Magia Comunicarii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Aaaa. Si mi-am adus aminte ca mai am si treaba pe-aici:

Domnule Ovidiu Bufnila,

Va recomand sa schimbati titlul subiectului Scoala Consilierilor de Imagine DespreCopii.Com
www.desprecopii.com nu are nici o legatura cu acest subiect - va folositi in mod abuziv de numele si renumele acestui site.

Multumesc,
moderator DC

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

Draga mea Qsar!
Nu am intentionat sa fac un abuz. Am deschis o scoala intr-un alt forum si moderatorii si administratorii nu s-au suparat, nu au considerat abuz, ba, mai mult, mi-au facut o frumoasa surpriza! Au initiat in forum o sectiune speciala intitulata Arhipelagul Imaginii. In sfarsit, am numit aceasta scoala asa din RESPECT pentru acest arhipelag digital in care invat o multime de lucruri.
Dar, pentru ca nu vreau sa supar pe nimeni, o sa schimb numele.
Dumnezeule, e asa de greu de inteles ca fac aceste lucruri din dragoste nu ca sa ma dau mare? La ce mi-ar folosi sa ma dau mare, sa pozez in cel mai destept din lume? HEI, draga mea Qsar, alte ratiuni ma indeamna sa navighez si sa impartasesc din ceea ce am descoperit de-o viata!
Te pretuiesc. Incearca sa devii mai buna nu cu Bufnila ci cu tine insuti. Poate ca nu ne vom cunoaste niciodata. Asta ma amaraste. Dar ma anima bucuria de a ma intalni cu aceste mamici de exceptie!
Va iubesc foarte mult.
Ovidiu Bufnila
cu un buchet mare de flori pentru tine:

quote:
Originally posted by qsar

Aaaa. Si mi-am adus aminte ca mai am si treaba pe-aici:

Domnule Ovidiu Bufnila,

Va recomand sa schimbati titlul subiectului Scoala Consilierilor de Imagine DespreCopii.Com
www.desprecopii.com nu are nici o legatura cu acest subiect - va folositi in mod abuziv de numele si renumele acestui site.

Multumesc,
moderator DC

Honi soit qui mal y pense...

Dragul meu Moderator, OK, tocmai am intrat. De acord. Ar fi fost neelegant. Am ales titlul din respect pentru site dar, OK, e bine sa eliminam confuziile.
Cu deplina consideratie.
Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.

Mergi la inceput

Draga Roandre,
pregatirea este personalizata. Fiecare dintre noi are o anume personalitate, cultura, educatie, experienta de viata. Consilierii de imagine sunt diferiti, Magicienii Imaginii, aidoma. Sa incepem cu o intrebare: in ce fel comunici cu cei din jur?

Ovidiu Bufnila
consilier de imagine

quote:
Originally posted by roandre

ok ok si de unde incepem si ce trebuie sa facem?

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.

Mergi la inceput

Buna seara Lilian!
Ma bucur pentru ca ai curaj sa construiesti o scoala de consilieri de imagine. Ce crezi despre ceilalti oameni din jurul tau? Cum ii vezi? Cum ii simti?

Ovidiu Bufnila
consilier de imagine

quote:
Originally posted by Liliann

exact ca si roandre zic si eu : ce tre sa facem?

Mergi la inceput

Buna seara Tlaura!
Spune-mi cum te intelegi cu oamenii? Cu cei din jurul tau, de exemplu! In ce fel ii percepi? O sa facem si exercitii, o sa facem putin antrenament. Poti rezista unui tir de intrebari necioplite, de exemplu?

Ovidiu Bufnila
consilier de imagine

quote:
Originally posted by tlaura

Mie imi place subiectul!
Deci, cu ce incepem?

Laura, mama lui Andrei

http://community.webshots.com/user/tcatlaura

http://www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

"un tir de intrebari necioplite"... eu spun ca toti putem rezista bine ascunsi in spatele unui nick

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Cu pretuire,

quote:
Originally posted by V. Erica

Ovidiu, scuza-mi indiscretia, dar ce pofesie ai?

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Diplome? Cea mai frumoasa diploma cred ca ar fi ZAMBETUL FERICIT al celor pe care ii veti ajuta sa iasa la liman, sa aiba succes in viata, al celor care ajutati de voi nu se vor mai teme, nu vor mai plange pe ascuns, nu se vor mai simti singuri!
Cu toata dragostea,

quote]Originally posted by Tzuni

Primim si diplome?

_
Tzuni mic si drag si scump
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

cred ca prima lectie ar fi sa descoperim in ce masura imaginea pe care fiecare o are despre sine coincide cu imaginea pe care o au cei din jur de persoana sa.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Dragul meu Darael, ai perfecta dreptate. Sunt convins ca in fascinanta ta profesie, trebuie sa fii si un exceptional consilier de imagine. In ce fel ii ajuti pe oameni, pe pacienti, sa-si recladeasca imaginea despre ei insisi? Ai o strategie anume?
Multumesc mult pentru ca vrei sa construiesti aceasta scoala digitala pentru binele navigatorilor si nu spre gloria noastra iluzorie.

Ovidiu Bufnila

quote:
Originally posted by DARAEL

Un vechi Proverb japonez ne spune: “Un strop de sudoare valoreaza mai mult decat o mie de cuvinte !”

Asta se aplica la Scoala pe care o urmez - Scoala Vietii !

Iar aici toti suntem Consilieri de Imagine, chiar daca unii sunt doar pentru propria persoana.....

Iar Diploma (caci intreba Tzuni despre diplome) este chiar Viata pe care o ducem fiecare..... si se vede cu ochiul liber – de cine vrea, si are si ochi de vazut, of course ! – in Sanatate, Pace, Liniste, Armonie interioara........

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput