Magia Comunicarii

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BadKarma spune:

Atunci, presedintele ar trebui sa iasa inainte cu o glumita si sa rezolve situatia. Ceva gen "am ajuns la partea cea mai placuta a intlnirii, partea cind mergem acasa" si sa arate spre usa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Eeei... poate ma paleste amabilitatea si-i explic Navigatorului valurit, Maestrului misterelor, al razboaielor de Imagine si codurilor SECRETE si cum e cu Marele Pavoaz.

Q

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Mai, e clar ca presedintele este valurit. Si usa doar un miraj.

Caci bufnita nu este ceea ce pare a fi.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Sunt intr-o dilema totala privind acest topic. Sigur are un rol in aceasta sectiune?

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Oare ce vrea sa insemne steagul ala de sub numele Domnului OB ? Oare in ignoranta noastra, am scapat ceva ?

Cu respect,
G.

Suntem urate... si ne tarim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

quote:
Originally posted by ovidiu bufnila

In unele dintre specializarile mele secrete am studiat si asa ceva. IMPORTANT E ALTCEVA: ORICE STUDII AVETI SA FITI CREATIVE!
Bufnila

quote:
Originally posted by brendamitran

iarta-ma.......ai studiat psihologia?

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.

Domnule(zic si eu)OB,mai aveti si alte specializari secrete?Poate si psihanaliza?Dar,poate si psihiatria?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

I am missing the good stuff here! And some OB-s!!!!!!

I'll join you soon!

si d-le Moderator, va rugam, nu va mai indoiti ca aici e locul toipcului!

"Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BadKarma spune:

Sincera sa fiu, mi se pare ca asta ar fi mers mai bine la un "ochi ride si unul e vinat", insa partea amuzanta este tocmai pretinsa lui seriozitate. Va rugam sa ne mai lasati sa ridem cu Maestrul. Daca il stergeti, cine ne mai da noua teme pentru acasa? O sa murim de plictiseala. Efectiv. :D :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

quote:
Originally posted by BadKarma

Sincera sa fiu, mi se pare ca asta ar fi mers mai bine la un "ochi ride si unul e vinat", BadKarma - Vineri 13, Ceasul rau, Pisica Neagra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Draga maestre, pardon, Maestre, ne-ai avertizat ca "drumul e lung, antrenamentul e ciudat, plin de pericole, entuziast, deplorabil, ridicol si inaltator", dar noi te-am luat in ris. Abia acum realizez cita dreptate aveai. E tare greu sa ajungi consilier de imagine cu atitea compuneri si teme grele. Vacanta cind avem, ca eu am cam obosit?! De la anu' m-am gindit sa-l inscriu si pe baietelul meu la curs, poate invata sa faca la olita, ca prim pas in pregatirea pentru "durele razboaie de Imagine ale Viitorului"

Respectele mele si iertare daca v-am intrerupt din actul creatiei bufniliene!

Mergi la inceput