ma intereseaza ce inseamna acesta functie turbo?
si , de asemenea, am vazut ca are un singur cutit. intrebarea mea este daca cu acesta se pot face mai multe operatii diferite : taiere (de ex. legume pt ciorba), pasare (de ex. piure, mancare pt bebe),daca il pot folosi si ca blender, de batut oua spuma am vazut ca are tel.
si recipientul ala pt gheata la ce-l folosesc?doar la gheata?si ce doamne iarta-ma sa-i fac la gheata?sa fac cocteiluri probabil....
Lilian, eu am asa ceva, numai ca in varianta un pic mai simpla, fara recipientul pentru gheata, arata www.astra-m.ru/FOTO/Blenderi/Multiquick_MR_5550_MCA.jpg" target="_blank">asa. Butonul turbo inseamna sa accelerezi brusc viteza, fara sa treci prin toate treptele. Butonul turbo actioneaza cit timp il tii apasat.
Nu are un cutit, ci doua, unul la blender, altul in vasul de plastic. Pentru pasarea mincarii copilului blenderul mi-a fost de un enorm ajutor(acum mincam singurei, ca avem dinti). La fel se poate baga blenderul direct intr-un vas, pentru a pasa mincarea din ele, astfel se fac cu usurinta supele pasate si sosurile. In vasul de plastic se pot marunti legumele, fructele, miezul de nuca, carnea (cu asta n-am incercat inca). Telul mi se pare cam slabut, il folosesc in general fara motor pentru a amesteca ceva, iar pentru alte chestii am mixerul meu vechi, mai bun pentru asemenea situatii.
------------------
Numai bine,
Natalia
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
Mie telul mi se pare foarte bun.Niciodata nu am reusit sa bat ouale spuma,dar cu telul asta imi iese.
Eu maruntesc gheata pt. caffe frape.
diadaniela