Magia Comunicarii
Raspunsuri - Pagina 16
BadKarma spune:
Atunci, presedintele ar trebui sa iasa inainte cu o glumita si sa rezolve situatia. Ceva gen "am ajuns la partea cea mai placuta a intlnirii, partea cind mergem acasa" si sa arate spre usa.
qsar spune:
Eeei... poate ma paleste amabilitatea si-i explic Navigatorului valurit, Maestrului misterelor, al razboaielor de Imagine si codurilor SECRETE si cum e cu Marele Pavoaz.
Q
gabirus spune:
Mai, e clar ca presedintele este valurit. Si usa doar un miraj.
Caci bufnita nu este ceea ce pare a fi.
POZE
marius spune:
Sunt intr-o dilema totala privind acest topic. Sigur are un rol in aceasta sectiune?
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
joxy spune:
Oare ce vrea sa insemne steagul ala de sub numele Domnului OB ? Oare in ignoranta noastra, am scapat ceva ?
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!
Cosmina2 spune:
quote:
Originally posted by ovidiu bufnila
In unele dintre specializarile mele secrete am studiat si asa ceva. IMPORTANT E ALTCEVA: ORICE STUDII AVETI SA FITI CREATIVE!
Bufnilaquote:
Originally posted by brendamitran
iarta-ma.......ai studiat psihologia?
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.
Domnule(zic si eu)OB,mai aveti si alte specializari secrete?Poate si psihanaliza?Dar,poate si psihiatria?
nematics spune:
I am missing the good stuff here! And some OB-s!!!!!!
I'll join you soon!
si d-le Moderator, va rugam, nu va mai indoiti ca aici e locul toipcului!
"Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii"
BadKarma spune:
Sincera sa fiu, mi se pare ca asta ar fi mers mai bine la un "ochi ride si unul e vinat", insa partea amuzanta este tocmai pretinsa lui seriozitate. Va rugam sa ne mai lasati sa ridem cu Maestrul. Daca il stergeti, cine ne mai da noua teme pentru acasa? O sa murim de plictiseala. Efectiv. :D :D
Nane spune:
quote:
Originally posted by BadKarma
Sincera sa fiu, mi se pare ca asta ar fi mers mai bine la un "ochi ride si unul e vinat", BadKarma - Vineri 13, Ceasul rau, Pisica Neagra.
Natasa spune:
Draga maestre, pardon, Maestre, ne-ai avertizat ca "drumul e lung, antrenamentul e ciudat, plin de pericole, entuziast, deplorabil, ridicol si inaltator", dar noi te-am luat in ris. Abia acum realizez cita dreptate aveai. E tare greu sa ajungi consilier de imagine cu atitea compuneri si teme grele. Vacanta cind avem, ca eu am cam obosit?! De la anu' m-am gindit sa-l inscriu si pe baietelul meu la curs, poate invata sa faca la olita, ca prim pas in pregatirea pentru "durele razboaie de Imagine ale Viitorului"
Respectele mele si iertare daca v-am intrerupt din actul creatiei bufniliene!