Bebelusi de iulie-august 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele...e a 3-a zi cand Ingrid adoarme pe la 10-10.30...super ..numai ca eu nu pot adormi mai devreme de ora 12... si Ingrid se trezeste ori pe la 5 ori la 6 si ceva..e f bine asa..numai ca eu nu pot sa trec la programul ei cel nou asa repede..ca nici nu apuc sa ma obisnuiesc cu schimbarea ca iar face ea vreo modificare
Cu suptul mainilor ,degetelor,,nu stiu cum sa mai fac..ca la san o las sa stea cat vrea..acum a ajuns sa-si suga manutza..

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Anda, sa va fie de bine!

Emaimee, nu cred ca e de la baita, e o problema cu culcatul, cu adormitul...sper sa se rezolve. mi-e tare mila de ea...

Ioana, noi am mai fost incolo-incoace, dar cu treaba si intr-o singura vizita la un nou-nascut, dar mereu pe fuga, stiind-o pe Veve acasa cu mama...in seara asta m-am dus la 6 si m-am intors la 8 si ceva. a fost buna iesirea, am papat ceva bun, am mai vazut si eu lumea si a fost super ca m-am intors repede.mai am o iesire de genul asta sapt viitoare luni, iar joi-17 sunt plecata aproape toata ziua la o expozitie la Helsinki, ma mai duc la un curs pe 23 si la serbare la servici pe 25. profit si eu cit o am pe mama la mine. toate astea sunt fara sot, din pacate.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

am uitat!
Emaimee, doarme tot cu noi in camera, in patutul ei. temporar in camera ei doarme mama. ne trezim eu o data si tati o data sa ii dam sa pape si dimineata cind face ochi, i-o pun bunica-sii in brate si eu doooorm...

mie mi-au venit rusii la 11 saptamini de la nastere.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Ella- asa sper si eu cu gradinita! La multi ani pt sot si pt tine daca nu mai intru pana atunci!

Imi cer scuze ca nu am avut timp azi, vreau sa urez si eu cu intarziere La multi anu pt toti sarbatoritii de Mihail si Gavril! Sa fiti sanatosi si norocosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lume!

Yasmari- eu noaptea desi adoarme tun il mai tin 10-15 minute in sus culcat la mine pe burta pt ca f des mai scoate aer in somn. Daca nu, il culc asa si daca il deranjaza ceva se trezeste el si plange, il ridic, da aerul afara si se culca la loc. Pana acum cum faceai?

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Mamini- noi baita o terminam in cca 20 de min si mai stam cam un sf de ora la masaj. Si dupa e asa de obosit ca spre sf lapticului adoarme, doarme o ora si ceva dupa care.....chef de joaca. Lui Mario din fericire ii place tare mult baita si rade de mama focului.

Mergi la inceput

Alina- si Mario al meu mai face kk asa cate-odata. Acum vad de 2 zile ca face mai maroniu dar cred ca e de la morcov si mar. Oricum am inteles ca daca e verde inseamna ca tranzitul intestinal e accelerat di ar tb sa-i dai ceva- ceai de menta sau smecta sau ceva. Ca face moale am inteles ca nu-i bai ca asa fac unii copilasi de la laptic.

Mergi la inceput

Anis- nici eu nu am inca mesntruatie. Nu stiu cate fete au, nu cred ca prea multe (sau am inteles gresit?)

Hai ca fug ca tb sa pape bb. Va pup, noapte buna!

Mergi la inceput

Am revenit pt scurt timp, pana fierbe apa pt laptic.
Azi a primit Mario de la nasa lui o jucarie frumoasa de pus la carut. El avea una dar nu l-a interesat mai de mult si am renuntat la ea. Si i-o arat si-i zic "uite mami ce ai primit de la nasa" si el incepe sa dea cu manuta in ea si sa roteasca alea. Am spalat-o repede, l-ampus in carut cum sta el de obicei si i-am pus-o acolo. Timp de vreo ora si jum a fost fascinat de ea, rotea alea (2 locomotive un ursulet si niste bile) si le muta de colo colo pe ata aia si dupa a adormit epuizat. deci in sfarsit se joaca si el cu jucariile mai mult (incepuse cu niste jucarii de plus din acelea speciale pt bbi dar acum cu asta o ora si jum.... e deja ceva! Sunt f fericita, ca-mi faceam griji!

Si sa vi-l parasc. Am fost la nasa sa ne sarbatorim, si sa-i sarb si pe nasi, ca pe nasa o cheama Mihaela si pe nas Gabriel si dupa ce a dormit putin a facut un concert!!!!! Zbiera de mama focului, se si ineca de cat zbiera! Nu puteam sa-l potolesc, nici sa pape nu a vrut! Si nasa insista ea sa-l tina in brate dar nu a tacut pana nu l-am luat eu si m-am plimbat putin cu el in brate. Cred ca s-a speriat de ceva, nu stiu ce a vut, dar ne-am cam facut de ras!

Hai ca acum chiar plec ca tb sa pape si sa ne culcam si noi! Sper sa dormim pana dimineata, sa nu ne mai trezim 7 ore! (de cateva zile a inceput sa adorma pe la 4 fata de 7 ca pana acum!)

Va pup pe toate si pe toti! Somn usor tuturor (hai ca fac si rime la ora asta!)

Mergi la inceput

Nu mai stiu cine zice de cursorul de la mouse. Cum l-ai schimbat? de unde ai luat bbul? Ca eu nu am decat sageti si cruce si alte alea, dar nimic haios! Scuze ca nu mai stiu cu cine vb dar am citit pe fuga ca sa recuperez!

Si sa nu uit: felicitari celor care ati fost la dr cu bbii si ati aflat numai de bine! (Luca, Eva si cine mai era!) Oana- ma bucur pt voi, sa fiti sanatoase si sa nu mai aveti nici o problema si nici un uragan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neata!!!

Mamini si noi am iesit chiar des si cu Andrei cu tot in vizite, insa ziceam de dormit prima oara in alta parte, asta s-a intamplat sambata seara cand am fost cu toti la tatal meu si am ramas peste moapte ca au o acasa mare cu curte si aer curat si e tare fain (pun azi poze cu Andrei de samb). De dormit a fost faza cu foiala, ca asa in vizite ziua chiar am mers cu el si e suuuuuper cuminte, face impresie buna mereu la lume numai cu mine acasa face fitze Ma bucur ca ai reusit si tu sa mai iesi putin. Asa noi de iesit amandoi am mai iesit fie la cumparaturi, fie chiar undeva la o petrecere, la o nunta, in vizita la o zi de nastere etc. ca-l lasam pe Andrei cu una din bunici. Sau eu in timpul zilei ca sa-mi mai fac treburile tot asa. De sapt viitoare sper la inceperea salii doamne ajuta!!!
Nu stiu cine intreba pe aici, mie la 4 luni acum mi-a venit prima data menstruatia.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput