Buna!
Am o problema care ma supara: in jurul ochilor mi-au iesit cateva puncte de grasime de care nu pot sa scap.
In afara de interventia cu laser nu stiu alt remediu impotriva lor...(imi este frica sa apelez la chirurgie deoarece zona din jurul ochilor este foarte sensibila).
S-a confruntat cineva cu aceasta problema? A gasit vreo solutie?
:))
punctele de grasime se scot usor dar trebuie sa-ti faci curaj. (eu am vazut cum fac la cosmetica si fac si eu la fel). iei un ac, il dezinfectezi cu spirt, faci gaura pe punctul respectiv (doare putin) apoi storci pina iese. daca se incapatineaza sa iasa largesti putin gaura cu acul. de obicei curge si putin singe si ramai cu o bubita care trece in citeva zile, dar dupa aceea...voilá...ai scapat de punctul de grasime. nu le fa pe toate odata ca sa nu faci prea multe bubite.
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
http://community.webshots.com/user/roxanabella
Asa mi le-am scos si eu, cum spune Cipcipcip. Un ac de seringa e bun pentru ca e steril si foarte ascutit, nu raneste daca ai rabdare si bagi doar in stratul superficial. Si eu mi-am scos un punct de pe pleoapa si mai multe de pe fata. Altfel nu trec, chiar cresc. Daca n-ai curaj trebuie sa ajungi la cosmetica sau la doctor.
si eu tot cu acul de seringa. Ultimul "operat" a fost pe pleoapa, deci... curaj! Ai grija sa dezinfectezi acul respectiv bine (daca nu e steril) - il treci prin foc pana se-nroseste apoi il stergi cu spirt.
eu mi-am scos un punct de grasime singura, cu un ac de cusut foarte subtire pe care l-am dezinfectat ( l-am dat prin foc )si nu a mai aparut altul.![]()
Mie mi-a fost frik sa-l scot singura..eu lesin cand vad ace si mi l-am scos la cosmetik fara prea mare durere.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
la fel am facut si eu ca fetele de mai sus : ac dezinfectat si porma storci ca pe un cos. fa-o fara teama. succes