Cluj! (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Azi e mai bine.Mucii s-au imputinat.De temperatura nici nu-mi fac probleme ca nu e mare si i-am luat-o cu mult dupa ce s-a trezit si era deja in agitatie.

Azi aflu daca pleca tati.Daca nu pleca vin la intalnire!

Florina noi avem covor din ala care se vinde la metru pentru baie si e foarte bun ca nu aluneca deloc.

Asa stiam si eu ca vitamina d si calciul nu au nici o legatura cu aparitia dintilor ci cu calitatea lor.

Roxana noi am implinit ieri un an si 8 luni si nici urma de masele.Ce sa mai zic de canini.De la inceputul lui august nu a mai fost nici o aparitie.

la gaska

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

LA MULTI ANI pentru cei care poarta numele sfintilor MIHAIL SI GAVRIL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

vreau sa dau si eu un in cele 15 min cit imi doarme fata (cam atit doarme dimineata, cit sa fac un dus).
crina, tare mi-ai placut cu atipitul, mai sa ma tavalesc pe jos de ris. din pacate nici eu nu am nici o sansa sa ajung ca sapt asta sint singura cu picii si bona inca nu am gasit asa ca de data asta facem pas.
carrie - iti tin pumnii ca stiu ce te asteapta, dar nici in conditiile actuale nu se mai poate.

numai atit despre mine, am fost la concertul lui Tudor Ghe. si tare mi-a placut desi calitatea sonora a lasat de dorit la casa de cultura a studentilor. si am mai avut si 2 dOAMNE in spate care m-au disperat ..... dar in fine, am fost ca in tinerete doar eu si sotul (a fost surpriza lui, el a facut rost de bona) si mi-am luat portia de plinsete si cearta de la copii dupa.
nu-mi mai ajunge timpul nicicum, sint disperata.... cu toata organizarea si planificarea am un "to do list" care nu se mai gata.

fetelor si multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Salutare, fete dragi!
Eu am cam disparut cu totul dar nu ma descurc cu timpul si nu pot sa impac serviciu-copilu-sotu!. Simt ca nu mai pot sa fac fata mai ales la ceea ce gasesc acasa! Vladut nu mai adoarme seara decat cu mine si eu is asa de obosita ca adorm cu el chiar la 9 sau la 22.30 cand lucrez pana la 22. Si de aici al meu sot e suparat ca noi nu ne mai intalnim deloc iar dimineata cand ma trezesc la 6.30, incepe copilul sa urle dupa mine si asa se trezeste si el, care altfel dorme inca 2 ore! Deci, eu sunt de vina ca, copilul s-a schimbat, e mult mai marait si fff.rasfatat iar taica-sau nu are rabdare si vrea sa bage instructie in el. Normal ca eu sunt la mijloc. De la farmacie nici nu apuc sa dau telefon acasa sau uneori cand suna ei le inchid telefonul pt. ca am lume si nu pot vorbi si uneori mai uit sa-i sun inapoi si de aici iar discutii. Oare am sa ma obisnuiesc si cu familia si cu serviciu? O sa le impac vreodata? E OK la Sensi Blu, incepe sa-mi placa dar e mai greu acasa. Gata, ca v-am plictisit de tot si poate aveti drum pe Clinicilor si ne mai intalnim si noi cumva.
va si va multumesc ca ma ascultati!
Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Cristiana, sanatate multa si sper sa afli cauza problemelor tale care se vor rezolva cu siguranta!
Florina, daca in weekend nu ploua poate ne intalnim la o plimbare in parc! Te sun daca pot veni!
Vineri seara vrem sa mergem la opera cu Vladut, sa stam intr-o loja si sa vad cum reactioneaza. dirijeaza un prieten de-al nostru, asa ca daca face scandal copilul nu se supara prea tare! Iar socrul meu canta in orchestra, asa ca poate are sa-i placa copilului ca e din neam de artisti!
Aveti grija de copilasi, sa nu se imbolnaveasca si voi sa aveti grija gripele care ne dau tarcoale, evitati aglomeratiile si oamenii bolnavi.Eu am parte zilnic de bolnavi si e mare lucru daca scap si sezonul asta.
Chiar ca va las acum ca am atata treaba,
pe curand,
Nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Mey, radeti voi, radeti...da' cine are ciuzme frumoase, ai???
....
No', cu pizza-mancarica de vinete cum o rezolvam???
...cum zicea inca cineva: ne putem vedea de mai multe ori, nu-i musai o data sfanta si atat!!!
...Io vin, Roxa-da, Mariana-99%, Crina-si ea....sa scoatem mama lui de plictis, inca!!!!!!!!!
....ce sa-i fac mey fetelor dragelor daca nu apuc si io sa socializez ca lumea cu cineva...apoi numa' de astea stiu sa dau, pe banda rulanta!!!
Da las' ca !!!!!!!!!

Pupici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Si La Multi Ani astora care se serbeaza de nume azi...printre care ficulina si sotiorul!!!!!
...Numa' unul stiu sigur, Mihai, sotul Cristianei: LA MULTI ANI!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

fetelooor, am mesteri in casa ... nu stiu la voi, da pt. mine e o disperare destul de mare sa am nevoie de ei! si daca trebuie numai sa stranga un surub, dupa ce-ti ies din casa parca au trecut tatarii:((...astia au fost promitatori de la prima ora...adica au zis ca vin la 9 si au ajuns pe la 10 jumate...acu s-au suparat ca le-am zis ca tre sa culc fata si sa faca altceva, nu gauri in beton....gaurile alea care trebuiau facute la 9 dimineata!

stanca, cum stati cu mucii? sper sa va treaca repede..sanatate multa!

florina, mi-ai facut pofta cu cizmele alea!!! mai sunt? si f important, nu-mi zici si mie cat au fost..??

ioana pufymica ce esti tu! ai putea sa dai mai des pe la noi! pe alesio ca e tot mai mare si mai frumos! sa nu te faci ca uiti de propunerile de incuscrire :)

ioi, stiti cum suna o surubelnita ce cade pe gresie??? si mai cade inca o data, si inca o data!!! de imi trezeste fata fac moarte de om! si iaca e si cu premeditare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!!!

Ancuzza cum as putea sa uit de propunerile de incuscrire cu o nora asa frumoasa?Zici ca-i frumusel ginerele?Sa vezi ce rau e!...si musca!
Si zici ca e intentionata faza cu surubelnita??Hummmmmm.....pai du-te si baga-le-o in ca asa merita!
Voi ce mai faceti?V-am vazut pozele de pe oct. si e asa scumpa Alessia...!Mie mi-e tare dor de Cluj.....cred ca mergem in 1 Decembrie incolo.....sper....

Cristiana bafta la inghitit sonda....saraca de tine!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Fetelor am o intrebare la voi: exista un ecograf 3D in Cluj?Si daca da unde anume?M-a intrebat o mamica si nu stiam sa-i spun.
Mersi

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput