Scandinavii stiu DC... (83)
Raspunsuri - Pagina 13
lilanda spune:
quote:
Originally posted by iren
Lilu, pai sotzu e aci ca cc canadian, shi kupiii tot ca cc canadieni is trecutzi in registre, numa io is romanca, shi la noi e alt regim
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Si in Elvetia, dupa cit timp de stationare iti dau rezidenta??? (stii ceva de extrema-uregenta???)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
liris spune:
Rayu & Sabina ascultati www.bbc.co.uk/romanian/news/story/2005/11/051110_interviul_zilei.shtml" target="_blank"> asta!
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
iren spune:
Lilu, dupa 8 sau 10 ani, nu-s sigura, da acu nu mai imi pasa La canadieni numa dupa cinci.
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Idora spune:
Mi-au zis sa merg la interviu cu 2 poze tip pasaport, asa ca ne-am dus in centru intr-un magazin si mi-am facut poze care au iesit ca dracu dar am ca las' ca-s bune, daca-s doar pentru migrari.M-a intrebat tipa care mi-a facut poza, daca vreau alta, ca inainte sa le printeze mi-a aratat-o pe un ecran mai mare si am zis ca nu, ca-i buna si asa.Si stiti ce-au facut astia de la migrari cu ea?? Au pus-o pe pasaport, pe viza de rezidenta permanenta dar nu direct ci trasa la xerox inainte ca sa nu se poata falsifica, probabil.Ce m-am ofticat ca n-am stiut pentru ce le trebuie, ca faceam alta.Acum am ramas cu poza aia borata in pasaport
Iren, pai se da f. greu viza acolo in SwitzerlandAici normal se da peste 2 ani.Mie trebuia sa mi-o dea in aprilie dar s-au cacait astia, ca se misca ca melcii.Oricum ma bucur ca mi-au dat-o.Cetatenia se da peste 3 ani daca stai cu un cetatean suedez si 5 daca nu.
Haideti sa bem
iren spune:
Idora, aci dupa 5, daca eshti casatorit cu un cetatzean elvetzian, daca nu, Dumnezeu cu mila Canadienii parca primesc cetatzenia dupa 10 ani, dar daca ai rezidentza permanenta- cum are sotzu acu- nu mai eshti asha disperat dupa cetatzenie.
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
iren spune:
Mah, aci rezidentza permanenta inseamna un permis de shedere pe care doar te duci sa tzi-l reinnoieshti odata la 3 ani, da eshti practic cetatzean...cetatzenia se ia muuult mai greu, cu examene shi prostii, daca nu eshti casatorit cu un elvetzian.
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
Idora spune:
Iren, aici nu trebe sa fii casatorit ca sa-ti dea rezidenta permanenta, poti sa stai si sambo -asa ii zice aici la concubinaj (ce urat suna).Aia care se reinoieste acolo-n Elvetia, poate-i rezidenta temporara ca aici rezidenta permanenta inseamna ca-i pe viata, nu mai ai treaba cu ei, cu migrarile, ca s-o reinnoiesti.Aici,ori cu rezidenta permanenta, ori cu cetatenie e la fel.
Sabina spune:
ah, nu pot auzi interviul, mi-l deschide cu real player si ala nu merge...zice ca are o eroare, am trimis raport si nu gasaste hiba:( si cu quicktime iar nu vrea, nu-l recunoaste:(
nici winamp, nici media player:(
Lilutz, ma dau si io juna, ce? si rayu de ce are voie sa zica unchi? doar e mai mare ca mine
Idora, felicitari!!! nu te necaji pt poza, sa vezi cum e la nboi la pasaport.Iti face digitala...si dupa aia daca nu-ti place te intreaba daca mai vrei una.Si daca a doua e mai proasta...ghinion, ei au sters deja prima poza:))
Iren...lasa-i incolo.Nu te au ei pe tine afara.chiar cu extrema ai mai vorbit?
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
AlbaIulia spune:
Helau voios si sanatate!
In primul rand daca a avut cineva ceva aniversare zilele astea sa traiti, sa-nfloriti si sa fiti fericiti , asta ptr. ca io sint cam totdeauna in contratimp si cam incurc numele reale , ce sa mai zici din atatea nik-uri si semnaturi, ametesti nu alta ! De fapt nici numele meu nu-l mai stiu bine, am stat aseara pan la 20:20 acilea sa le sting lumina la astia apoi sa iau metroul si alte busuri sa ajung acasa, noroc de Toronto ca e oras fain si safe, ca altfel chiar dormeam cu portarul!
Lilanda, radeam singura de filmul tau, e super, mai trimite cand mai ai!
Vikingutza, can pleci in sejur si unde v-ati hotarat in final?
Idora, felicitari, dupa cat timp se acorda la voi rezidenta?
Iren, deci tu est inconjurata de canadieni, pai atunci mama draga, ce cauti tu la switzeri? Sa stii ca din toate tarile vzitate in concediu in vara asta Elvetia se aseamana cel mai mult cu Canada - la capitolul curatenie si condus. Poate ati fost si voi la Guertnellen (uite-te la pozele mele), am stat la un hotel tinut de niste babutze super simpatice, cand au auzit ca sintem din s-au oferit sa ne ajute la bagaje cu toate ca erau bine trecute de 75 ani si ne-au condus cu mic cu mare pana la masina!
Aici maine este 'Remembrance Day' cand se poarta insigne cu floarea de mac 'poppy flower' vandute de veterani, la mine la serviciu e liber dar eu trebuie sa vin ca am mult de lucru, itsme daca esti pe baricade, da-mi un
Restul clanului
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
AlbaIulia spune:
La Canadieni cetatzenia de da dupa 3 ani, asta in cazul in care intri in tara cu rezidenta permanenta. Alte variante nu cunosc.
http://community.webshots.com/user/albaiulia101