Bebelusi de ianuarie-februarie 2005(54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

La multi ani sarbatoritilor!Sfintii Arhangheli sa va fie alaturi toata viata si sa va ajute in toate. maine il serbam si noi pe Sfantul Nectarie
mi se pare super ideea cu petrecerea de Craciun, vrem si noi daca ne primiti.avem si costum de mos, daca aveti nevoie. e drept ca-i din ala mai ieftin si de o calitate nu prea grozava, dar pt copii asa mici eu zic ca merge. chiar, unde l-oi fi pus?
baiatul meu nici acum nu are dinti. a devenit mai sociabil,a inceput sa se mai dezlipeasca de mine, plec cate doua ore la scoala de soferi si se descurca si mamaie cu el. e cumintel, ii place sa mearga prin toata casa, sa exploreze, sa caute prin sertare si dulapuri. jucariile nu prea au succes la el. si se tine toata ziua dupa fratiorii lui, ii ia in brate si ii pupa, se bucura foarte tare dimineata cand ii vede langa patul lui. asa ma bucur cand ii vad ca se iubesc, e un sentiment minunat.

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani sarbatoritilor de azi, mamici, tatici si pitici! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de aceasta zi!

Multumesc, Crinia pt compliment! Ma simt tare mandra!

Crinuta, n-am pus nici o foaie caci n-am stiut ca trebuie. Am pasat biscuitii, i-am amestecat cu un pic de lapte si 1/2 pachet de unt. Desi gustos a iesit cam cleios blatul, dar n-am avut de ales. Tu ai folosit foi caci in reteta ta nu reiesea ca trebuie... In loc de capsuni am pus kiwi. Gelatina era de la dr Otker si am facut exact ca in instructiunile de pe pachet. Spilul e sa nu o torni imediat ci sa o lasi un pic sa se inchege in ibric. Ca branza am folosit putina Rama yougurta (care din pacate am constatat ca e mai mult margarina decat branza crema) si 1.5 pachete de branza proaspata dulce amestecata cu 2 plicuri de zah vanilat. Compozitia a iesit super buna asa. In loc de blender data viitoare o sa folosesc masina de pisat nuci.

Stunfita, in parc ne-am amuzat teribil cu Matei. Am cumparat o punga de pernute cu ciocolata Viva si i-am dat si lui una. A fost tare incantat sa o sparga cu cei 8 dintzuci si desigur sa o pape. Nu i-am dat mai multe caci cioco nu e buna la bebei asa mici.

Adita, ar fi execelent daca ai gasi costumul lui Mos Craciun! Succes la scoala de soferi!

Fetele din Bucuresti, haideti sa ne organizam pt petrecerea de Craciun caci timpul zboara! Nu e suficient doar sa va inscrieti pe lista, ci sa veniti si cu idei pt locatie. Eu din pacate nu am solutii, dar poate cineva din voi stie o sala care sa ne poata fi rezervat cateva ore...

Ixxi, curaj mami, caci va trece! Este greu cu dintisorii dar e numai pt o bucata de timp.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Multumim de urari si dorim multa sanatate si bucurii celorlalti sarbatoriti !

Lali si bebe Dragos MIHAI (27 decembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Pt toti sarbatoritii de azi:
La multi ani, sanatate si noroc la toate!!!

Pt. cine zicea de dat biscuitii prin blender: trebuie ascutit cutitul.

Si pe mine ma tenteaza ideea unui Party de Craciun pt bebei, dar de obicei plecam din Bucuresti zilele alea. Depinde in ce zi stabiliti, vedem...

Adita, acelasi sentiment il am si eu, mai ales ca au inceput sa se joace.

Gata, merg la treaba caci e si ziua mea...

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AZI ISI SERBEAZA ZIUA!!!!!!!

ELENA SI ALEXANDRA -BEATRICE

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

LMA tuturor sarbat. de azi!!!!

strunfita, da m-am tuns caci ma trage Codrin tare de par :)

Ixxi, unii dintisori dor altii poate nu. si la noi la cei 2 de jos a facut urit iar la cei 2 de sus mai nimic... trece, rabdare!

gata, iesim la soare a 2-a oara ce e o vreme , si poate ajungem si prin Cora :).

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Legat de party, eu zic sa o facem mai devreme cu vreo 10 zile, si sa fie weekend. Ce ziceti?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Multumim tuturor celor ce ne-au urat "la multi ani" si uram la randul nostru tuturor celor care-si sarbatoresc ziua numelui
La multi ani si multe multe bucurii

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Shobo, si pe mine ma trage Rayan de par, si inca cum....., cica imi face freza. Sa vezi cum imi intoarce capul dintr-o parte in alta, se uita la parul meu, il " aranjeaza" si apoi priveste admirativ, timp in care eu mai urlu pe ici pe colo de durere

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Asa, la capitolul vorbit, stam cam asa: constient spune : Da, Tata, Papa si Tzitzi( pronuntat insa putin altfel).
Inainte am scos un album cu poze si ii aratam diferite poze cu tati si cu mine.
Dialogul era cam asa :
Eu:- Tata
Rayan - Tata
Eu- Mama
Rayan- Tata
Nu vrea sa zica baiatul meu Mama, desi zilnic ii repet cuvantul de N ori

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput