Cluj! (20)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
ancuzza spune:
'neata fetele!
sunt nauca rau de somn...mai nou seara ma culc dupa 11, iar alessia nu renunta la trezitul la ora 7 :((...acu ma impinge si tipa sa plec de la calc...
mariana, am vazut alea de zici...in primul rand nu stiu cum de eu am supravietuit si apoi, chestia cu nascutul acasa...nu gasesc nici un avantaj, asa ca nu o sa reusesc veci sa inteleg de ce poate cineva sa aleaga varianta asta...si vb ta, restul familiei, cu catel si purcel in jurul tau...
fetele, eu pt miercuri inca nu stiu...adica nu cred ca am cu cine sa o las pe alessia..:((
o alta faza e ca cred ca ii mai ies niscaiva dinti, ca e vesnic cu mainile in gura si cere suzeta pe care o molfaie asa pe o parte....asa ca am sa pun pe seama dintilor teribila agitatie care o stapaneste, faptul ca e maraita si se apuca una doua de plans...mai am putin si o sa ma manifest la fel....ma rog, fara suzeta
ma duc sa ma joc, da' mai vin
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
asi spune:
Fetelor am revenit si noi.
Sambata toata ziua am umblat sa cautam covoare si nu am gasit nimic.Sambata noaptea Razvan a avut "program de urlat" din ora in ora.Stiam ca pregateste ceva.Nu s-a linistit decat cand i-am dat paracetamol.Dumunica avea niste muci pana la genunchi.Acum e la fel.Bine ca nu a facut febra.
In legatura cu intalnirea de miercuri eu nu pot sa vin sigur ca Bogdan pleaca la Timisoara si nu am cu cine sa-l las pe Razvan.
Mai pove cand doarme "terminatorul"
TatianaG spune:
Buna dimineata!
Ancuzza, mersi mult pentru indrumarile catre str. galaxiei . Inca n-am ajuns acolo, dar imi va fi cu mult mai usor s-o gasesc.
Mariana, nu m-ai prins la faza cu site-ul ... m-am uitat la ele inainte s-o nasc pe Clara - atunci aveam mai mult timp si eram si curioasa. Nu demult m-am mai uitat sa vad daca nu e vreo nastere de gemeni si n-am gasit
. Si nu sunt chiar asa slaba de inger... Fazele cu prezenta tuturor in jurul tau, mai ales a copiilor, m-a indignat si pe mine...
Joi si vineri am stat cu Clara acasa, noaptea facea febra peste 39 si-am zis ca mai bine sa stea langa mine sa vad cu evoluaeaza boala. Din fericire peste zi nu avea nimic, era vesela, bine dispusa, plina de viata. Dar de azi, e din nou "la servici". E cuminte, dar ma oboseste cand trebuie sa ma joc cu ea cu masinutele (sa merg in patru labe ), sa ma pun si sa ma ridic de jos de n-spe ori etc. Nu mai poate burtoiul...
Ma indispune ca se intuneca asa devreme... Sambata n-am mai apucat sa iesim nicaieri - dormise fata pana la 6 dupa masa - iar ieri ne-am plimbat pe Eroilor - Clara mai mult a alergat - si-am mancat castane prajite .
Sambata am gasit in Sora geaca groasa de iarna pentru Clara . Atata am cautat, prin toate magazinele posibile si n-am gasit decat subtiri, sub care, iarna, la minus 10-15 grade, ar trebuie sa-i dau doua trei randuri de haine. Sau marimi aiurea, care nu-i acopereau bine spatele, dar aveau maneci luuungi.
Mariana, mare noroc ai ca Simon doarme peste noapte! Cred ca cu Prichindeii voi face "militarie" n-o sa rezist sa ma mai trezesc noapte de noapte inca un an jumate-doi.
S-aveti o saptamana frumoasa!
Tatiana 31+ cu 2
si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album 1 Album 2 Album 3
Copilasi ian-feb2004
asi spune:
Fetelor sunt tare suparata
Au venit rushii.Zilele trecute nu am avut nici un simptom ca ar veni.Niciodata nu m-am simtit asa.Am crezut ca sunt.Cred ca ajung iar la
si nu cred ca mai suport
.
Si pe desupta nici nu pot veni la intalnire
Familia mea
Razvan
baby-boom spune:
Stanca, si
....sa-ti fie mai bine!!!
...astea au fost de la mine, iaca, o duzina de , si
si de la Elise, ca stii cat de iubareata e!!!!!
Lasa, iubita, ca vin okishorii si la tine....prea esti mamik, deci trebuie neaparat macar de doua ori!!!
Las' ca vine ca surpriza de mosh! Si aia surpriza!!!!!
Capul sus, Stanca!!!!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
roxana1974 spune:
Ciao fetelor!
Azi m-a trezit Serban la 6:15, de atunci n-a mai vrut sa doarma. Imi venea sa-l infund undeva talharul mic netrebnic!
Mariana, nu am reusit sa deschid site-ul dat de tine, ce era acolo? Explicati-mi si mie ca n-am inteles nimic.
Mancarica de dovlecei la noi a avut un succes imens. Nici nu apucam bine sa-i bag in gura la pitic ca deja zicea "ham" asta la noi inseamna "baga pe foc mama"
Blonda cum sunt n-am inteles nici schema Florinei cu cafeaua...nenea homeopatu nu ne lasa sa bem cafea de fel, insa io il mint si beau si tot ma simt bine.
va las aici ca am treaba, poate revin mai tarziu sau deseara
Roxa-boxa
o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."
Serbanica
mariana tache spune:
Am intrat asa cu entuziasm pe aici, dar acum m-am desumflat!
Se pare ca nu e bine intalnirea pe miercuri! Stanca nu, Ancuzza nu... si cine stie cine nu mai vine... Asa nu are farmec. Nu iese barfa cum trebuie!
Stanca, imi pare rau ca au venit rusii .
pt tine si fruntea sus! Odata si-odata, tot vor uita si rusii astia sa mai treaca pe la tine!
Roxana, azi mi-am pus cartela de connex in tel si am vazut ca m-ai sunat pe 29.10. Nu te-am sunat inapoi ca am zis ca e expirata faza. Dar te intreb totusi, ca-s curioasa, de ce m-ai sunat?
Tatiana, ma bucur ca nu te-au speriat pozele. pt tine pe burtica si pt Clara, sa se faca bine!
Florina, ma pregatesc sa va dau un tel. Sper ca nu-mi trezesc fetita!
Ancuzza, cu siguranta apar ceva dintzisori pe la voi. Va tin pumnii sa treaca repede si fara prea mari crize. Sa te intreb ceva: esti sigura ca nu vrei sa-ti imprumut o suzeta? ca am o gramada de forme pe care nu le folosesc. (adica nu le foloseste Simon
)
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Am uitat ceva:
- l-am sunat totusi pe dl dr si mi-a zis sa ma duc maine sa-i fac lui Stefan ceva analize; mi-e tare groaza si am emotii; macar sa-l chinui cu un rezultat!
- am tot omis sa va pove cat de incantat e Stefan de cizmulite. Vai, sa vedeti cum face...te kk pe tine de ras! Toata ziua sta incaltat cu ele prin casa, iar daca vreau sa-l descalt iese cu scandal; in doua seri a vrut sa doarma cu ele...va imaginati ca am fost ca la nebuni, nu? L-am linistit numai cand i-am zis ca si cizmulitele dorm cu Stefan in patut, si i le-am pus langa perna. No, ziceti si voi...
Roxana, link-ul facea trimitere la niste poze din timpul nasterilor. Si te ingroxesti cand le vezi, ca asa e de natura evenimentul (Vorba Ancutei, oare cum ati rezistat?); dar nu asta e problema; problema e ca erau poze cu nasteri de acasa, unde asistau si copiii .
Gata. Fug la treaba! Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
Mariana, te-am sunat din Metro, abia mi-am amintit. Gasisem covoras de pus in cada, din ala cu ventuze si erau mai multe culori. Am vrut sa-ti iau...
Despre pozele alea, nu le mai poti accesa...oare le-au sters? Ce idee ingrozitoare sa asiste un copil la nastere..am auzit de tati ca se socheaza si pot ramane cu sechele daramite niste copii, brr...
Staaanca, nu dispera, ca vreme este! Tu sa fii sanatoasa si optimista. De ce nu poti veni la intalneala? Pana la urma ce culoare e perdeaua, dar covorul? Scrisesem atunci un mesaj de un km cu sfaturile mele dar a resetat bestia computerul si nu am mai avut nervi...ohh dadusem ce era mai bun din mine.
Am vazut niste geci faine de iarna pt fetite la Central, erau mov, cu floricele pe maneci si pe gluga, mie mi-au placut mult...
Roxa
o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."
Serbanica
baby-boom spune:
Roxana, da-i secret???? Cu covoru' si anume........io tot intreb de nebuna prin farmacii, c-am vazt pe net de la chicco...ii zicea salteluta cu ventuze...si era 300.000 lei....asta cine-l face, si pe unde e in metro, acolo la cupchii???? Si mai important, cat coasta???
...mey, la faza cu cafeiu, tachinam si io cu dragoste....ca stiu ca ti-a zis nenea homeopatu ca-i pi lista neagra...cu nu'jtiu ce ceaiuri, asa-i????....
...Stanca, te simti mai bine????? Te
Fetelor, faceam pe brava, cu intalneala....is sanse mari sa dea o fuga Mihai pan' in Italia, diseara....
....sa vedem cum ma inteleg cu fratiorii mei sa stea cu Elise...de obicei n-am probleme, ca-s innebuniti dupa ea...va zic mai sigur ce si cum diseara!!!!!
Va pupam!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg