Cluj! (20)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
asi spune:
Anca sper ca daca vine tati o sa fie bine.Sa-ti vand un pont cu cafeaua.Este cafea decofeinizata illy superbuna si poti sa bei toata ziua.Ce bine ca nu mai fumezi ca eu cu cine prind mai trag acate una ca mi-e pofta
Cristiana bine ca ai scapat cu bine.
Azi am fost tare harnica si am spalat geamurile.Din pacate azi nu il scot pe Razvan ca e tare mucos.Maine megem dupa perdea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
baby-boom spune:
Salut!
Mey, sorry, ca am incurcat oareshcum bunul mers!
Da' am anuntat, si nici nu era nika 100% sigur, sau cel putin asa parea.......las' ca la urmatoarea fac cinste cu racoritoarele, ca ma simt cu musca pi caciula, k???
Sper doar ca n-a ajuns Crina pe acolo, si n-a fost nimeni!
Roxa, !
Anca, ne intalnim noi cumva zilele astea! ...sa stii ca si a noastra fata a fost agitata noaptea trecuta...pe ea de obicei o apuca asa de pe la 4-5 incolo!!!! Da' din fericire doarme pan la 9-10!!!
Fetelor, legat de tigari...cica si io m-am lasat, da' mai trag asa din cand in cand...stiu, merit un , da' chiar nu ma pot abtine uneori!!!!
Ghici cine m-a corupt....io nu zic!!!
Salut!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
ancuzza spune:
quote:
Originally posted by baby-boom
Salut!
Fetelor, legat de tigari...cica si io m-am lasat, da' mai trag asa din cand in cand...stiu, merit un, da' chiar nu ma pot abtine uneori!!!!
Ghici cine m-a corupt....io nu zic!!!
cate incercari am voie?
io dau cu presupusu si zic....aaaaaa.....mariana?
![](icon_smile_big.gif)
stanca, da bogdanu ce zice mama de fumatu ist al tau???!!! adeca parca el se lasase si te-ai apucat tu?
da' faceti bine si schimbati subectu' ca io
![](pofticios.gif)
si totusi...daca ne intalnim totusi...fumam?
![](icon_smile_big.gif)
asi spune:
Eu sunt pentru .
Bogdan fumeaza si el tigari din alea de foi.Cat priveste ce fumez eu chiar el mi le-a adus din sud ca aici nu sunt si sunt supeeeeeer.Am si de dat asa ca ne intalnim sa fumam?Suna ca prin liceu nu?
Familia mea
Razvan
baby-boom spune:
Anca, ai deconspirat vinovatu'!!!!!
..da' partea buna-i ca ea nu mai trage, pe cand io abia am inceput!!!
No', fetele, cand ne intalnim la o ???
Pupici!!!
Stanca, cum iti e???
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
asi spune:
Ma simt ca porku' da nu ma las.Razvan saracu' e mai rau!Azi nici macar nu l-am scos afara.
Mutam de intrebare!
carrie spune:
bey io-s tot la lucru, am inceput lucrarea ptr curs
is cam rupta.
Theiutza e la calarit bunicii care sunt buni de calareala zilele astea cand is io asa busy.din cate vad suntem multe cu sotii muncind pina seara, de altfel poate nu aveam acces la Internet
da gata ca am gatat primul subect din 3 si o iau cata casa
vad ca aveti nopti grele, scancitul e sigur de la dinti la noi asa a fost la fiecare dinte si nu doua trei zile ci la greu...
multumesc again de sustinere, chiar ma simt bine cu voi alaturi
no va pupitesc
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
ancuzza spune:
'neata fetele!
io mi-s treaza de la 5!! io nu mai pot! ale doarme rau, in consecinta si eu si apoi suntem maraite amandoua toata ziua...
sa va zic ce nazbatie mi-a trecut prin cap....l-am rugat pe un prieten sa-mi cumpere vopsea si rola...dada, m-am tacanit! am crezut ca-s in stare sa zugravesc! ieri am reusit sa dau cu nu-s ce solutie care cica trebe si era rupta...plus ca pacaleala e in publicitate..cu rolele alea de pe care nu picura...asta o fi alt model ca nu picura, curge! ma rog, am zis ca nu ma las, azi mai incerc, chit ca am fost somata de sot sa las totul balta! sa-mi tineti pumnii!
acu va si sper ca voi ati dormit bine si o sa aveti o zi super!