Copilasi de Mai - Iunie 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

laureta la cat mai multe aniversari!

alus micutei 'santajiste' - stie de pe acum manevre...

irinusha multa sanatate si sa scapati cat mai repede de probleme...ce mai sti de madutza? nu am mai vazut-o de mult pe aici.

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Monet m am uita la poze,doamne ce dulce e Maya .Imi place asa de mult de eaaaaa,gand suge degetzelu sau cand zambeste e scumpa foc.Si Lia mica e asa dulce cand se uita la surioara ei mica .
Mi sa paraut destul de mare Maya numai cand am vazuto la scaunelu de masina mi am dat seama totusi ca e noua nascuta,are asa un aer de copil mare scumpa de ea.Si tu mamico radiezi esti superba ,si ai si de ce ai doua minuni.
Inca o data sa iti traiasca printzesele

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna dimineata fetele!

Mona,am vazut pozele micutei Maya!...ai 2 papusi pe cinste! sa-ti traiasca comorile si sa te bucuri impreuna cu toata familia de micile minuni!

Laureta,LA MULTI ANI fericiti impreuna si nu numai cu Galusca mica ci poate si cu un fratior--ei? ce zici? nu suna bine?

Irinusha,imi pare tare rau de Crisulet...cred ca e nevoie de o crestere a imunitatii cumva...homeopat ati incercat?Multi pupici, nazdravanului sa se faca repede bine!

Diana,pupici si lui Vladut...i-au trecut mucisorii?...ooof-oof numa' bolnaviori sa nu fie puii.Pupic pe burtic,pentru cel mic!

Carmen piciorusul lui Iustin sa treaca repede perioada asta cu ghipsul.

Alus,bine ai revenit! imi pare rau ca ai fost bolnavioara si ca tocmai tu trebuie s-o incurajezi pe Naty(cred ca e tare dureros)...Dar nu-i asa ca atunci cand Julia iti zambeste,parca si cerul o face?

Mammy
lui Andrei!

Nicoleta
,mey dar fata ta e o domnita in toata regula,auzi la ea sa se imbrace singura si deja sa aiba asa personalitate incat sa se supere pe tine ca nu i-ai dat suzica...Pupa mama pi ea de dulceata!

La noi,liniste si nu prea multe noutati.Victor,aranjeaza de zor toate dulapurile-mai ales pe cel cu hainele lui si pe cel cu oale de la bucatarie-,sterge praful-pe unde trebuie si unde nu trebuie,da cu buretele ud-pe unde tebuie si nu,imi umbla in trusa cu farduri-si degeaba ii explicam ca nu e pentru baieti ca el tot ia pamatuful pentru fard de obraz si isi da cu el prin cap(ca cu o perie)...si alte chestii din astea dulci pe care le fac puiutii la varsta asta.Incearca sa insurubeza dopurile la sticle si daca nu reuseste se enerveaza si plange.Face ture prin casa,si ne miram ca nu oboseste...Inca e fascinat de reclamele la televizor si de computer.Slava Domnului insa ca suntem sanatosi-noi continuam cu rybomunilul...si in decembrie cand se termina tratamentul,vrem sa mergem mai departe cu ceva homeopat-gen echinaceea.

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

intru si eu pe fuga ca de obicei. Cata doarme (ca s-a sculat dimineata devreme rau),iar pe Andu trebuie sa-l pregatesc ca pleaca laopetrecere. Cipi ela spalatorie sa spelemasinile. Asa ca am avut vreo15minute ragaz sa va citesc.

Lamulti ani sarbatoritelor si aniversatelor!!!! Sanatate si fericire alaturi de copii si soti.

Diana,nu vreau sa te "incurajez". Dar fac haz de necaz.Miemi-au trecut greturile (la al doileacopil) cu mult dupa cel-am nascut.Pe masa de operatie ne distram ca nu puteau sa ma anestezieze ca mie imi venea sa vomit si tot ma sculam de pe pat. Dar am facut eforturi disperate sa nu vomit ca am constatat eu ca daca vomit imi e si mai rau asa ca, toata sarcina am vomitat doar de vreo 2 ori.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Hello
Monet- ai niste fete scumpe sa-ti traiasca.

Cius- julia este la fel de harnicuta ca Vladut , si ea face curat peste tot unde nu trebuie este prima, unde olas nu prea o intereseaza. Sa sti ca ai dreptate de cate ori imi zambeste Julia stiu ca o face si micutul meu ingerasbdin cer. Este dureros sa o incurajez pe Nati dar stiu ca fac un lucru bun si stiu ca si ei ii este mai usor sa treaca prin asta.

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Monet, pupici micutei Maya! Tare scumpa e! Si Liutei pupiloi!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Fetelor am o curiozitate. Spuneti-mi si mie va rog daca urmatorul calendar vi se potriveste. Adica tinand cont de varsta si luna la care concepi un bebelus sa se poata sti sexul lui? La mine si la alte cateva prietene se potriveste.

WOMAN'S CONCEIVING AGE
MONTH OF
CONCEPTION 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

January G B G B G B B G B G B G B B
February B G B G B B G B G B G B G G
March G B G G B G B B B G B G G B
April B G B G G B B G G B G G G G
May B G B G B B G G G G G B G G
June B B B G G G B B B G G B G G
July B B B G G B B G G B B B G G
August B B B G B G G B B B B B G G
September B B B G G B G B G B B B G G
Gctober B B G G G B G B G B B G G G
November B G B G G B G B G G G G B G
December B G B G G G G B G B G G B B

_
WOMAN'S CONCEIVING AGE
MONTH OF
CONCEPTION 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

January B G B B G B G B G B G B B G
February G B G B B G B G B G B G B B
March B B B G B B G B G B G B G B
April G B G B G B B B B G B G B G
May G G G G B G B B G B G B B G
June G G G G G B G G B G B G B G
July G G G G G G B G B B G B G B
August G B G B G B G B G B B G B G
September G G G G B G B G B G B B G B
Gctober G G G G B B G B G B G B B G
November G G B B B G B G B G B B G B
December B B B B B B G G G B G B G B

_
EXPLANATION

You can choose for yourself whether you want a boy or a girl by following the chart. The woman's age from 18 to 45 (Chinese reckoning) is on the top line while the months 1 to 12 indicate the month when the baby is conceived. By following the chart you will be able to tell in advance whether your baby will be a boy or a girl. Thus, you can plan to have a boy or a girl. This chart has been taken from a Royal tomb near Peking, China. The original copy is kept in the Institute of Science of Peking. The accuracy of the chart has been proved by thousands of People and is believed to be 99 percent accurate. By reckoning, you follow a line drawn from the figure representing the woman's age to a line drawn from the month the baby is conceived. For instance, if the woman is 27 years old and her baby is conceived in January (according to the Chinese Lunar Calendar), then her baby will be a girl. The chart is based on the month the baby is conceived and not on the birth of the baby, B-Male, G-Female.

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
poze noi

Mergi la inceput

mammy2706 la mine nu se potriveste eu am conceput in septembrie la 28 de ani si iese baiat la tabel.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

In scimb se potriveste la tabelu asta:

http://www.geocities.com/Heartland/5552/ancient.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Mammy, la mine se potriveste tabelul. E primul care se potriveste, la toate celelalte pe care le-am gasit pe net iesea ca am baiat.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614
Vacanta Antalya

Mergi la inceput