Magia Comunicarii

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Ai dreptate, Marina, ma retrag de aici! si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Claudia vad ca tu esti un fel de Cerber al bufnilienilor.

Buey, imi pare rau ca asociezi culoarea parului (blond) cu tampenia (ai zis tu cv mai dvrm), dar culmea e ca sunt tot blonda (e drept, doar shuvitzata pe alocuri) si cu toate astea ia uite cate laude primesc: "Am vrut sa spun nu desteapta, ci fffff desteapta, sclipitoare de-a dreptul as putea spune! Si mai ales buna, intelegatoare, toleranta! Prea multe calitati la o singura persoana!"

PS. Si eu ca si Ramona tot Comunicare si PR am terminat d-aia imi pareti teribil de penibili... Din punctul meu de vedre n-aveti decat sa schimbati titlul subiectului si totul e ok, dar toata treaba asta e o caterinca de la cap la coada... Si cum peshtele de la cap se-mpute... na ca am folosit sh-o metafora.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Natasa

Ai dreptate, Marina, ma retrag de aici! si tie!

Si eu. succese!

Nane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Nane, , , mai imi spunea cineva, odata, ca-s mama ranitilor. Pentru unii ceva, pentru altii altceva . Si io-s blonda si blondul e sclipitor, nu?
Mai bine hai sa degajam d-aci si sa-i lasam pe oameni sa se desfasoare in voie, ca o sa-i trimita omului subiectul la ZZ.
Eu gata, sunt doar spectator.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

ZZ sosim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Nane, ramonai, subiectul este, citez, "pentru cei ce vor sa devina intr-adevar consilieri de imagine mai mult decat simpli profesionisti de PR, marketing, advertising, NLP, comunicatori de toate spetele…" aici suntem in acelasi timp profesori si elevi. un taur poate pastra picioarele pe pamant si capul in nori?

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by pisik 4ever

Nane, ramonai, subiectul este, citez, "pentru cei ce vor sa devina intr-adevar consilieri de imagine mai mult decat simpli profesionisti de PR, marketing, advertising, NLP, comunicatori de toate spetele…" aici suntem in acelasi timp profesori si elevi. un taur poate pastra picioarele pe pamant si capul in nori?
... si bursuca 08.05.05

Daaaaaaaaaaaa. Fara sa vreau m-am gandit la taurasul ala, de la desenele animate. Ala de statea la umbra si mirosea floricele...Fernando parca se numea, nu?
Marina, gata, , nu mai fac.

Claudia

Mergi la inceput

quote:

... si bursuca 08.05.05

ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, acu e muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuullllllllllllltttttttttttttttt mai clar!

"sa devina intr-adevar...."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Acu, deh! Daca vreti sa va jucati, nu-i nici o suparare. Ideea e sa nu luati prea in serios acest subiect pentru ca Ovidiu Bufnila nu este consilier de imagine in adevaratul sens al cuvantului, ci este un personaj in cautarea imaginii in baza unor teorii proprii (destul de neclare si alambicate). Am lucrat intr-un domeniu apropiat si strans legat de imagine si comunicare. Va rog credeti-ma pe cuvant, aproape nimic din ce zice domnul Bufnila nu are legatura cu lumea reala sau cu aceasta meserie.
In rest, e un subiect benign... si pentru mine extrem de amuzant. Da' amuzant-amuzant. Citesc si rad; si iar mai citesc si iar rad...

Parere 100% personala.
Q

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Originally posted by cl

quote:

... si bursuca 08.05.05

Daaaaaaaaaaaa. Fara sa vreau m-am gandit la taurasul ala, de la desenele animate. Ala de statea la umbra si mirosea floricele...Fernando parca se numea, nu?
Marina, gata, , nu mai fac.

Claudia

Ferdinand Asa ii ziceam lui Stef cand era mic, mic. La fel se punea intre flori si amusina, si amusinaaaaa....

Mergi la inceput