumea si ma gandesc sa studiez din nou aici.
gata,oricum sper sa n-am probleme,nu-i vina mea ca idiotii astia s-au miscat atat de greu.pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

cine sa dea stingerea si de ce?
e MEZU zilei abia, nu stingem lumina

itsme, asa, asa, mai spune de cupila, poate o sa ma calesc pana o ajunge si fiica-mea de varsta donsoarei itsme

o fi bine daca incep o cura cu prozac? o sa zambesc non stop, n-o sa mai simt nimic (nesimtitii iau prozac in mod curent?)

sau poate in 10 ani o sa fie obligatoriu sa purtam microcipu' in ceafa

lilu', ceva retete cu gasca? pe sub varza ori cu portocale ori... cum, se face pe acolo?

mihaelitzo, sa ne traiesti!

narancea, vezi ca la bucuresti nu e nimic de inchiriat... asa ceva...

rayu, cum domle, matale pareai batrana pe langa adolescentele alea? hai ca ma faci sa rad, na

albitzo, pai tu ii canti infantei hora unirii si apoi pleci de langa ea? cum vine asta?
normal ca plangea copilu', i-ai adresat un mesaj derutant

doru', din fericire nu dureaza prea mult perioada de papa-non-stop, o sa urmeze si altele, una mai.. asa ceva... decat alta!

annie, un raport saptamanal, macar

carmen, da' nu te-a abandonat de tot bona aia, nu?

hai sa va tzuc si sa va cant hora unirii, sa adormiti repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Si la final, bomboana de pe tort.

Mihaela, La multi ani, sa cresteti mari si frumoase toate trei si sa bagi seama ca tre sa pazezsti bine fetele.Ai vazut ca a mea la 3 ani deja are vreo 3 iubiti:)

edit.pai voua nu v-am zis ca cel mai fain ar fi sa inchiriez? sa repare aia(in stil, bla bla , nu cum vor ei,ca e de patrimoniu) si sa le deduc din chirie o perioada.Si dupa aia daca vin macar 15 mii pe luna...super.Desi asa ceva face si mai mult.

da pana la momentu x tragem mata de coada

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aaaaaaaaaa neatza razgiiatelor !

si la multzi ani mihaitza ! ce a fost sfintul mihail si elena ?

la la la si la la la, hai sa bem ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Sfanta Mihaela, sa fii sanatoasa si voioasa !!!

Sabina, ma indoiesc ca va fi cineva dispus sa faca cum zici tu. Ca sa renovezi asa ceva e nevoie de o maaaaaaaaaaaaaare caruta de bani si dureaza foarte mult (mai ales pentru ca e cladire de patrimoniu si trebuie respectate o groaza de prevederi legale). Ar cam trebui sa-i deduci chiria timp de cateva cincinale.
Eu zic sa va concentrati pe vanzare in starea actuala.

Salutari tutulor !

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by narancea
si la multzi ani mihaitza ! ce a fost sfintul mihail si elena ?

Nu bre...Sf. Mihail si Virgil...skĺl
lirisache, pai io zic ccc ca la faza cu Dinescu, n-ai riscat prea multe...daca te-ai dus in apartament, inseamna ca in preambul, prin baruri, ti-au inspirat oamenii incredere, ca sa zic asa...daca era Gigi Becali in locul lor, te mai duceai???
arborici, habar n-am cum se face gisca daneza...da' cre' ca ccc cu sos rosu si cartofi...musai!!!
Sabina, sinteti mai bine voi fetele cucuietele???...si edit: 15.000 chirie??? Puhahaha...preturi de preturi la Bocoresti...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput