Cluj! (20)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
ralucames spune:
fetelor... ma mai tineti mintee??? (glumeam)
Va tot citesc, dar nu intotdeauna am kef de scris, mai ales ca avem taare multe pe cap in ultimul timp.
Asi am vazut ca ii dai la bb antibiotice, si nu esti singuraaaa, ca si eu i-am dat o gramada pt. infectia urinara pe care a avut-o Stefanuca mea
. Dupa ce rezultatul a fost cat de cat pozitiv, medicul mi-a recomandat sa ii dau un preparat pt. refacerea florei microbiene... (tare incantata sunt de preparat). Ii zice Ecoflorina si are fermanti lactici vii care exista in mod normal in intestin. (daca vi se pare banal sa imi ziceti, dar io is deocamdata incantata).
Dar mai avem un bai mareee, ce ne facem cu canalele lacrimale infundate, ca taaare nu m-as duce sa i le desfunde..., oare nu exista alta solutie??ca mi mila de ea si adevarul e ca nu am "incredere" in interventiile la ochi.
Ancuzza draga, sa ma inveti si pe mine sa zugravesc, ca io mai mult mi-s carcotasa la toti cei care fac treaba (mai ales daca se face la mine in casa).
Apropo de dinti si maraieli, si noi facem fata la capitolul asta destul de greu, ca se trezeste noaptea si nu adoarme vreo 2 ceasuri... si asta de cateva zile. Ca dimineata vedem dintii, e ok, dar noptile mele. Oricum, o sa treaca, bine ca pot sa recuperez dimineata pana pe la 9.
Daca la intalneala o sa fumati si vin si io, cine imi garanteaza ca nu ma invatati si pe mine??? ca io as vrea sa nu ma apuc... o sa aveti grija de asta???
Sa aveti o zi buna, ma duc la treaba. Tre sa fac papa, curatenie (macar umpic) si sa ies la plimbarica cu odorul.la copiii minunati.... si la mamici.
minunea vietii mele
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
impreuna spune:
Fetele am trecut si eu pe aici sa va salut si sa imi cer scuze ca nu v-am intrebat daca mai sunteti careva doritoare sa trimiteti bani pentru cazul Mariucai.
Am crezut ca doar eu am ramas pe dinafara (din lipsa de timp nu am mai trecut pe la voi ) si drept urmare am trimis ieri un colet la Bucuresti. Mii de scuze daca cineva a mai ramas pe dinafara!
ancuzza faci recalificare la domiciliu? Sa ai spor
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
baby-boom spune:
Salut, fetele....
Anca, si io-s la fel de obosita, doar ca Elise se trezeste pe la 8-9-10, depinde de zi...in schimb de cateva nopti, dupa cum spuneam, se agita asa spre dimineata! Spor la munca
Raluca, in tarile civilizate nu se prea elibereaza retete de antibiotice fara sa-ti de-a sa iei si fermenti lactici....f. bine e ca bb sa pape si super mult iaurt natural pe perioada cat ia antibioticele, ca si asta contine fermenti lactici la greu!
.....fain, ca se mai practica si aici aceste obiceiuri...nu mai zic nika, ca iar dau cu rosii in bietii de ei!!!!
No, altfel?
Fetelor, va rog io, sa cititi mesajele postate la "Anticonceptie cu electroshocuri" de la generale....m-am imprastiat de ras...inca ma reculeg
...iaca link-ul:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61565
....sper s-aveti rabdare sa cititi toate postarile, ca-s mortale!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
ralucames spune:
Florina, si eu i-am dat iaurt destul de mult pe perioada tratamentului cu antibiotice, dar mi s-a parut remarcabil ca med. de familie s-a sesizat (oarecum la ideea mea) si i-a prescris acest preparat. Mai ales ca aveam impresia ca e pro antibiotice, deci jos palaria in fata dansei.meu doarme, dupa o plimbarica prin parculet..., pe frigu asta...zzbbrr...am inghetat.
minunea vietii mele
baby-boom spune:
Koo-koo??????
A me' fata doarme sub firiastra.....si io ma dau linistita p'aci, cand ar trebui sa shmotruiesc la greu!!!
Iaca, nu va las si nu va las pan' nu va delectati cu chestia asta...va unge la sufletel, nu lasati sotii sa traga cu ochiul(Stanca, tu ziceai ca al tau ne mai citeste) ca va fug d'acasa
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
baby-boom spune:
...aici ii linku' din nou:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61565
Enjoy!
poze cu noi
asi spune:
Am perdea si e frumoasa foc.Se potriveste la fix.Cel putin asa vad eu.
Anca mie-mi place sa zugravesc si ma si pricep (putin).Daca ai nevoie de ajutor.....Azi cand am fost sa-mi iau perdeaua me-am intalnit cu Simona(fosta luiMax).A zis ca vrea sa faca bebe ca prima incercare a esuat.S-a cam ingrasat saraca.Gata barfa ca nu e frumos!
Raluca eu stiu de Ecoflorina e intr-adevar un produs bun.Am folosit prima data cand Razvan a facut o viroza intetinala.De obicei la copii se da asociat cu antibiotice mai ales la tratamentele care dureaza mai mult de 7 zile.
ancuzza spune:
florina, rad aci de una singura!! poate scol fataaaa!!!! si atunci a vezi ce ras ma apuca...oricum, o sa urmaresc subectu' in continuare....taaare interesant !
stanca, multam de oferta! ma tenteaza...da' oare daca noi zugravim si pruncii roiesc amandoi prin zona si printre picioarele noastra, oare ce iese ??? io zic ca mai bine vii la taiatu' panglicii...:)
si ca sa va tin la curent, m-am apucat azi sa repar peretii astia de culoare verde palidos..imi iese superrrr!!!! baiu e ca nu pot sa ma dau artista decat in orele de somn ale gagalicei mele scumpe!!! sa tot ai chiriasi ca mine, nu?
mariana, pe unde umbli oare?? propun instituirea unei condici!
stanca, mucii?
si daca tot ai deschis robinetu la barfa...procesul de ingrasare incepuse de ceva vreme, in special pe laterale, nu?...vrei sa zici ca e mai rau ca acu 2 ani?
raluca, noi doua tot vb da am uitat sa-ti zic ceva cu canalele ....trage-ma de maneca si adu-mi aminte!
va
ancuzza spune:
stanca, tu ca zici te pricepi si ai vazut cum era inainte ....stii peretii mei verzi? mi-a gasit calin culoare fix fix la fel!!! acolo unde papa ale si se vedea pe perete meniul servit in ultimele 6 luni...stii? a iesit perfect! tre' sa vii sa vezi